Afiyet olsun canım aksamlari protein eklesen daha iyi olur emziriyosun
Hazirlik yapiyorum zatenKaptancigim cuma günü başarı konusmani hazırla sen şimdiden
Hazirlik yapiyorum zatenKaptancigim cuma günü başarı konusmani hazırla sen şimdiden
Elimizden gelenin en iyisini yapınca vücudun buna karşılık vermemesi mümkün değil galiba sanırsamHaydi Kırmızı takım AZİMLE MIÇAN MERMERİ DELERMİŞ .. kimse kaçamak yapmasın takım ruhuyla haraket edelim . Eşimle oğlum mozaik pasta yerken ben gevrek kemiriyorsam cuma günü bunun bir mükafatı olmalı. Ağlarım valla
Afiyet olsunKahvaltı 12.oo
1 dilim t.b ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Salata domates salatalık
3 ,5 yeşil zeytin
Sucuklu omlet makul ölçülerde
1 tk çokokrem
Öğlen 16.oo
Sütlü yulaf ezmesi 1 tane muzla tatlandırılmış
Ara 1 elma 10 cig fındık
Akşam 19.3o
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe bamya yemeği
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
Salata domates ezmesi
2,5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
F Frozen01
Cordelia
@
Tatlım mozaik pastaya bakarken bir yerlerin şişer diye korkuyorum. Ucundan biraz ye gene de kıyamam sana.Haydi Kırmızı takım AZİMLE MIÇAN MERMERİ DELERMİŞ .. kimse kaçamak yapmasın takım ruhuyla haraket edelim . Eşimle oğlum mozaik pasta yerken ben gevrek kemiriyorsam cuma günü bunun bir mükafatı olmalı. Ağlarım valla
Afiyet olsun canimKahvaltı 12.oo
1 dilim t.b ekmeği
1 dilim beyaz peynir
Salata domates salatalık
3 ,5 yeşil zeytin
Sucuklu omlet makul ölçülerde
1 tk çokokrem
Öğlen 16.oo
Sütlü yulaf ezmesi 1 tane muzla tatlandırılmış
Ara 1 elma 10 cig fındık
Akşam 19.3o
1 kepçe mercimek çorbası
1 kepçe bamya yemeği
3 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı
Salata domates ezmesi
2,5 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
F Frozen01
Cordelia
@
Elimizden gelenin en iyisini yapınca vücudun buna karşılık vermemesi mümkün değil galiba sanırsam
Sporsa spor diyetse diyet gerekirse detoks yapar mavi takıma kaptırmayız zaferi
O ne göz devirmesi neyi beğenmedin bı diyverAfiyet olsun canim
Pistt bizim kizlari yoldan cikarmaTatlım mozaik pastaya bakarken bir yerlerin şişer diye korkuyorum. Ucundan biraz ye gene de kıyamam sana.
Diğer kaptanları alıntılamayı unutmuşsun korkudan sanırım. Bu kadar korkma bebem yaEvvetttt menümü yazayımda kenara çekileyim.
Sabah 1 yumurtayla sebzeli omlet 4 yesil zeytin 5 dal maydanoz 1 dilim ekmek çay
Ara anne çayı 5 6 ceviz
Öğle 1 tabak zeytinyağlı semizotu 1 tas yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 elma
Ara şekersiz kahve
Aksam 1 su bardağı sütle gevrek
2litre su birazdan bebeler uyuyunca 30 dakika yürürüm.
Zipzip- F Frozen01
Bu azimli hırsla lahana olmadan da ezeriz mavisleri biz cnmValla yeni doğum yapip emziriyor olmasaydim 4 gün lahana fokurdatirdım o kadar hırs yaptım yani
Sagol canim
Tatlım mozaik pastaya bakarken bir yerlerin şişer diye korkuyorum. Ucundan biraz ye gene de kıyamam sana.
Şişkocuklar savaşında her yol mübah değil miydi yaPistt bizim kizlari yoldan cikarma
Ciko yetmişsin ondanO ne göz devirmesi neyi beğenmedin bı diyver
Ya hep ya hiçAhhh canımmm benim fıtratımda ucundan azıcık diye bir kavram yokki. Boşuna 90kg olmadım.