- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
Nerde tartıllaaaarrrrrUçurun valla başka türlü olmuyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde tartıllaaaarrrrrUçurun valla başka türlü olmuyo
Teşekkürler ablammTebrikler bitanem harikasın.
Kukişim gelmişsin ne güzel.Uçurun valla başka türlü olmuyo
Geliyor birazdanNerde tartıllaaaarrrrr
Geldim ablacım kendi başıma yapamıyorumKukişim gelmişsin ne güzel.
Hoş geldin canım Kendi başina diyete bağlı kalmak zor. Bu yüzden avantajliyiz. Bir moral yorumu bile etkili oluyor.Geldim ablacım kendi başıma yapamıyorum
böyle bakabilirmiyimGunaydin kizlar
Geçen hafta 70 kg dim
Bu hafta cuma : 67.7
Yani -2.3 kg
Gruba alsaydınız baya Bi eksili tartım olacakti
Kesinlikle ablacım. Sizlerle çok dahagüzel oluyor valla hakkınız ödenmezHoş geldin canım Kendi başina diyete bağlı kalmak zor. Bu yüzden avantajliyiz. Bir moral yorumu bile etkili oluyor.
süper
Evett ya abla keske daha önce keşfetseymişimm yaa hamişten önce bilseydim gelirdimm ne güzelde vermiştim inmistim rayınlara ama buzamanlara kısmetmişHoş geldin canım Kendi başina diyete bağlı kalmak zor. Bu yüzden avantajliyiz. Bir moral yorumu bile etkili oluyor.
Yazar hanim bizden daha iyi bombayi patlamaya bayılıyor
Harika
Olsun kuzum şimdi çıpçıtır güzel bir anne oldun. Hayırlısı böyleymiş senin için.Evett ya abla keske daha önce keşfetseymişimm yaa hamişten önce bilseydim gelirdimm ne güzelde vermiştim inmistim rayınlara ama buzamanlara kısmetmiş
harikaGünaydın kızlar
Tarti bildirimi
Gecen cuma 70.2
Bugun 68.2
Fark -2000
Elhan @blonde ambition
Eki Görüntüle 3317037
Evett ablamm dahada çıtır olacamm hahaha aralıkt aistememiz varOlsun kuzum şimdi çıpçıtır güzel bir anne oldun. Hayırlısı böyleymiş senin için.
Tatlışım diyet yapma fikrini at kafandan. Sağlıklı uzun bir hayatta şunu şunu yememeliyim deyip güzel beslen. Bu bir anda olmuyor. Her hayır dediğin bir dilim börek, tatlı bisküvi seni daha da güçlendirecek. Ne yapalım şimdi bu genç yaşta 88 kilo ile hayata devam mı edelim? Ben yaşlara geldiğinde daha zor vereceksin. Ayrilmani kabul etmiyorum.Geçen hafta 88,25
Bu hafta 88,20
Ben devam etmek istemiyorum beceremiyorum abla 2 haftadır gidenler sadece kosusturma tempomdan kaynakli gitti yemek yeme düzenini hala sıfır kimsenin hakkına girmek istemiyorum Elhan