Iyi pazarlar canim ❤İyi pazarlar. 5e kadar uyumadim. Kafam kazan.
Bilmiyorum ki ama kimyasal sonuçta. Ev de eşimi kovalarım bak ne güzel kokuyor diyeBenim neden başım agrıtıyor o koku
Sagol canimGecmis olsun canim iyi gelir insallah ilaclar ❤
Iyi canim çoksukurGeçmiş olsun iyi mi şimdi, Allah kolaylik versin
Tatlim kendine haksizlik yapmayi birakirmisin lutfenBen koruyamiyorum. Al ver oluyor. Diyet yüzünden metobolizmam yavaşladı. Şunu anladım ömür boyu diyet yapacağım.
Senin boyun da kilon da huyunda güzel.
Ben seni anlayabiliyorum. Cok uc kilolardan bugünlere gelebilmek zaten hayal gibi. O yuzden bende cok korkuyorum koruma doneminden. Ama inşallah 1 yil koruyabilirsek sonrasi daha kolay olurmuş hep böyle duydumBen koruyamiyorum. Al ver oluyor. Diyet yüzünden metobolizmam yavaşladı. Şunu anladım ömür boyu diyet yapacağım.
Senin boyun da kilon da huyunda güzel.
Kiz keske kendi kaybolsada gelmese parayada onada acımam
Son sıcak günleri kaçırmak istemedik çıktık inşallah hasta olmadan bi kaç günü geçirsek yeterHaklisin. Bu hafta hic disari cikarmadim cocuklari. Herkes hasta salgindan etkilenmesinler diye. Yine de kücügün burnu akiyor.
Sezon kapanmadan stok yaptım vücuduma kaptanımAfiyet olsun canım ayaklarına sağlık
3 top dondurma fazla olmuş canımafiyet olsun ayaklarına sağlık
Ayaklarına sağlık canım
İyi çok şükür tekrar geçmiş olsunDoktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür
İyi bari çabucak toparlar inşallah canım.Doktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür
Aynen canım suriyeli demesi benim de tuhafıma gitti onlarda Allahın kulu hemde gördüklerim ne kadar da güzellerSasiracak ne var cnm. O da zayiflamak istiyormus, sen daha cok zayiflamissin kiskanmis. Insanlar bi cok cümleyi karsilarindaki cekemedikleri icin kuruyorlar. Suriyeli demek ne alaka onu hic anlayamadim asıl bende
Boy var ama esit dagilmadi kilo Göbek bölgem cok kötu kilo vermem sartSenin boyunun masallahi varmis cnm
80 kilo hiç abarti durmuyordur heralde sende :)
Hayırlı kandiller canımGunaydin hayırlı kandiller kizlar
Teşekkür ederim canımSagol canim sizede gecmis olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Rabbim feraha erdirsin inşallah tez zamanda canım
Bu hafta atmasan da olur
Sen hava da kara da halledersin canım benim
Çok bilmiş kaynana
Geçmiş olsun canım
Salgın var sanırım rabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun canım
Allah tan kimseden ses çıkmamis kaptanım geçmişi bitiremeden sızıp kaldim
Benim ilk Alicam şey uzun bot olur sanırım
Rabbin feraha çıkarsın canım
Bal sürat Rabbim nazardan korusun
Pazardan sadece 2 pırasa alan migi pırasa aşığı oldupırasalı Karatay usulü böbrekte dene
Hasetlerinden
Maşallah canım ya rabbim bizede nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım
Hoşgeldin canım ben Merve
Toplu ayin yapalım en iyisi
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın hayırlı sabahlar
Çok geçmiş olsun canım
Günaydın hayırlı kandiller
Seninde kutlu olsun abla günaydın
Günaydın hayırlı kandiller
Günaydın canım
Günaydın canım
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Heidi yi @Elisa83 olacakmis
Afiyet olsun ablacim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Afiyet olsun canim ❤
Okumussun
Afiyet olsun canim pirinc pilavini iki gundur yiyorsun miktar olara 3-4 kasiga dusursen daha guzel olur
Hosgeldiniz ❤
15 mesaji hic sevmedim yaa 10 mesajda sayfalar cabuk bitiyor
Afiyet olsun canim ❤
Gecmis olsun canim
Günaydın canim ❤
Gecmis olsun canim
Günaydın canim hayirli kandiller ❤
Hayirli kandiller abla ❤❤
Günaydın canim Hayırlı kandiller ❤
Gunaydin canim ❤
Gecmis olsun canim
Gunaydin canim hayirli kandiller❤
Yani o 1 saat ses yoktu yaa
Iyi uykular canim ❤
Hayirli kandiller canim ❤
Gunaydin canim hayirli kandiller ❤
Gunaydin canim ❤
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun Herkesin çocuğu hasta tam hastalık havası
Ateşi sabah vardı uyandığında sonra düşdü . Bidaha kalkmadı. Hafif burnu akıyor. Teşekkür ederim canımGunaydin canim
Gunaydin canim
Sagol canim
Gunaydin canim ateste varsa bogazlari pert demek ko size de cok gecmis olsun
Gunaydin canim hayirli kandiller
Sagol kuzum
Sagol canim
Sagol canim
Teşekkür ederim ablaHosgeldin cnm
Sagolun canlar
Hepinizin Yavrularina cok gecmis cok gecmis olsun kizlar
Afiyet olsun canım16 ekim menüsü
Kahvalti
1 yum omlet
Peynir zeytin domates salatalık
1 dlm tbe
Akşam
Yarim dürüm döner ayran
Su 1.5 lt
Spor
Eki Görüntüle 2934939
madamhd Cordelia
Afiyet olsun canım16 Ekim menü
08.30
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
13.00
1 lahmacun
Salata
14.00
3 top dondurma
17.30
5 kaju
18,30
1 kase cacık
3 litre su
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
madamhd
Eki Görüntüle 2934943
Eline sağlık canım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5North River kırmızı 6@aypare- kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 Cordelia 3 Aijoo 4 Diyette 5 @Byrmseyda2505
Çok şükür canım . Şifa olsun canımDoktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller. İyi yürüyüşler.
Benimkiler geç yatıyor canım o yuzdede geç kalkiyorlarNe guzel ya bizimkiler sabah 7de bazen 6.30da uyanip beni de uyandiriyorlar.
Hayırlı kandiller canımHayirli sabahkar,kandiliniz mübarek olsun
Günaydın canımGünaydın herkese
Okudum okudum son sayfalarda sizmisimOkumussun
Senin yazını okuyana kadar fark etmedimdi15 mesaji hic sevmedim yaa 10 mesajda sayfalar cabuk bitiyor
O 1 saatte olsaydı geçmiş hiç bitmezdiYani o 1 saat ses yoktu yaa
Hayırlı kandiller canımHayirli kandiller arkadaslar... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimizden gecirdiklerimizi kabul buyursun insallah
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandiller olsun inşallah herkese
E Elif_Eylul fellüzüm geçmiş olsun prensese
Yarn hafta içi, bütün dedikodularınızı takip edecem
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller. Günaydın.
Betona vursak yeterli olur muBenim kocanin kafasını daha sert bir yere vursak.
Hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller❤❤❤
Günaydın abla
Günaydın canımGunaydin kizlar
Ben çoğunlukla öyleyim canım çok saçma sapan rüyalar görüyorum ve çok fazla etkisi altında oluyorumKizin mi hasta gecmis olsun canim
Bende bugun sabaha kadar karma karisik ruyalar gordum uyudum ama rahat uyuyamadim hasta olunca sizede oluyor mu oyle
Günaydın hayırlı kandiller canımGünaydın
Hayırlı kandiller
Hayırlı pazarlar
Çocukları hasta olanları çok geçmiş olsun
Salgın var evet
Günaydın ablacımGunaydinnn
Hayirli kandiller
Saksuka ve kapuskanin birleşimi gibi olmuş diyecektim @ madamhd demisKapsuka olarak değiştirelim adini
Eline sağlık kaptanım15-21 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 5. Etap Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5North River kırmızı 6@aypare- kırmızı 7@prensinin annesi kırmızı 8@masal3487 kırmızı Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4@sardunya1038 mavi 5@Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7@eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ 1 @Bal0ncuk 2 Cordelia 3 Aijoo 4 Diyette 5 @Byrmseyda2505
Bugün daha erken bitirmeye gayret edicem kaptanımNehir6161
askrhpozitif
@sardunya1038
@Nefesimmmsin
@eceboce
@Zeynebim2020
bluegreeneyes
Menü paylaşımında gösterdiğiniz özen için teşekkür ediyorum kızlarHafta boyu aynı dikkatle ilerleyelim lütfen
Zipzip-
M MissHayaLet
@klbk33
Dün ve bugünün adımlarıyla yarın yüzde 1lik avantaj alınacak. Bugün 10bini tamamlamaya çalışalımMenü ve adımları mümkünse o günün akşamında ya da ertesi gün en geç 12ye kadar paylaşmaya çalışalım kızlar Size güveniyorum. Hadi herkese gösterelim mavi takımı
Şakşuka gibi mi oluyor biraz
Çok şükür canım inşallah çarçabuk atlatır fındıkkurduDoktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür
İyi pazarlar canımİyi pazarlar. 5e kadar uyumadim. Kafam kazan.
M MissHayaLet nasil oldu kizin canim
Selam kızlar nasılsınız canlarımbugün biri bana şöyle dedi aaa çok zayıflamışsın bu ne 2 çocuk annesisin bu kadar zayıflık yakışmazmis bana suriyeli gibi olmuşsun dedi...
(Cahil kafalılar çok)
Tovbe bismillah deseydineşimin köyünden hiç tanimadigim biri de bana mesaj atti daha kg verme diye onlara sorcaz çünkü
Istanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Evet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
Günaydın
Hayırlı sabahlar
Günaydın Hayirlı kandiller kızlar
Kandiliniz kutlu olsun.
Gunaydin hayirli kandiller
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın canlar
Hayırlı kandiller
Günaydın mutlu pazarlar❤❤
Hayırlı kandiller. İyi yürüyüşler.
Hayirli sabahkar,kandiliniz mübarek olsun
Günaydın herkese
Hayirli kandiller arkadaslar... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine kalbimizden gecirdiklerimizi kabul buyursun insallah
Hayırlı kandiller olsun inşallah herkese
E Elif_Eylul fellüzüm geçmiş olsun prensese
Yarn hafta içi, bütün dedikodularınızı takip edecem
Günaydın kızlar
Herkese hayırlı kandiller. Günaydın.
Ben götürüyorum kızı doktora bakalim ne dicekler
Gunaydin kizlar
Günaydın
Hayırlı kandiller
Hayırlı pazarlar
Çocukları hasta olanları çok geçmiş olsun
Salgın var evet
Günaydın kızlar hayırlı kandillerGunaydinnn
Hayirli kandiller
Gunaydin canim hayirli kandiller ❤Günaydın kızlar hayırlı kandiller
Bunu söyleyen alman şaşırmamak lazımAy maasAllah güzel iltifat edeni gördü bune güzel içine sığabilmek ne müthiş bir his o hissi yeni elbise vermez işte
HarikaKerevizi evlenene kadar ağzıma sürmedimevlendikten sonra denedim keske daha önce deneseymisim
Deneyeceğim inşaAllah.Diyette popüler evetdene mutlaka güzeldir tadı
Hoş geldin canımIstanvulda yaşıyorum:) 5.5 ( kiz ) 3.5 ( erkek) yaşlarında iki evladım var oğlum iki yaşına geldikten sonra ev hanımı olarak devam ediyorum . :) 4 ay önce 97 kilo idim şimdi ise 83 illerdeyim iki gündür 85 oldu ama neden bilemiyorumyemiyorum da acil detokslara ve motivasyona ihtiyacım olduğunu düşünüyorum uyku tutmadı artık uzaktan baktigim adımlar klubune direk olarak dahil olma fikri ile kendimi burada buldum ( 90 doğumluyum)
Gemiş olsun canımEvet kulak enfeksiyonu olmus antibiyotik basladik gliserin verdi birde yavrum kulak ağrısından yatamıyormuş ateşini ondan düsüremiyormuşum
En son evrede antibiyotik verilir . Burda gördüm bende hemen ilaç yazıp yollamazlar . İyi birşey ...Burda da hemen antibiyotik vermiyor doktorlar.
Canim başarılar.Sekersiz gune merhaba
Geçmiş olsunBugun oglumla basket oynadik hemen o arada usutmusyatarken atesi vardi dusurdum simdide kustu nane limon yaptim rahatladi biraz babayla uyuyor her hafta hastayiz daha sabah bu hafta hastaliksiz gecti demistim dilimi essek arisi soksun
Geçmiş olsunEylül hastalandi öksurmekten zor uyudu canim,sanada geçmiş olsun
Hayirli kandiller canim ❤Herkese hayırlı kandiller. Daularda buluşmak ümidiyle.
Geçmiş olsun canım .Lahana üsulu yemegine deniyor
Bencede bir yiyecegi farkli sekillerde denemek lazım. Ben cocukken sebze hic sevmezdim annem hep aynı şekilde yapardi. Sonra sonra biraz yemeye basladim ama lisede staja başlamamla işyerinde farkli sekillerde daha iyi yedim. Daha sonra bamya falan asla yiyemezdim onu da calismaya baslayinca sevmeye basladim. Şuan yiyemedigim iki şey bakla ve ayva
Bende ayva severim ama bakla cıks
Ne bilim yapacagı yoksa yapmazdım her cumartesi böyle oluyor adam öğlenleri et yemekten vucutta çibanları çıkmaya başlamışben et yapmıyom sık sık a grubu olanlar sık sık et yenmiyor
Afiyet olsun ve ayaklarınıza sağlık
İnşaAllah kaptanımNehir6161
askrhpozitif
@sardunya1038
@Nefesimmmsin
@eceboce
@Zeynebim2020
bluegreeneyes
Menü paylaşımında gösterdiğiniz özen için teşekkür ediyorum kızlarHafta boyu aynı dikkatle ilerleyelim lütfen
Zipzip-
M MissHayaLet
@klbk33
Dün ve bugünün adımlarıyla yarın yüzde 1lik avantaj alınacak. Bugün 10bini tamamlamaya çalışalımMenü ve adımları mümkünse o günün akşamında ya da ertesi gün en geç 12ye kadar paylaşmaya çalışalım kızlar Size güveniyorum. Hadi herkese gösterelim mavi takımı
Sagol ablacimHosgeldin cnm
Sagolun canlar
Hepinizin Yavrularina cok gecmis cok gecmis olsun kizlar
Sagol canimAfiyet olsun canım
Geçmiş olsun kızlar
Bize de geniz akintisindan kusuyor demis ,ateste bogazindan dolayiymisDoktor çok biseyi yok dedi surup verdi geniz akıntisindan dolayi sesi kısılmış dedi şükür