- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
kız menü ateş ediyor. Bu gördüğüm en güzel , en kusursuz menü oldu . Hep böyle devam etsin bol bol eksiler gelsin inşallah.❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız menü ateş ediyor. Bu gördüğüm en güzel , en kusursuz menü oldu . Hep böyle devam etsin bol bol eksiler gelsin inşallah.❤
Barbunya, havuç taratorAkşama ne yemahhh varrrrrr
Arkadaşının yaptığı kademeliye başladım şimdiYaparız kuzum
İnşallah canım inşallah. Bazen vucud dirense de. Bizde direniyoruz ona inat.
Nasıl yani onun yaptığı kademeliydi.
Benim de
Dolaba stokluyorum. Şu an stok durumu iyi
Kaç gündür aklımda. Ama almak nasip olmadı.
Kuru fasulye
Teşekkür ederiiimminşallah devam edecekkız menü ateş ediyor. Bu gördüğüm en güzel , en kusursuz menü oldu . Hep böyle devam etsin bol bol eksiler gelsin inşallah.❤
Oy canım, kahraman annem demiş, kızınla gurur duydumEn azından yurt dışında eğitim çok kaliteli, olanaklar daha yüksek olacak. Onlara burada verebileceğinden daha iyi şartlar vermiş olacaksın böyle düşün onun için vicdan azabı çekme. Çok zor bir karar ve süreç ama bu geleceklerini kurtardı diye bak canım.
Öyle canım. Dediğim gibi lahana ve kerevizde öyle
100gram karnıbahar 24
100 gram lahana 24
100gram kereviz 42 kalori
Evet o kişi beniiimmmmm. Valla bu konuda mütavazi olamıycam kendimle gurur duyuyorum. Kızım anasınıfındayken bir resminde beni süper kadın yapmış. süpermeni uçarken çizmiş ama kafası ve saçları ben kendinle gurur duymalısın dediğim ilk andı o . çok mutluyum ona böyle huzurlu sadece ikimizin olduğu bir yuva kurabildiğim için. ❤
Hayırlı olsun canım. İnşallah zorlanmadan yaparsın.Arkadaşının yaptığı kademeliye başladım şimdi
Daha 1. Seviyedeyim
3 günlük açlık Aralık sonu, Ocak başı ve ortasında olmak üzere 3 defa yapacağız inşaAllah
Afiyet olsun canım
Aynen kuzum devammmAayy en güzelii ciddenn ama bide zaman oluyo 12 ye kadar is edince acıkmıyosun bilee iyi ediyorsun bende evi süpürdüm sildim bugün oturdum acıktım oturmak yok jouu yola devam diyom
karnı baharın bile şişkinlik yaptığı bunyemin bana uyguladığı tarife 38 kalori değilde 550 kalori yaparKizlaarr duyduk duymadıkk demeyinn karnabaharr 1 tabak yemeği 38 kalorii civarındaymis ıspanaktan düşük ben şok
Yine de içinin rahat etmesi için uygun bir gününde denemeni isterim tatlım.Tamam yemiycem bir daha ablacım dinliyorum sözünü
Çok çok teşekkür gezocum.Amin canım
En takdir ettiğim kadınlar, yalnız yaşayıp ev geçindiren, çocuk bakan kadınlar
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
Tatlım pazar günü ve perşembe yenmezse iyi olur. Bazı bunyelerde şişkinlik yapıyor. Hafta içi tüketilmesi taraftarıyım. Bunu da denedim.Kizlaarr duyduk duymadıkk demeyinn karnabaharr 1 tabak yemeği 38 kalorii civarındaymis ıspanaktan düşük ben şok
Benim kanım bozuk sanırım.Nasıl seviyorum bir bilsen
Zaten benim kan grubuma küflü peynir iyi geliyormuş
Yani kan çekiyor kaptanım
0rh+
Dün kereviz planlamistim baktım fasulyeler pişmezsek ölürüz diyorlar kıyamadım taze fasulye pilav yaptım.Akşama ne yemahhh varrrrrr
Sağol ablacımÇok güzel bir menü afiyet olsun Hayalcim.
Tamam abla dener haber veririmYine de içinin rahat etmesi için uygun bir gününde denemeni isterim tatlım.
Sana et verelim kaptanımBenim kanım bozuk sanırım.
Canım ben de 0 Rh + hiç sevmedim küflü peyniri.