- 14 Mayıs 2020
- 2.121
- 4.147
- 33
Hayırlısıyla doldursun kucağını rabbim insallah çok zor evlat hasreti bilirim 10 yıl bekledim bendeAmin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısıyla doldursun kucağını rabbim insallah çok zor evlat hasreti bilirim 10 yıl bekledim bendeAmin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimi
Amin Allah razı olsun inşallah bu da benim son denemem olur teşekkür ederimHayırlısıyla doldursun kucağını rabbim insallah çok zor evlat hasreti bilirim 10 yıl bekledim bende
Ilaclardan yanada bende öyle olmustum kuzumm ama bebe olsun doğur güzel güzel verirsin hemde emzidirkende daha kolay verirsin emin ollBenim ilaçlar yüzünden göbişim kollarım hep sarkık hale geldi ne yapsam düzeltemedim bir türlü
Ayyyy ağzın bal yesin inşallah ablammm inşallah inşallah çok isterim eski halime dönemyi buraya ilk yazdığımda 80 90lardan şikayet ediyordum şimdi bu rakamlar omuzlarımdan gitmeyecek bi yükmüş gibi geliyor amaçlarım var heveslerim var ama pes etmem anlık iradem sıfır dayanma kabiliyetim bile sıfır sanırım. Sizlerin motivasyonu çok güzel ve yüksek takdire şayen
Hayırlısıyla sağlıkla gebe kal kucağına al inşallahAmin Allah razı olsun inşallah bu da benim son denemem olur teşekkür ederim
Çok duyuyorum insanlardan böyle şeyler kimisi kalıcı olur diyor yapışıp kalmaz üzerime inşallah bende eski halime dönemk istiyorum resim çekmeden duramayan ben resim çekınmekten soğudumIlaclardan yanada bende öyle olmustum kuzumm ama bebe olsun doğur güzel güzel verirsin hemde emzidirkende daha kolay verirsin emin oll
Aminnnnn sende kendini cesarete getir ve arabanın tadını çıkar müthiş bişi kullanmakHayırlısıyla sağlıkla gebe kal kucağına al inşallah
Bende öyleydi isteee inanmazdım emzirirken vermek hakkat cabuk verdim haaÇok duyuyorum insanlardan böyle şeyler kimisi kalıcı olur diyor yapışıp kalmaz üzerime inşallah bende eski halime dönemk istiyorum resim çekmeden duramayan ben resim çekınmekten soğudum
Yaaa sen kullanıyor musun ? Kız aslında sürüyorum görümcemle eşimle gayet iyiyim ama bi panik oluyorum cesaretim gidiyor uzak bi yere giderken arabanın yanından geçip yürüyerek gidiyorum düşün yaAminnnnn sende kendini cesarete getir ve arabanın tadını çıkar müthiş bişi kullanmak
Aşman lazım asko bende sürüyordum ama trafiğe daha çıkamadım bide manueller zor otomatik olunca daha iyi otomatiği alırsak bende başlayacam ehliyete sonraYaaa sen kullanıyor musun ? Kız aslında sürüyorum görümcemle eşimle gayet iyiyim ama bi panik oluyorum cesaretim gidiyor uzak bi yere giderken arabanın yanından geçip yürüyerek gidiyorum düşün ya
İnşallah hemen göz açıp kapayıncaya kadar pıt diye düşersintebrikler canım yarım kilo yağ gitmiş harika bir düşüş olmuş. Aaayyy o ne güzel rakamdır yaaa 58 şuan hayal kilom, hedef kilomdasın
Çok teşekkür ederiiiim Hastalık çok zorladı Elhanım belki spor yarışması vs katılırım iyileşince ama diyet şuan güçsüz bırakır beniTebrikler bitanem ama üzüldüm. Karpuzlari kesecektik çabuk değil mi
Teşekkür ederimÇok iyi kuzum
Daha iyi sayılar senin olsunn hemencik gelsin istediğin kilolaaaarDaha ne kadar inceleceksin acaba kıskanmadım değil
58 sabırsızlanıyorum yavvvİnşallah hemen göz açıp kapayıncaya kadar pıt diye düşersin
Çok teşekkür ederiiiim Hastalık çok zorladı Elhanım belki spor yarışması vs katılırım iyileşince ama diyet şuan güçsüz bırakır beni
Teşekkür ederim
Daha iyi sayılar senin olsunn hemencik gelsin istediğin kilolaaaar
Sabah 7 yi buluyor tekrar yatmam, sonrada sersem gibi oluyorumHey maşaallahh ablaaa günün tempo geçiyor
Tebrik ederim güzelim vallahi harıka son gitti 3 lü rakamlar
Ellerine sağlık kaptanımTablomuzun yüzdeleri alınacak. Bu sonuç tablosu değil bilginize.
@s i d e l y a
Masterfit Yarışması 86. Etap 06.10 13.10 Fark Yüzde Kırmızı Takım @blonde ambition KAPTAN 77.1 76.8 -0.3 Ysmnondr 83.35 83.45 +0.1 @menekse_kokusu 68.6 67.5 -1.1 @sibel_84 74.15 74.3 +0.15 Lavinia_98 TRANSFER 67.3 FitVenus 59.4 58.9 -0.5 izin @zeyneppk 78.4 @flziso 69.5 68.2 -2.0 Mavi Takim gezegenfeza KAPTAN 85.1 83.5 -1.6 @TemelinSafinazi 68.55 @yazarhanim35 TRANSFER 84.3 82.6 -1.7 Jou 65.7 64.7 -1.0 @Akrrep 80.1 79.8 -0.3 @s i d e l y a 67.3 65.95 -1.35 @askrhpozitif 88.25 88.2 -0.05 izin Elhan 73.3 72.3 -1.0 @Ekrl 65.4 65.2 -0.2 Hayalkuran 78.2 78.6 +0.4 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @sonundaoldu 72.0 @Lonely single girl 66.0 @60kiloyum 91.7 91.6 -0.1 @Beth18 70.0 67.7 -2.3 @Efenin_Annesi Bşl. 99.2 @Cookiie Bşl. 79.3
Sonrası sıkıntılı olurduŞu 2 şer kilo verenler nasıl veriyor yaaa
Ben de vermek istiyorum. Şu 2 hafta 2şer kilo versem yeter ya sonra normla vermeye devam etsemde olurdu. Nasıl olacak bu
Hayırlı haberler alırsın inşaAllah canımAmin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimi
58 in sonundayım azcık yesem ödem olsa 60+ oluyorum aramızda 4 5 kg var yani gıdım gıdım versen de max. yılbaşına bence istediğin kg ya gelceksin elbise bakmaya başla kendine58 sabırsızlanıyorum yavvv
Birazcık pratikle cesaret gelir kuzum. Eşten değil de bir egitmenden iki seanslik bir kursla halledersin.Ehliyetım var araba var ama gel gelelim cesaret yok benim
Çok güzel haberlerini alalım kuzumm her şey gönlüne göre olsunAmin amin çok çok amin bu sefer umudum var 3 yumurtam 5.ci güne gitti Allah'ım duysun sesimi