Popüler Konu LenaG ile MasterFit

68.8 oldum bebeğimm 68 degilmiydin ya sankii
Yaaa canım pazartesi evet ama bir akşam kaçırıverdim alkoldür mezedir bir baktım 70 tekrar nasıl moralim bozuldu anlatamam. Gene iyi toparlamışım bir ara neredeyse koyveriyordum
Haftaya 68 i görücem inşallah aklım başıma geldi

Ellerine sağlık kaptaniçem benimmm

s i d e l y a sidoşuuuum tebrik ederim harika bir eksi olmuş kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum

Ya ya ya şa şa şa kırmızı takım çok yaşa
Herkesi tek tek kutluyor büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyor ve başarılarımızın devamını diliyorum
Artı da görsek amaç pes etmemek olduğu için katılan, emek veren, bildirim yapan ve önemseyen herkesi seviyorum bugün artı haftaya eksi, lütfen pes etmeyelim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım

Ozzybal kaptancım teşekkür ediyorum benim için çok eğlenceli bir hafta oldu

Elhan ablacım emeklerine sağlık

Herkesi tebrik ediyorum Koalina kaptanim tebrikler , tebrikler kirmizi takim guzel bir iş cikardik

Cok teşekkürler Elhan eline sağlık, s i d e l y a yı kutluyorum
Koalina birinciliğini kutlarım, bu haftaki keyifli yarışmadan dolayı da çok teşekkür ederim

Heee yazlıkta olurr öylee seylerr darısı insaallahh genede 69dasın amann diyelim 70şi zor bitirdin

Çok teşekkür ederim canım
tebrikler kırmızı takım Tebrikler s i d e l y a

Emeğine sağlık Elhan kaptaniçem
Mavi takım birinci olamasakta elimizden geleni yaptık, herkesi tek tek kutluyorum azimle daha da güzel sonuçlarımız olacak, herkese çok teşekkürler
biz teşekkür ederiz canım kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…