- 16 Mart 2008
- 45.497
- 221.255
İnşallah kuzum.Sabah bir şey yemediğim için zaten tek öğün iki öğünü dengeledi bende kesin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum.Sabah bir şey yemediğim için zaten tek öğün iki öğünü dengeledi bende kesin :)
yak mangalı geliyomHaşlanmış olmasın ama közde yavaş yavaş kızarsın ...mis gibi taze köy ekmegi
Karşilikli gömelim
Yaramıyor he vallaaOyyy herkese yaramıyor demekki yaa
Ah ablacim kendisini çok severim ama. Noo noo noo vucudumla anlaşamıyor kerataBana da iyi davranmıyor bu karnabahar.
Bileti cumaya al gezooooyak mangalı geliyom
Senin elin pek ciğköfte dolu kızzz hamur makineylemi ediyosunEşim kuzeni ile 1 er dolu tabak çiğ köfte yedi ben akşam yemeği bile yemedim çay su idare ediyoruz Ben yapım eller yesinn adaletinnn bumu dünyaa
Elinde şekillenecek olan o gizli vücut hatlarını düşün...gerisini boş ver Biz kârdayiz şekerimEşim kuzeni ile 1 er dolu tabak çiğ köfte yedi ben akşam yemeği bile yemedim çay su idare ediyoruz Ben yapım eller yesinn adaletinnn bumu dünyaa
Hayır elimde yoguruyorum kuzum benim ki bayılıyor çiğ kofteye bi kere fazlaca yapıyorum yenilen yeniliyor fazlasını saklama kablarinna doldurup difrize atıyorum canı isteyince çıkartıyorum sürekli yapmayın diye bu kuzenime çiğ köfte yemek için geldi özellikle attım mikro dalgaya cozdurdum elimde azcık daha yogurdum sıktım yeşillik limon soruyla verdim silip supurmuslerSenin elin pek ciğköfte dolu kızzz hamur makineylemi ediyosun
Aynen ablacım şuan migdem senn nerdesiiinn diyooo banaElinde şekillenecek olan o gizli vücut hatlarını düşün...gerisini boş ver Biz kârdayiz şekerim
Ay maşaallahhyaaa heryerde farklı tariff var bide seninkine deneyeyim ben versene tarifi aşkoHayır elimde yoguruyorum kuzum benim ki bayılıyor çiğ kofteye bi kere fazlaca yapıyorum yenilen yeniliyor fazlasını saklama kablarinna doldurup difrize atıyorum canı isteyince çıkartıyorum sürekli yapmayın diye bu kuzenime çiğ köfte yemek için geldi özellikle attım mikro dalgaya cozdurdum elimde azcık daha yogurdum sıktım yeşillik limon soruyla verdim silip supurmusler
Aynen ablacım şuan migdem senn nerdesiiinn diyooo bana
Atıyorum whatsapptan kuzumAy maşaallahhyaaa heryerde farklı tariff var bide seninkine deneyeyim ben versene tarifi aşko
Sagolasin kaptanımTatlım muhteşemsin
Afiyet olsun.
Iyi dayanmissin tebrikler ben olsam zor dayanırım ama mükafatını alacaksın supersinEşim kuzeni ile 1 er dolu tabak çiğ köfte yedi ben akşam yemeği bile yemedim çay su idare ediyoruz Ben yapım eller yesinn adaletinnn bumu dünyaa
inşallah kuzum biliyorum bir günde olmaz ama azaltmaya çalışıyorum.Afiyet olsun canım Bence menülerin düzeliyor.
İyi fikirmiş diffirize atmak cozulunce tadında bi değişiklik oluyormu canımHayır elimde yoguruyorum kuzum benim ki bayılıyor çiğ kofteye bi kere fazlaca yapıyorum yenilen yeniliyor fazlasını saklama kablarinna doldurup difrize atıyorum canı isteyince çıkartıyorum sürekli yapmayın diye bu kuzenime çiğ köfte yemek için geldi özellikle attım mikro dalgaya cozdurdum elimde azcık daha yogurdum sıktım yeşillik limon soruyla verdim silip supurmusler
Aa memnunsun yani. Bende dyson alcamda onada kayıyodı aklım nasıl kullanımı falan link atsanaHeee gııı elim kolum oldu coooo evimm pıril pıril kizzzz eski süpürgembiboh değelmiş
Kızımı yollasam olur mu?Bileti cumaya al gezoooo
Ne kadar ince düşüncelisin hocamc...diye özellikle yazdım tahmin edilemesin diye. Malum dışarıdan okuyanlar , hayranlıkla takip edenler var. Aaa yaşına başına bakmadan açıkça belirtmiş demesinler diye .
Jou Bu nedir? Güzele benziyorKahvaltımıda 11 de ettim cok acıktım
Tazesoğanlı ettim aşırı güzel olduu
Biraz dağıldı ondan yanınca daha çok seviyorum
Eki Görüntüle 3319229
Sadece yoğurtla yani di mi?Bende pirinçsiz yaparım yayla çorbayı kocam pirinçli sevmediği için oluyormuş
Evet onu biliyorumBende pirinçli sevmem bi şey koyacaksam yarma koyarım ( aşurelik buğday )
Bayağı az yemişsin tebrik ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Attım kuzum tarifiAy maşaallahhyaaa heryerde farklı tariff var bide seninkine deneyeyim ben versene tarifi aşko
Aynen onun mutluluğu var yüzümde görende bir yerden para geldi sanarSagolasin kaptanım
Iyi dayanmissin tebrikler ben olsam zor dayanırım ama mükafatını alacaksın supersin
Dinlenen çiğ köfte her zaman daha lezzetli oluyor tabi tabi oluyor müsait bi zamanında at difrize anı misafir mi geldi yap bi kek çıkar köftenin demle çayını oh mis yada yemekli misafirin gelecekse hemen ortaya başlangıç gibi koy tadı daha güzel oluyor inanİyi fikirmiş diffirize atmak cozulunce tadında bi değişiklik oluyormu canım
Dyson bildiğin pahalı gırgırAa memnunsun yani. Bende dyson alcamda onada kayıyodı aklım nasıl kullanımı falan link atsana
Teşekkürler canımNe kadar ince düşüncelisin hocam
Jou Bu nedir? Güzele benziyor
Sadece yoğurtla yani di mi?
Evet onu biliyorum
Bayağı az yemişsin tebrik ederim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun