- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Bende kıskandım vallahaaŞu 2 şer kilo verenler nasıl veriyor yaaa
Ben de vermek istiyorum. Şu 2 hafta 2şer kilo versem yeter ya sonra normla vermeye devam etsemde olurdu. Nasıl olacak bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kıskandım vallahaaŞu 2 şer kilo verenler nasıl veriyor yaaa
Ben de vermek istiyorum. Şu 2 hafta 2şer kilo versem yeter ya sonra normla vermeye devam etsemde olurdu. Nasıl olacak bu
Amin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimiYaaaa hayırlısıyla güzel haberler al inşallahh canım
Tatlım bu cadılar cumadan itibaren bırakmıyorlar kendini. Ben de öyle yapacağım diyorum ama bu sabah kendi yaptigim tb kaşarlı pogacayi yedim.Şu 2 şer kilo verenler nasıl veriyor yaaa
Buraya yeniden katılmayı çok isterim hep okuyup çıkıyorum kasıma kadar kendimce 100 e bile düşsem yeter diyorum ilaçlar korkuyor kilolar daha çok artacak diye düzenli olarak yaptığım tek şey kahvaltı diğer yemekler korkulu kabus gibi geliyor olursa hazırlıkta olmak isterim bendeHayırlı sonuçlar almani dilerim. Bayağı yol almışsın temmuzdan beri. Sağlıklı bir gebelik geçirirsin gel işte . Yarışmaya dahil olma hazırlıkta takıl. Sadece kilonu kontrol edelim. Bu bile bazı durumlarda caydırıcı oluyor. Yemekten sonra tartildigina göre +600 - 1000 gr daha az olabilirsin.
Kız sen niye kıskanıyorsun ben 70lerdeyim. Senin gibi 64-65 olsam hiç öyle bir isteğim olmaz valla düzenli gitsin , yağdan gitsin , şekillenerek sıkılaşarak gitsin diye bakarım . Önemli olan bunlar canım. 68-69 bile olsam öyle düşünerek ilerlerim ama şuan acil 7lerden kurtulmam gerektiği için kıskanıyorum ben.Bende kıskandım vallahaa
Olur tabi bitanem. İkili rakamlara düşeceksin inşallah . Hem kendin hem bebişinin veya bebişlerinin sağlığı içinBuraya yeniden katılmayı çok isterim hep okuyup çıkıyorum kasıma kadar kendimce 100 e bile düşsem yeter diyorum ilaçlar korkuyor kilolar daha çok artacak diye düzenli olarak yaptığım tek şey kahvaltı diğer yemekler korkulu kabus gibi geliyor olursa hazırlıkta olmak isterim bende
Olsun yumoş kalsın nolacak saglikli ol yeter. Artık indirime giren s bedenleri rahatlıkla alabileceksin. ama dur az kaldı 60 kiloda alabilmistim ben.Karnım gitmesine rağmen sezaryen gobeğim çok yumoş sanırım böyle kalacakk
Ben hala iyice erimek istiyorumKız sen niye kıskanıyorsun ben 70lerdeyim. Senin gibi 64-65 olsam hiç öyle bir isteğim olmaz valla düzenli gitsin , yağdan gitsin , şekillenerek sıkılaşarak gitsin diye bakarım . Önemli olan bunlar canım. 68-69 bile olsam öyle düşünerek ilerlerim ama şuan acil 7lerden kurtulmam gerektiği için kıskanıyorum ben.
Sağlıcakla kalalım ins ablammOlsun yumoş kalsın nolacak saglikli ol yeter. Artık indirime giren s bedenleri rahatlıkla alabileceksin. ama dur az kaldı 60 kiloda alabilmistim ben.
Eri tabiiiiii. Yağdan gitsin, şekillensin öyle eri canım bu rakamda yüksek düşüş kas erimesi olabiyor . Onun için en fazla 1 kilo vermek harika bir ilerleme zaten ❤Ben hala iyice erimek istiyorum
Oyuzden sen de moral bozmuyorsunn herhafta bile 1 kilo gitmesi mucizeEri tabiiiiii. Yağdan gitsin, şekillensin öyle eri canım bu rakamda yüksek düşüş kas erimesi olabiyor . Onun için en fazla 1 kilo vermek harika bir ilerleme zaten ❤
Ne güzel bir hedef tatlım. Bir kadın için çok elzem bir konu ehliyet. Araba kullanmak özgürlüktür. Harika bir karar. Sonuna kadar destekliyorum seni.Yapamam dediğim ve bunun için hiç çaba ve istekte bulunmadigim bir konu vardi kendime olan inancım geldi yerine şimdi hedeflerinin içinde yer alan ehliyet alma isteğine baş koydum kasımda yaziliyorum. Aranızda bu konuyla ilgili fikir akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim
Benim ilaçlar yüzünden göbişim kollarım hep sarkık hale geldi ne yapsam düzeltemedim bir türlüKarnım gitmesine rağmen sezaryen gobeğim çok yumoş sanırım böyle kalacakk
Ayyyy ağzın bal yesin inşallah ablammm inşallah inşallah çok isterim eski halime dönemyi buraya ilk yazdığımda 80 90lardan şikayet ediyordum şimdi bu rakamlar omuzlarımdan gitmeyecek bi yükmüş gibi geliyor amaçlarım var heveslerim var ama pes etmem anlık iradem sıfır dayanma kabiliyetim bile sıfır sanırım. Sizlerin motivasyonu çok güzel ve yüksek takdire şayenOlur tabi bitanem. İkili rakamlara düşeceksin inşallah . Hem kendin hem bebişinin veya bebişlerinin sağlığı için
Tamam teşekkür ederim.Özellikle magnezyum sitrat diyor doktor ve diyetisyenler. İyi geliyor evet.
Bakmadım bakıyım bi ne yazıcak magnezyum sitrat mı ?Sitrat olanıysa iyi gelir rakipcim
3 cocuklu olunca bide Abla ekstra zorunlu bir ihtiyaç halini alıyor. Eşimde destekliyor saolsun bakalım yapabilirim insalalhNe güzel bir hedef tatlım. Bir kadın için çok elzem bir konu ehliyet. Araba kullanmak özgürlüktür. Harika bir karar. Sonuna kadar destekliyorum seni.
Ehliyetım var araba var ama gel gelelim cesaret yok benimYapamam dediğim ve bunun için hiç çaba ve istekte bulunmadigim bir konu vardi kendime olan inancım geldi yerine şimdi hedeflerinin içinde yer alan ehliyet alma isteğine baş koydum kasımda yaziliyorum. Aranızda bu konuyla ilgili fikir akıl vermek isteyen olursa seve seve dinlerim
Neden kuzumEhliyetım var araba var ama gel gelelim cesaret yok benim
Arabayı yeni aldığımızda park ederken duvara vurmuştum ondan sonra tüm cesaretim gitti çok korkmuştum çünkü yanımda eşim olmadan süremiyorum bende Allah izin verirse mart gibi özel hocayla çalışmayı düşünüyorum bakalımNeden kuzum