Senin kilon gayet iyi. Harikasın üzülmene gerek yok. 3 aşağı 5 yukarı gidip gelecektir. Üzülme ....Ben koruyamiyorum. Al ver oluyor. Diyet yüzünden metobolizmam yavaşladı. Şunu anladım ömür boyu diyet yapacağım.
Senin boyun da kilon da huyunda güzel.
Mümkün mertebe eldiven kullan tederjanlarla içli dışlı olmak iyi değil gerçekten kana karışıyor kanın bile çamaşır suyu kokuyor.E benim en sevdiğim koku domestosellerimi kokladikca temizlik ruhuma kadar işler
Hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller. Daularda buluşmak ümidiyle.
Ben dün listemi atarak menü bildirdim ama onun dişina çıkmadım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6aypare ackerman kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1@madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 @Cordeliaa 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505
Ama yazmadığın icin bilemedim ki sabah 10 da paylaşmissinBen dün listemi atarak menü bildirdim ama onun dişina çıkmadım
2609 dayimkızlar adimlar ne alemde merak ettim
Doğrudur abla akşam yazmadım ama listem dışına çıkmadım hepsine uyarak yaptım ve dikkatli beslenmeye uyduruyorum kendimiAma yazmadığın icin bilemedim ki sabah 10 da paylaşmissin
Maşallah2609 dayim
Tamam canimDoğrudur abla akşam yazmadım ama listem dışına çıkmadım hepsine uyarak yaptım ve dikkatli beslenmeye uyduruyorum kendimi
Bende 3000deyim kalkıp şimdiden tamamlamakta fayda var pazar gecesi akşama bırakmak riskli2609 dayim
Daha az canim yaa ama tamamlarim 10.000 e :))Maşallah
Ayy valla riskli oluyor bazen zor yetistiriyorumBende 3000deyim kalkıp şimdiden tamamlamakta fayda var pazar gecesi akşama bırakmak riskli
Hayırlı kandiller canim ❤Bu arada hayırlı kandiller canlar Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah tekrarına kavuşmayı da nasip etsin tekrardan hayırlı kandiller
Kolay gelsin canim ❤İşlerim var kızlar5 te veli toplantısı var ona katilicam öpüldünüz
1244 dahakızlar adimlar ne alemde merak ettim
Hayırlı kandiller canımBu arada hayırlı kandiller canlar Rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallah tekrarına kavuşmayı da nasip etsin tekrardan hayırlı kandiller
Kolay gelsin canımİşlerim var kızlar5 te veli toplantısı var ona katilicam öpüldünüz
Bugün hizlisin2609 dayim