- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.648
- 30
Cuma ya geliyoruzzzz gelmekte olaaaannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma ya geliyoruzzzz gelmekte olaaaannn
Vallahaaa buhafta sahaneeeKimse duymasın sabah bende tartıldım. Senin kadar olmasa da bende vermişim
Evett yaa pazartesi hic işe yaramıyor bide strese sokuyor bence yaaa pazarda kahvaltıda kociskomla oturunca istahımda açılıyorrO da olacak edersin burda menünü paylaş kaptanlar yardımcı olur
Süpersin bende 200 grm vermisim bize pazartesi yaramıyor kız cumaya bomba gibi.gelecez gibime geliyor
Branş mi ingilizceDersim boş. İngilizce uyuyacak yer bulsam girip uyuyacağım.boyle bakıyorum etrafa.
Ben duydum , rakip olarak üzülmem lazim gelse de sevindim ya
Bende öyleyim ama bazen sarrtlar karşısında yaşını hatırla sus diyorumAlakası yok bi kerem Gencim ben delikanlı, aktif, dinamik , heyecanli
Benim bildiğim bir aydan fazla yaptı. Hatta 3 gün hicbirsey yemedi. Zaten zayıftı. İyice kilo vermişti.Kaç gün dayandı
Ben 23. Gün bozdum
Doktor kontrolünde yaptım, dr bile çıkan sonuca çok şaşırmıştı, şifasını kendi üstümde denedim, gördüm.
Sonrası mı
Sonra bile isteye bozuk beslenme çamuruna girdim
Aynen canım geçen hafta veremedik bu hafta verelim bariVallahaaa buhafta sahaneee
Evet hocam normalde Perşembe günü idi. Stajyer öğrencileri varmış öğretmenimizin. Sali ve çarşambaya alındı dersleri. Bana da salı düştü. Boş dersi ben çok sevmiyorum vakit geçmek bilmiyor. Müdür yardımcımız gelmişti. Hem onunla konuşup hem buraya yazıyordum. Kalktım kahve yaptım. Boş oturma dedilerBranş mi ingilizce
Nokta , virgül nerede
Boş ders candır bu arada . Bizimle iletişime geçersin fena mı
Doğru adrestesin bebegimYa evet hatta şu bir ay içinde özellikle ama motive olup diyet yapamıyorum
Onu yapıyorum temiz havada yürümek gibisi hem ruha hem bedene iyi gelir kuzum inşallah o günleride görürüzPrinci Bol bol yıkayıp nişasta sini akıtır ve az yağla haslama usulü yapılınca masum oluyormus bol yiyin o zaman diyorlar
Ayy çocuklar küçükken bende öyle ozenirdim evde leslie türü yapmaya çalış canim
Ooooo kirmizilimmmmm pro olmusuzzHoş geldin
Niye bu surat banaaaEfenin_Annesi sanada günaydın
ASlinda cok mutluyumm sibooş dunden buyana 500 gram vermişim
Ellerine sağlık elcoommKahvaltımıda 11 de ettim cok acıktım
Tazesoğanlı ettim aşırı güzel olduu
Biraz dağıldı ondan yanınca daha çok seviyorum
Eki Görüntüle 3319229
Hayır olsun canım eğer anlatmak istersen destek oluruz iyi düşünmen için tabi istersenGünaydın kızlar hiç bir zaman sıkıntı başımdan eksik olmadığı gibi yine sıkıntı bastı beni ve buraya yazamadım hiç..
Sabah beri nerdesin looooDoğru adrestesin bebegim
Onu yapıyorum temiz havada yürümek gibisi hem ruha hem bedene iyi gelir kuzum inşallah o günleride görürüz
Ooooo kirmizilimmmmm pro olmusuzz
Niye bu surat banaaa
Ellerine sağlık elcoomm
Rahatsızlandı biraz konu açtım ama işteHayır olsun canım eğer anlatmak istersen destek oluruz iyi düşünmen için tabi istersen
Geç oldu ama gunaydin kızlar Sabah dersim vardı o nedenle ancak yazabildim. Kimler ogretmen ?
Diyet yemeği diye pirinç yaptım sarmısaklıAa pirincsiz yogurt çorbasını ilk defa duyuyorum
Evet aşko bi hayırlı olsununu alırımOoooo kirmizilimmmmm pro olmusuzz
Bende pirinçsiz yaparım yayla çorbayı kocam pirinçli sevmediği için oluyormuşTamam canim
Aynen öyle
Aa pirincsiz yogurt çorbasını ilk defa duyuyorum
Patates ve ekmek olmamış ama gün içinde dengelenmistir
Afiyet olsun canim isimleri etiketleyebilir misin?
C.......mi yaktım ne demek orayı anlamadım hocam?
Bende pirinçli sevmem bi şey koyacaksam yarma koyarım ( aşurelik buğday )Bende pirinçsiz yaparım yayla çorbayı kocam pirinçli sevmediği için oluyormuş
Oda iyii vallahaa yarmada hoc duymadım ama güzel oluyodurr pirinç yoğurt aboo iyice şişirir bizi eee corba birsey değil pirinçli düşündükBende pirinçli sevmem bi şey koyacaksam yarma koyarım ( aşurelik buğday )