- 25 Ağustos 2019
- 60.456
- 110.727
- 30
Oooo afiyet olsunn ablaaa oda proteinn kerevizi yarından itibarenDün kereviz planlamistim baktım fasulyeler pişmezsek ölürüz diyorlar kıyamadım taze fasulye pilav yaptım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo afiyet olsunn ablaaa oda proteinn kerevizi yarından itibarenDün kereviz planlamistim baktım fasulyeler pişmezsek ölürüz diyorlar kıyamadım taze fasulye pilav yaptım.
Aboovvvv bakalımm yarına neolcak yedim bugünTatlım pazar günü ve perşembe yenmezse iyi olur. Bazı bunyelerde şişkinlik yapıyor. Hafta içi tüketilmesi taraftarıyım. Bunu da denedim.
Oyyy herkese yaramıyor demekki yaaAynen kuzum devammm
karnı baharın bile şişkinlik yaptığı bunyemin bana uyguladığı tarife 38 kalori değilde 550 kalori yapar
Ooo abla lahmacun falann evdekiler en güzel yemek yapıyoruzzBarbunya, havuç tarator
Evdekilere lahmacun
Afiyet olsun canım Tartı öncesi olmadığı için tehlike yok gibi. Yine de yarın bir kontrol et kendini.Aboovvvv bakalımm yarına neolcak yedim bugün
Bu sabah tartmıştım abla bakalım farkedicekmi herkese aynı gitmiyor çünkü göbeğim şiş evett oda regl olamadığım için ama kiloş iyi gidiyo hayirlısi yaAfiyet olsun canım Tartı öncesi olmadığı için tehlike yok gibi. Yine de yarın bir kontrol et kendini.
Bana da iyi davranmıyor bu karnabahar.Aynen kuzum devammm
karnı baharın bile şişkinlik yaptığı bunyemin bana uyguladığı tarife 38 kalori değilde 550 kalori yapar
Acıkırsan yoğurt kürü ye aşko ben 9da yiyecem17:00 da kapattım yedim bir daha yemiycem merak etme
Yok kuzum zorlanmıyorum, kıyma sevmiyorum, zaten tarator da yiyemedim, çokta güzel yapmış, kızımın ellerine sağlıkOoo abla lahmacun falann evdekiler en güzel yemek yapıyoruzz
herkes dolmamı çok begenir kadir biturlu begenmedi diyo dedim anne etli olduğu için sevmiyo dedim beğenip beğenmemek değil dedimKızzz aynı durumdayım bende annem diyor beğenmiyor mu beğeniyor diyorum ne yapayım
Çok severim.Sana et verelim kaptanım
Ellerine sağlıkk kızınaYok kuzum zorlanmıyorum, kıyma sevmiyorum, zaten tarator da yiyemedim, çokta güzel yapmış, kızımın ellerine sağlık
Heee gııı elim kolum oldu coooo evimm pıril pıril kizzzz eski süpürgembiboh değelmişJou kız ne aldın öyle. Bu hem süpürüop hem silenlerdenmi
Ben deÇok severim.
Haşlanmış olmasın ama közde yavaş yavaş kızarsın ...mis gibi taze köy ekmegiBen de
Sabah bir şey yemediğim için zaten tek öğün iki öğünü dengeledi bende kesin :)Afiyet olsun canım
Çok güzel bir menü. Dolmalara bir şey demiyorum çünkü sana eksi getireceği kesin.