- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Aksama kalmasin diyorum ama yine kalir kesinBugün hizlisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aksama kalmasin diyorum ama yine kalir kesinBugün hizlisin
Bugün bi degisiklik yapAksama kalmasin diyorum ama yine kalir kesin
Hic sevmem öyle tecrübeleriBugün bi degisiklik yap
Hem tecrübe etmiş olursun :))
Yapma bosver
Anlaşılan seni kandiramicazHic sevmem öyle tecrübeleri
bu kadar hamur işi içinde olup böyle güzel kilolar vermek helal olsunGorumcemin misafiri gelecekmiş
Ona açma yapicam, hamuru yaptim
Biraz eve, camasira bakicam
Adimlari erkenden yaparsam cok iyi olur
Yoksa akşam hiç oturamiyom
Dün de halsizdim hızlı yapamadim
Baya uzun sürdü :))
Sanki birazBugün burası fazla mı sakin ne
İnanmak çok zorSanki biraz
Pazar gunu ya herkes ailesi ile vakit geçiriyor galibaİnanmak çok zor
Bu bir ilk vallahi kaptanım tarihe geçmeliPazar gunu ya herkes ailesi ile vakit geçiriyor galiba
Gerçi diger pazarlar hic sakin degildik
17 ekim not alalimBu bir ilk vallahi kaptanım tarihe geçmeli
Bence Filiz olmayınca sakın oluyir buralar.17 ekim not alalim
Olabilir canim o olunca daha cok muhabbet ediyoruzBence Filiz olmayınca sakın oluyir buralar.
Olur tabi ki canim ilk sayfaya koyarizZipzip- kaptanım 1 aylık performans tablosunda en iyi ilk 10 u ilk sayfaya koysak olur mu? Herkes görür ne kadar kilo verilmiş... Olur dersen eve donunce düzenlerim.
Evet , biraz çenelerimiz ellerimiz dinlesin bugğn pazar ve yoğun gündü benim için. Kızımıeşimeş yolladım evi toparla çamaşır ütü pestilim çıktı daha akşam yemeği yapmadım ne yapsam acaba kolumu kımıldamadan halim yok çok yoruldumBugün burası fazla mı sakin ne
Geçmiş olsun canımEvet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Canım biz süper kahraman değiliz ki sadece anneyiz herşeyi bilememek çok normal ne kadar tecrüben olsada o esnada bildiğin herşeyi unutuyorsunTesekkür ederim bilgili bi anne olsaydim anlardim kulaginin agridigini hic bu kadar ağrı sızı çekmezdi saglik ocagina goturduğümde ayak ustu basindan savıyolar kulağınada bakması gerekirdi
Ben de gözden kaçırmış olabilirim canım ayağına sağlıkHayirdir canim kacirdim ben gecmis olsun hangisi hasta
Paylastim canim etiketler mi cikmadi ki
Eki Görüntüle 2934898
Son haliyle tekrar paylasiyim @Tostombalakanne Cordelia
Çok geçmiş olsun canım benim küçük kızım hastaydı dün gece büyük kızımın hasta olmasıyla o da kaptı şifayı heryer hasta çocuklarla doluBugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmus yatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Geçmiş olsun kaptanımBen götürüyorum kızı doktora bakalim ne dicekler
Eline sağlık kaptanım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6aypare ackerman kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1@madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8@bluegreeneyes mavi ️️️️️️️️️️️️ 1 @Bal0ncuk 2 Cordelia 3 @Aijoo 4 @Hazrmmm 5 @Byrmseyda2505
Ben ne yapayım ya 1,54 boyumla60-61 korusanda guzel boyun uzun
Benim gibi 1.58 degilsin