- 16 Mart 2008
- 45.552
- 221.698
İnşallah canım. Aralık'ta kimi kime istiyoruzEvett ablamm dahada çıtır olacamm hahaha aralıkt aistememiz var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım. Aralık'ta kimi kime istiyoruzEvett ablamm dahada çıtır olacamm hahaha aralıkt aistememiz var
ERkek kardeşim evlenicek abla biz isticez lise aşkıİnşallah canım. Aralık'ta kimi kime istiyoruz
Teşekkür ederim bitanem
Teşekkür ederim ablacımÇok güzel
Tebrikler yazarım.
Sevenler kavuşsun ne güzel Demek çıtır görümce olacaksınERkek kardeşim evlenicek abla biz isticez lise aşkı
Vay vay vayGeldiii bombaaaa Efenin_Annesi @Hayalkuran
gezegenfeza Elhan
Geçen cuma; 65.7
Bugün; 64.7
Fark; -1kg
Eki Görüntüle 3317042
Hahahahaha öyle olcakkSevenler kavuşsun ne güzel Demek çıtır görümce olacaksın
AHh ablammLise aşkim hicbir zaman kendisini sevdiğimi bilmedi
Sağlık olsun canımCuma:74.150
Bugün:74.300
Fark:+150 gram.
Elhan blonde ambition
Üzgünüm ama elimden geldiğince dikkat ettim. Ama olmadi
çok sıkı diyet yapmadımm amaa sabahları aç karna dukanbirası içtim hergün değil tabiki ardından 1 litre suyu bitirdim bide ip atladım maydanoz sular ictim onlar sayesindeVay vay vay
Kimin maviş kızıymış
Canın sağolsun kuzum
Tabiii dağ olsalar durduramazlar beni artikkkNeyse mesaj düzelmiş Şu saatten sonra yoluna çıkacak engelleri tuz buz edersin . Aç gözümüzü doyurmak bize yağ olarak dönüyor başka bir artısı yok...
Tü tü tü maşallah cagnimmmaaaaa fit çıtır 1 bedeli görümce mi olacannn sen hee halinle güzelsin Bee masallahiniz var hanimefendiGeldiii bombaaaa Efenin_Annesi @Hayalkuran
gezegenfeza Elhan
Geçen cuma; 65.7
Bugün; 64.7
Fark; -1kg
Eki Görüntüle 3317042
Aminnn canm ağzın bal yesinMaşallah kıızz inşallah en kısa zamanda 8 lere inersin
ericem ericemHarika
Ben ne dedim, ne dedim
Vallahiii benim gibi görümce nere bulurTabiii dağ olsalar durduramazlar beni artikkk
Tü tü tü maşallah cagnimmmaaaaa fit çıtır 1 bedeli görümce mi olacannn sen hee halinle güzelsin Bee masallahiniz var hanimefendi
Aminnn canm ağzın bal yesin
ericem ericem
Ben anlamadım ki eksi 50 gr mı 10 gr mıGeçen hafta 88,25
Bu hafta 88,20
Ben devam etmek istemiyorum beceremiyorum abla 2 haftadır gidenler sadece kosusturma tempomdan kaynakli gitti yemek yeme düzenini hala sıfır kimsenin hakkına girmek istemiyorum Elhan
Sen dururken gitmedi kuzum, çaba gösterdinçok sıkı diyet yapmadımm amaa sabahları aç karna dukanbirası içtim hergün değil tabiki ardından 1 litre suyu bitirdim bide ip atladım maydanoz sular ictim onlar sayesinde
Ben Seni kimselere yâr etmemTeşekkür ederim bitanem
Bu hafta bana kim yardım edecek
Teşekkürler canım. İnşallah inecek.Sağlık olsun canım
Sen iyi ol da, kilo inecek senin azminle
Günaydın kızlar
Tarti bildirimi
Gecen cuma 70.2
Bugun 68.2
Fark -2000
Elhan blonde ambition
Eki Görüntüle 3317037
Geldiii bombaaaa Efenin_Annesi @Hayalkuran
gezegenfeza Elhan
Geçen cuma; 65.7
Bugün; 64.7
Fark; -1kg
Eki Görüntüle 3317042
Üzülme canım elinden geleni fazla faxla yaptın bu haftanın gideni tartıya haftaya anca yansıyacak olabilir. Herkesin bünyesi farklı.haftaya verirsin.❤Cuma:74.150
Bugün:74.300
Fark:+150 gram.
Elhan blonde ambition
Üzgünüm ama elimden geldiğince dikkat ettim. Ama olmadi