- 1 Aralık 2019
- 5.672
- 22.996
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bundan sonra dikkat etmek en büyük planımÖzeleştiri yapıldığına göre kendine bir plan da yapabilirsin
Olmadı hep sekeliyorum aslında itırfa edeyım ben sigarayı bıraktım 3 hafta olck ondan sürekli agzıma bişeyler atıyorumGeçecektin benii
yeşil çay iç kuzum ya da kabuk tarçınBen bu kocamı dövecem bakın hafta sonu keyfi diye birsey varmış eee tatlı almış çerez almış kola almış çiğ köfte istedi onuda yaptım eeee beeenn ebeş ebeş öyle bakıyorum na böyle diyetteyim beeea öküz dicem hih
Sade soda icicem birazdan kızları uyutuyorum şimdi aklımda mis gibi kokan koftemde ama yemicem yarın sabah yerim 2tane hihhyeşil çay iç kuzum ya da kabuk tarçın
kızlar küçüktü değil mi senin?Sade soda icicem birazdan kızları uyutuyorum şimdi aklımda mis gibi kokan koftemde ama yemişim yarın sabah yerim 2tane hihh
27 ayliklar minicikler teyzesikızlar küçüktü değil mi senin?
Aşkımm atmazmıyım sana seni alıntıya basmamışım gönderince fark ettim sonra tam yazayım dedim benim kız geldi oyun kartı oynayalım dedi ondan kaldı. Hafta sonu oynayayım gönlü olsun dedim . Zaten getirdiği kartlar survivor da yapılıyordu ya hafıza oyunu açıp açık geri ters kapatıyorsun ikili eşleme bulursan kazanıyorsun ondan hemde ingilizce yazılı olduğu için hem ingilizce pratiği , hem havıza çalıştırma bir arada çok faydalı ondan faydalı bir oyunda olduğu için hemen ona eşlik ettim. Çokda güzel olmuş menünBana niye yorum etmedin
Canım sigarayı bırakarak kendine çok faydalı bir şey yapmışsın. o çok önemli bir yatırım kendin için önce sağlık canım yemeni yavaş yavaş düzene sokarsın. Salatalık gibi kalorosiz şeyler atıştırmaya çalış, Sakız çiğne, bitki çayı iç oyalanOlmadı hep sekeliyorum aslında itırfa edeyım ben sigarayı bıraktım 3 hafta olck ondan sürekli agzıma bişeyler atıyorum
Değil canım yazmanda yeterli.kızlar adım fotosu atmak şart mıydı?
Aman ben de korktum yirmi dilim baklava yedin zannettim.
Ne iyi etmissinn canımm ama acıktımAşkımm atmazmıyım sana seni alıntıya basmamışım gönderince fark ettim sonra tam yazayım dedim benim kız geldi oyun kartı oynayalım dedi ondan kaldı. Hafta sonu oynayayım gönlü olsun dedim . Zaten getirdiği kartlar survivor da yapılıyordu ya hafıza oyunu açıp açık geri ters kapatıyorsun ikili eşleme bulursan kazanıyorsun ondan hemde ingilizce yazılı olduğu için hem ingilizce pratiği , hem havıza çalıştırma bir arada çok faydalı ondan faydalı bir oyunda olduğu için hemen ona eşlik ettim. Çokda güzel olmuş menün
Canım sigarayı bırakarak kendine çok faydalı bir şey yapmışsın. o çok önemli bir yatırım kendin için önce sağlık canım yemeni yavaş yavaş düzene sokarsın. Salatalık gibi kalorosiz şeyler atıştırmaya çalış, Sakız çiğne, bitki çayı iç oyalan
Değil canım yazmanda yeterli.
ayyyyyyyy maşallah tam yemeliktirler27 ayliklar minicikler teyzesi
Cok normal biliyormusun sigarayı bırakınca öyle oluyorr eşimde sigara bırakalı 3 sene oldu biraktığından beri hep yemek yemek istiyo hep aç çok zor sigara içerken yemek pek yemezdiOlmadı hep sekeliyorum aslında itırfa edeyım ben sigarayı bıraktım 3 hafta olck ondan sürekli agzıma bişeyler atıyorum
saati çıkardım kolumdan zaten. ama 10000 adımı geçtimAşkımm atmazmıyım sana seni alıntıya basmamışım gönderince fark ettim sonra tam yazayım dedim benim kız geldi oyun kartı oynayalım dedi ondan kaldı. Hafta sonu oynayayım gönlü olsun dedim . Zaten getirdiği kartlar survivor da yapılıyordu ya hafıza oyunu açıp açık geri ters kapatıyorsun ikili eşleme bulursan kazanıyorsun ondan hemde ingilizce yazılı olduğu için hem ingilizce pratiği , hem havıza çalıştırma bir arada çok faydalı ondan faydalı bir oyunda olduğu için hemen ona eşlik ettim. Çokda güzel olmuş menün
Canım sigarayı bırakarak kendine çok faydalı bir şey yapmışsın. o çok önemli bir yatırım kendin için önce sağlık canım yemeni yavaş yavaş düzene sokarsın. Salatalık gibi kalorosiz şeyler atıştırmaya çalış, Sakız çiğne, bitki çayı iç oyalan
Değil canım yazmanda yeterli.
İnşallah yapmak istemiyorum yarın ablaAman ben de korktum yirmi dilim baklava yedin zannettim.
Afiyet olsun Hayalcim. Cigkofte fazla olmuş evet ama telafi edilebilir. Her şey yarın kaçamak yapmamana bağlı tatlım.