- 18 Mart 2018
- 29.982
- 118.105
- 34
Evet geçecekGünaydınlar
Bugünlerde geçecek fezacım
Günaydın tatlıların en tatlısı
Hep eskiyle kıyaslıyorum
Çok şükür, ben neleri geride bırakmışım, bunu da bırakırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geçecekGünaydınlar
Aradaki farkı bile görebiliyorsun sonuçta bu bile ne kadar ilerlediğinin ispatı işte.Evet geçecek
Hep eskiyle kıyaslıyorum
Çok şükür, ben neleri geride bırakmışım, bunu da bırakırım
Geç olsun, güç olmasın,Helalllll olsun iyi yapıyorsun ben 50.sinden sonra öğrendim kapımı kapattım mi.hepsi dışarıda kalıyor diyorum
Brawoo vallahi azimli kadınsın
Çok fark varAradaki farkı bile görebiliyorsun sonuçta bu bile ne kadar ilerlediğinin ispatı işte.
Benim annemde aynı senin gibiydi 3 kız kardeşiz annemin gözünü açtık 45 inden sonra her şeyi görmeyi başladı dostu düşmanı ayırdı biraz olsun ablaGeç olsun, güç olmasın,
Ben pısırığın tekiydim, pollyanna nın türk versiyonu, sağolsun kızım yüreklendirdi, gözümü açtı, dünya varmış, bende insanmışım
Yavas yavas abla bozma moraliniiO kilo deyil kuzum gider de nasıl gidecek
Lenfödem
Bugün yine su topladığı belirtileri var
Sabır, şükür, ben kazanacağım
Neyseki görmüşBenim annemde aynı senin gibiydi 3 kız kardeşiz annemin gözünü açtık 45 inden sonra her şeyi görmeyi başladı dostu düşmanı ayırdı biraz olsun abla
Bozmuyorum kuzumYavas yavas abla bozma moralinii
Günaydınlar
Bunu fark etmek bile güzel,hep ileriye bakmak lazım eskiye takılı olursak sıkıntı yaşatıyor hepimize yoksa.Çok fark var
Duygularımda, düşüncelerimde, evliliğimde, hastalık geldiğinde ve şimdiki halimde, kilomda ( bu eskisi gibi olabilirdi, neyse)
İyi kalpli olmak çok zor abla sen herkes için iyi düşünüyorsun onlar en ufak bi tökezlemene sevinip yanında olmuyorlar iyi niyetini kullanıp saf yerine koyuyorlar insanı ama Allah görüyorNeyseki görmüş
Neye kızıyorum biliyor musun
Benim içimde kimseye karşı kötü düşünce, önyargı, asla kötülüğe karşı misilleme yoktu.
Herkesi severdim. Bana zulüm yapıldığında bile önceden yaptıkları iyilikleri hatırlayıp kendimi sustururdum
İyi düşüncelerimi öldürdüler, artık biri bişey dediği zaman acaba diyorum, bu ne demek istedi
Oyyyyyyyyy
Veeeee
Masallahh ablamm rabbim agrılarinı dindirsin inşaalalhhBozmuyorum kuzum
Ödem olunca sızılar da çoğalıyor, acı çekiyorum, yürüyüşüm bozuluyor
Yoksa nerden nereye geldim, çok çok iyiyim
İnsanın elinde olmuyor ki abla yaBunu fark etmek bile güzel,hep ileriye bakmak lazım eskiye takılı olursak sıkıntı yaşatıyor hepimize yoksa.
Bazı olaylardan ders çıkarktmak gerekiyor,ne kadar başarılı olabiliyoruz elbette sonuçları bize yansıyor.İnsanın elinde olmuyor ki abla ya
Evet haklısın abla ama çoğu zaman ders cıkarmak yerine dert ediyorumBazı olaylardan ders çıkarktmak gerekiyor,ne kadar başarılı olabiliyoruz elbette sonuçları bize yansıyor.
Nolduuu loooo kim uzdü benimkuzumuuuİyi kalpli olmak çok zor abla sen herkes için iyi düşünüyorsun onlar en ufak bi tökezlemene sevinip yanında olmuyorlar iyi niyetini kullanıp saf yerine koyuyorlar insanı ama Allah görüyor
Allah herkesin kalbine göre versin
Ayy bebeğim kimse üzmedi feza abla kendini anlatınca annem aklıma geldi annemde aynı onun gibi o yüzden yazdımNolduuu loooo kim uzdü benimkuzumuuu
Aslında çoğumuz yapıyoruz bunu,dert etmeyeyim diye gene kafayı ona dolduruyoruz.Evet haklısın abla ama çoğu zaman ders cıkarmak yerine dert ediyorum