Afiyet olsun canim ❤Menu
Sabah
3 yumurtadan omlet
1kk peynir
1 greyfurt
Aksam
120g tavuk
1 greyfurt
Su: 2 lt sporu az sonra eklwrim bitiripZipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Agzinada biberon ver bari bir paraya sahip cikamaz bide seni suclarBenimkide cebindeki 250 tl kaybetmis suçlusu benmisim cebine guzel koyamamisim
Insallah... Gercekten o kdr yürekten istiyorumkisen çok daha iyi şeyler hakediyorsun. Ben ne yaptım ki. İnşallah 8 -7-6 lar gelecek. Ve beraber koruyacağız.
Fırça yiyorum durduk yere.Getir şunu benimkinle evlensinler ayni boklar
Anayin şeyinden deseydinArabamda bir çakmak buldu eşim.bu çakmak nerden geldi diyor?
Miram niye ağlıyorsun ya. Verirsin sen biliyorsun demiKilo bildirimi
61,55 kg.
iyi aksamlar kızlar menu vereyim
Sabah 2 dilim tbe 1 dilim koy peyniri 1 yumurtadan omlet
Ara 14
2 karabugday patlagi arasına 1yk fıstık ezmesi
akşam 18 00
1 dilim tb ekmekten peynirli biberli tost şekersiz cay
2lt suZipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
16.10.2021 Cumartesi yitiksifa 2. Menüm
Sabah 10 da
1 fincan sade türk kahvesi
Saat 12 de
Eki Görüntüle 2934768
Ara 4 de
2 kupa bitki çayı
Akşam misafirliğe gittik yiyebilecegim bir tek mercimek çorbası vardı 1 kepçe ondan yedim gerisi kahvaltılık
Akşam 18.30
Eki Görüntüle 2934767
2,5 lt su içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlarİyi akşamlar. Tempolu bir gün ardindan pertim çıkmış vaziyette esim ve cocuklarin cirpinmalarini izliyorum
16 ekim Menüm
10.30
Yulaf lapasi+yarim Muzlu
Nescafe
14.00
Patates salatasi
Türk kahvesi--bitter
17.45
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt
2 dilim ekmek
Yuh yani . Herşeyin suçlusu Filiz kendini nasıl kaybetmiyor bu. Cebindeki parayı kaybetmiş . Allahım akıl fikir versin. Allah sana da sabırlıklar versin amin .Benimkide cebindeki 250 tl kaybetmis suçlusu benmisim cebine guzel koyamamisim
Ben de pişman etmeyw çalışırım ama o beni pişman eder çünkü herşeyi ben kaybederim onun üstüne atarım sonra bana hatırlatır hafızam çok zayıf ya hatırlamam birşeyi .Agzinada biberon ver bari bir paraya sahip cikamaz bide seni suclar
Benimkide birsey ters gitse beni suclamaya calisir kizarim pisman ederim
Iyiyim canim sen nasilsinE Elif_Eylul Başın nasıl oldu ?
Zipzip- Kaptqnım bugün nasılsın ?
Cordelia Bizim Türk erkekleri hep aynı zaten takma kafana .
Giyerken düzelt dime delircem yakindaAgzinada biberon ver bari bir paraya sahip cikamaz bide seni suclar
Benimkide birsey ters gitse beni suclamaya calisir kizarim pisman ederim
Bende ayniyim canim anliyorum seniFırça yiyorum durduk yere.
Iyi canim gectı şükür sağolE Elif_Eylul Başın nasıl oldu ?
Zipzip- Kaptqnım bugün nasılsın ?
Cordelia Bizim Türk erkekleri hep aynı zaten takma kafana .
Allaha havale ettim ben artik canimYuh yani . Herşeyin suçlusu Filiz kendini nasıl kaybetmiyor bu. Cebindeki parayı kaybetmiş . Allahım akıl fikir versin. Allah sana da sabırlıklar versin amin .
Ben de pişman etmeyw çalışırım ama o beni pişman eder çünkü herşeyi ben kaybederim onun üstüne atarım sonra bana hatırlatır hafızam çok zayıf ya hatırlamam birşeyi .
Afiyet olsun canim ❤9 00
2 dilim tb ekmek domates salatalık yeşillik 1 kaşar peynir çay 1 tane tostta tavukburger
14 00
Salata sebzelerden yapılmış köfte yağda kızartılmış 3 tane 1 cappucino doğum gününde yemekte idik
19 00
Salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt içinde karabiber pulbiber
2 lt su belki sonra çay yada kahve
E Elif_EylulZipzip- madamhd
Afiyet olsun canım9 00
2 dilim tb ekmek domates salatalık yeşillik 1 kaşar peynir çay 1 tane tostta tavukburger
14 00
Salata sebzelerden yapılmış köfte yağda kızartılmış 3 tane 1 cappucino doğum gününde yemekte idik
19 00
Salata 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt içinde karabiber pulbiber
2 lt su belki sonra çay yada kahve
E Elif_EylulZipzip- madamhd
Hamd olsun iyiyim bendeIyiyim canim sen nasilsin
İyi yaptın,elinden geleni yapıyorsun elindenbqşka birşey gelmiyorsa havale et gitsin.Giyerken düzelt dime delircem yakinda
Bende ayniyim canim anliyorum seni
Iyi canim gectı şükür sağol
Allaha havale ettim ben artik canim
Afiyet olsun canim ❤
Sağolun kaptanlarımAfiyet olsun canım
Bende tatildeyken başladım sigara içmeye
Ne bilim ben? Kimbilir kaç yıl orada. Ben 4 yıldır sigara içmiyorum. Benim gezdiğim kimse sigara içmiyor. Ailemde kimse sigara içmiyor. O ve ailesi herkes içiyor.
Sende mi iciyorsunBende tatildeyken başladım sigara içmeye
Evet canımSende mi iciyorsun
Aaa cok sasirdim canim yeni baslamissin icmesen daha iyi ama sen bilirsin tabiEvet canımtemmuzdan itibaren içiyorum