- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey maşaallahh ablaaa günün tempo geçiyorÖyledir kuzum, kedim var, beraber yatıyoruz, bazen o uyartıyor bazen sebepsiz yere uyanıyorum
Evdekilerin vardiyası da değişik, biri olmasa diğeri sabahçı oluyor.
Oğlanlara kalkmıyorum, çbeslenmelerini akşamdan hazırlıyorum ama eşim kahvaltı yapıyor, o zaman 04:30 da kalkıyorum
Neyse şikayetçi değilim, Rabbim kolaylık veriyor
YaaaaaaHer birinizin azmine hayranım... Böyle rakamları görünce erim erim erimek istiyorum yerimde diyet bana göre değil asla başaramıyorum ama canım kadınlar sizlere helal olsun
tebrikler canım yarım kilo yağ gitmiş harika bir düşüş olmuş. Aaayyy o ne güzel rakamdır yaaa 58 şuan hayal kilom, hedef kilomdasın
Allah'm inşallah o günlerde gorurumHemde ne mankenn hattaa o hırsıylaaa dahada inmek isticeksjnn
Lavi gelmedi ne yazıkkii bizi kandırdı pazartesi gelir abla
Bu hafta 5 ten sonra bi şey demeyi düşünmüyorum abla öyle yapıcam. Magnezyum takviyesi var almıştım 2 haftadır kullanmıyorum ama bugün tekrar başlayım bari. Kabızlıga iyi mi geliyor magnezyum ?Kabızlık kaynaklı kesinlikle. 17.00 - 18.00 de en son bitirmek gerçekten çok etkili. Ben bazen 16' ya bile çekiyorum. Açlık hissettiğimde biliyorum ki o anda yağ yakmaya geçiliyor. Durdurmamam lazım deyip bir şey yemekten vazgeçiyorum..Kabızlık sorunu için magnezyum denemeyi düşünür müsün? Öncesinde değerlerine baktirdiktan sonra tabi ki....
Canım ablam benim inşallah hallederim bu haftaKusurluk birşey yok canım, benim için deyil, kendin için kilo vermek istıyorsun, yanlış yapmadan doğruyu bulamayız
Zaten artın çok değil, haftaya halledersin
InsallahhhhBu hafta 5 ten sonra bi şey demeyi düşünmüyorum abla öyle yapıcam. Magnezyum takviyesi var almıştım 2 haftadır kullanmıyorum ama bugün tekrar başlayım bari. Kabızlıga iyi mi geliyor magnezyum ?
Özellikle magnezyum sitrat diyor doktor ve diyetisyenler. İyi geliyor evet.Bu hafta 5 ten sonra bi şey demeyi düşünmüyorum abla öyle yapıcam. Magnezyum takviyesi var almıştım 2 haftadır kullanmıyorum ama bugün tekrar başlayım bari. Kabızlıga iyi mi geliyor magnezyum ?
Tatlım sağlıklı beslenmek hepimizin hakkı bu beden bize emanet güzel yaşamak istiyorsak dikkatli olmamız lazım. Sen de yaparsın niye yapamayasin ki Ameliyat olacaktın ? Düzeldi mi sıkıntın?Her birinizin azmine hayranım... Böyle rakamları görünce erim erim erimek istiyorum yerimde diyet bana göre değil asla başaramıyorum ama canım kadınlar sizlere helal olsun
Sitrat olanıysa iyi gelir rakipcimBu hafta 5 ten sonra bi şey demeyi düşünmüyorum abla öyle yapıcam. Magnezyum takviyesi var almıştım 2 haftadır kullanmıyorum ama bugün tekrar başlayım bari. Kabızlıga iyi mi geliyor magnezyum ?
Çok doğru ablacım evet ameliyat oldum 3.cü tüp bebek işlemine başladım yumurta toplama oldu donduruldu Kasım'da transfer inşallah sizin tartılara bakarken bende gittim tartıldım kahvaltıdan yarım saat sonra 109 kiloydum 107.12 çıktım şaşırdım kendimeTatlım sağlıklı beslenmek hepimizin hakkı bu beden bize emanet güzel yaşamak istiyorsak dikkatli olmamız lazım. Sen de yaparsın niye yapamayasin ki Ameliyat olacaktın ? Düzeldi mi sıkıntın?
Masterfit Yarışması 86. Etap | 06.10 | 13.10 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
blonde ambition KAPTAN | 77.1 | 76.8 | -0.3 | |
Ysmnondr | 83.35 | 83.45 | +0.1 | |
menekse_kokusu | 68.6 | 67.5 | -1.1 | |
sibel_84 | 74.15 | 74.3 | +0.15 | |
Lavinia_98 TRANSFER | 67.3 | |||
@sudansebep | 59.4 | 58.9 | -0.5 izin | |
zeyneppk | 78.4 | |||
flziso | 69.5 | 68.2 | -2.0 | |
Mavi Takim | ||||
gezegenfeza KAPTAN | 85.1 | 83.5 | -1.6 | |
TemelinSafinazi | 68.55 | |||
yazarhanim35 TRANSFER | 84.3 | 82.6 | -1.7 | |
Jou | 65.7 | 64.7 | -1.0 | |
Ellssa | 80.1 | 79.8 | -0.3 | |
s i d e l y a | 67.3 | 65.95 | -1.35 | |
askrhpozitif | 88.25 | 88.2 | -0.05 izin | |
Elhan | 73.3 | 72.3 | -1.0 | |
@Ekrl | 65.4 | 65.2 | -0.2 | |
Hayalkuran | 78.2 | 78.6 | +0.4 | |
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
sonundaoldu | 72.0 | |||
Lonely single girl | 66.0 | |||
60kiloyum | 91.7 | 91.6 | -0.1 | |
Beth18 | 70.0 | 67.7 | -2.3 | |
Efenin_Annesi | Bşl. | 99.2 | ||
Cookiie | Bşl. | 79.3 |
Yaaaa hayırlısıyla güzel haberler al inşallahh canımÇok doğru ablacım evet ameliyat oldum 3.cü tüp bebek işlemine başladım yumurta toplama oldu donduruldu Kasım'da transfer inşallah sizin tartılara bakarken bende gittim tartıldım kahvaltıdan yarım saat sonra 109 kiloydum 107.12 çıktım şaşırdım kendime
Hayırlı sonuçlar almani dilerim. Bayağı yol almışsın temmuzdan beri. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin gel işte . Yarışmaya dahil olma hazırlıkta takıl. Sadece kilonu kontrol edelim. Bu bile bazı durumlarda caydırıcı oluyor. Yemekten sonra tartildigina göre +600 - 1000 gr daha az olabilirsin.Çok doğru ablacım evet ameliyat oldum 3.cü tüp bebek işlemine başladım yumurta toplama oldu donduruldu Kasım'da transfer inşallah sizin tartılara bakarken bende gittim tartıldım kahvaltıdan yarım saat sonra 109 kiloydum 107.12 çıktım şaşırdım kendime