- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Eevt ablamSen dururken gitmedi kuzum, çaba gösterdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eevt ablamSen dururken gitmedi kuzum, çaba gösterdin
Haydi bismillah
Kız sen benim rekibem olabilirsin Elhan kendime rakip bildim arkadasimj adı 60 kiloyum olunca o civarda sanmıştım O kilolarada düşeceğiz cnm inşallah
Utandiriyorsun beniiii elçoomm gördün dimi Bi 75 kg ya düşsem vallahi manken olur çıkarımVallahiii benim gibi görümce nere bulur
Teşekür ederimm bitanem senin kadar olmasada
Hemde ne mankenn hattaa o hırsıylaaa dahada inmek isticeksjnnUtandiriyorsun beniiii elçoomm gördün dimi Bi 75 kg ya düşsem vallahi manken olur çıkarım
Teşekkür ederim canım kaptanım.Ben ne dedim, ne dedim
Yakışmış kaptanım
Hayırlı olsun bitanem
İyi yürekli insanlarla bu yolda yolculuk yapmak bizim için de çok keyifli. Yarenlik ediyoruz birbirimize estağfurullah ne hakkı ...Kesinlikle ablacım. Sizlerle çok dahagüzel oluyor valla hakkınız ödenmez
Eksin hayırlı olsun canım
Yok ya bırakma pes etme edersen yukarı doğru çıkmaya başlıyor 50 gitsin 100 gitsin önemli değil bi şekilde oturcak rayınaGeçen hafta 88,25
Bu hafta 88,20
Ben devam etmek istemiyorum beceremiyorum abla 2 haftadır gidenler sadece kosusturma tempomdan kaynakli gitti yemek yeme düzenini hala sıfır kimsenin hakkına girmek istemiyorum Elhan
Oooo aslan rakibim ben de bu cevabı bekliyordumBen Seni kimselere yâr etmem
Teşekkürler canım. İnşallah inecek.
Seninle kapışmak isterdim ama artık az gitsin istiyorum
İnşallah hocam. İkimizde birbirimize iyi geliriz.Oooo aslan rakibim ben de bu cevabı bekliyordum
İnşallah bu sefer sana iyi geleceğim
Hadi inşallah yasminim. O direnç kırılacak biz de bayram edecegizCuma 83.35
P.tesi 83.70
Bgun 83.45
Diyet flan yapmadım gunlerdir açıkçası bisey deniyorum bgun detoksla girisip kırmaya calisicam dirence direniyorum
Elhan blonde ambition
Eki Görüntüle 3317095
Tebrik ederim canım . Yine harika bir düşüş olmuş.