- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Diğer kaptanları alıntılamayı unutmuşsun korkudan sanırım. Bu kadar korkma bebem ya
Yok kuzumya ben baştan beri böyle alıntiliyordum . Benim için yarış bitti bile. Sonuç belli zaten. Siz üstünüze alınmayın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğer kaptanları alıntılamayı unutmuşsun korkudan sanırım. Bu kadar korkma bebem ya
Fıtratını yirim senin Cumaya daha çok var biseycik olmaz korkma bak ye yeAhhh canımmm benim fıtratımda ucundan azıcık diye bir kavram yokki. Boşuna 90kg olmadım .
Sen iste kaptanım eve bile sokmam bu haftaCiko yetmişsin ondan
Ama olculu Afiyet olsun canim
Ya hep ya hiçbiz doya doya salatamizi yogurdumuzu yiyelim takım arkadaşim
Kaybedince takımı mi döveceksin...Hazirlik yapiyorum zaten
Teşekkür ederiz de olmadı bak ...tuttuğun dal elinde kalacak sankim
Yanlis taraftasin.
Bozariz oyunlarını evelallah kimiz biz çılgın Türklerin torunu heyt be kim durabilir önümüzde (fazlamı gaza geldik nedir )Aynen canım bizans oyunlarına gelmeyelim Elhan
Fıtratını yirim senin Cumaya daha çok var biseycik olmaz korkma bak ye ye
Cuma gorusurukTeşekkür ederiz de olmadı bak ...tuttuğun dal elinde kalacak sankim
Türk bayrağı olmaz kiEvet bizde bayragimizi koyalim
Oda biliyor kaybedecekte , destek olmak için öyle söylüyor . Bizde adettir zayıf takımı tutmak gerekir. Gü.lü olanı hep tutarsınTeşekkür ederiz de olmadı bak ...tuttuğun dal elinde kalacak sankim
Bize gel en basa alirim seniaskrhpozitif tsk ederim cnm beni sonlara birakmamissin
Niye bize kirmizi cok yakışıyorTürk bayrağı olmaz ki
2 kare bitter olabilir tatlimSen iste kaptanım eve bile sokmam bu hafta
Ama olmaz ki Yunanistan Türkiye yarışması değil. Kırmızı gül olsun mu?Niye bize kirmizi cok yakışıyor
Görüşmelere bayılırım olur bebeğimCuma gorusuruk