- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Yazma ben yazmıyorum kötü şeyler yediğim günKızlar ben çok kötü şeyler yedim korkuyorum yazmaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazma ben yazmıyorum kötü şeyler yediğim günKızlar ben çok kötü şeyler yedim korkuyorum yazmaya
Gazı aldım senden yazmayım bariYazma ben yazmıyorum kötü şeyler yediğim gün
Bişey olmaz bu da geçerrrrGazı aldım senden yazmayım bari
Bana rüya gibi geliyor, herkesi hasta düşünebilirdim kendimi aslaAllaha çok şükür bu günlere geldin canım. çok şaşırmış ve korkmuştuk
Rabbim daim etsinBu gün çok iyi geldi bana kızlar kendime çok güzel vakit ayırdım. Saç bakımı ,cilt bakımı vs. Yaptım ışıl ışıl oldu. Yenilenmiş ve iyi hissettim. Çok iyi geldi. Üstünede harika bir spor yapınca kuş gibi oldum missss sonrada güzel kızımla bolca vakit geçirdim ruhum dinlendi valla .
Kahvaltı : sahanda 2 yumurta , biraz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği, kahve
Öğeln : bir parça kuzu incik ve salata
Akşam : 1 porsiyon portakallı kereviz, az tarhana
Dukan içeceği ve diğer kayısılı bitki çaylar içildi.
30 dakika yürüş
30 dakika kondisyon bisikleti
30 dakika plates
Yediklerine karışamam ama kalkıp biraz hareket edebilirsinKızlar ben çok kötü şeyler yedim korkuyorum yazmaya
Özeleştiri yapıldığına göre kendine bir plan da yapabilirsinHadi inşallah o zaman
Ah abla ya beş gün diyetteyim 2 günde tıka basa yiyorum ben dikkat etseydim şimdi 58 kiloydum hepsini kendi ellerimle yaptım
Eki Görüntüle 3317867
Tatlimla saatlerimiz aynı model
Cokk çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin yaşatmasın insalahhYok kuzum ilk hastalandığımda ayağa kalkamadığım için ambulansla hastaneye kaldırıldım, 1 ay yattım, ordan direk rehabilitasyon merkezine gittim 3hafta kaldım
Hastanedeki 1 ay kendi başıma yürümedim hiç, şimdi hamdolsun, bi koşma ve zıplama eksik
Ne yedin sana dedim kocanın yanina oturmaKızlar ben çok kötü şeyler yedim korkuyorum yazmaya
Geçecektin beniiHadi inşallah o zaman
Ah abla ya beş gün diyetteyim 2 günde tıka basa yiyorum ben dikkat etseydim şimdi 58 kiloydum hepsini kendi ellerimle yaptım
Kız naptın bak bu kez de Akrep seni yenecek. Kalk hareket et erit bariGazı aldım senden yazmayım bari
Çok güzel menü olmuş Afiyetvolsun.Menüm
12;00
3 yumurta kapama
9 zeytin
Süzme peynir 3 dilim
Salatalık
19:00
Gümüş ve halili balık
Salata
Süs biber
30 dk yürüyüş
Elhan s i d e l y a
Yine her zmaan ki gibi harikaKlasik kahvaltı
2 yumurta sarısı
3 çeşit peynir
3 zeytin
Domates, salatalık, ceviz
Akşam
Et pirzola
Soğan salatası
Salatalık, nane, 2 minik biber
Elhan s i d e l y a
blonde ambition Ysmnondr
Bana niye yorum etmedinKız naptın bak bu kez de Akrep seni yenecek. Kalk hareket et erit bari
Çok güzel menü olmuş Afiyetvolsun.
Yine her zmaan ki gibi harika
Menüme ek 1 avuç kajuÖzeleştiri yapıldığına göre kendine bir plan da yapabilirsin
Amin
Cokk çok geçmiş olsun canım allah bir daha göstermesin yaşatmasın insalahh
işte bu yüzden kimse için (ailen de dahil) gereğinden fazla fedakarlık yapma. vücuduna eziyet etme, fazla yorma. hayat bir an, o da bu anBana rüya gibi geliyor, herkesi hasta düşünebilirdim kendimi asla
Ölüm de böyle bir anlık, hep bunu düşünür oldum