Valla 70 ömrümü yedi bitirdiHeee yazlıkta olurr öylee seylerr darısı insaallahh genede 69dasın amann diyelim 70şi zor bitirdin
Azmini görünce içimi heyecan kaplıyor tatlım.Ben tabiikiiiii hedefime kadar devaaammm
En sağlıklı değerlere ulaşmanız dileğiyle canım.Daha yüksek değerimizde düşmeye başladı canım tedavimize evde devam etcez
Hedefine varıncaya kadar başarıların daim olsun koalinacim.Ya ya ya şa şa şa kırmızı takım çok yaşa
Herkesi tek tek kutluyor büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyor ve başarılarımızın devamını diliyorum
Artı da görsek amaç pes etmemek olduğu için katılan, emek veren, bildirim yapan ve önemseyen herkesi seviyorumbugün artı haftaya eksi, lütfen pes etmeyelim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım
@Ozzybal kaptancım teşekkür ediyorum benim için çok eğlenceli bir hafta oldu
Elhan ablacım emeklerine sağlık
Sağol cabım. Dikkat etmezsem yuvarlanıp gideceğim bu gidişleSüpersin Ozzy kaptanım
Regle rağmen harika eksi. Tebrik ederim aslıcım
Tatilde yediklerine dikkat edemesen De bol su ve hareketli olman sana avantaj sağlar canım.
Çok geçmiş olsun.
79 aşure için harika bir hedef bence
Çok teşekkür ederim kuzums i d e l y a sidoşuuuum tebrik ederim harika bir eksi olmuş kilo veren veremeyen tüm arkadaşlarımı kutluyorum
Çok teşekkür ederim Elhan ablamRica ederim tatlım.Yarışmacı listesini hazırlarım birazdan.
s i d e l y a kaptanım şimdilik kendine maviş bir kaptan seçerse sevinirim. Tabloda belirtmeyi unutmuşum.
80. ETAP MASTERFİT YARİSMACİ ADAYLARI
@Koalina
@aypare ackerman
@Ekrl
@Lavinia_98
s i d e l y a Kırmızı Kaptan
zeyneppk
Jou
@Cookiie
@Ozzybal
@asliogretmen
@Akrrep
@sudansebep
@TemelinSafinazi
ozlemon
Arkadaşlar listede olmayıp da girmek isteyen veya listede olup da çıkmak isteyen varsa mesajlarınızı bekliyorum.
Oyyy bitanemm sizin sayenizde sizler burda beni yalniz bırakmıyorsunuzz tek başıma zor ederdim 6 sene içinde ilkkez indim 68 zeAzmini görünce içimi heyecan kaplıyor tatlım.
Binlerce maşallah
Bitter çikolatadan zarar yok zaten kuzumm iyi ettinEv yapimi fit dondurma vardi buzlugumda muzdan yapmistim disi bitter cikolataliydi bugun yiyeyim dedim ödül olsun dedim yedikten sonra uykum geldi uyudum uyandim hersey yemek istiyorum oysaki istahim baya gitmisti noldu bana inanamadim sonra hatirladim insulin direncim vardi benimsahiden kendime inanamadim
Bebe icinmi canımDaha yüksek değerimizde düşmeye başladı canım tedavimize evde devam etcez
Öyle oldu canımcim
Bilemiyorum ki yapabilirmiyim
Kesinlikle yaparsın ZeynebimBilemiyorum ki yapabilirmiyim
evet canım ben de şimdi onu yazacaktım sana. yazarsan sevinirim. diyete yavaştan adım atma zamanı geldi artık
evet canım ben de hemen yarışlara katılmayacağım zaten. hazırlık grubunda oluruz, tartı bildiririz, bir de menü yazabiliriz.Kilo bildirimi yaparim ama yarışlara hemen katilamam. Adım tamamlayamam çünkü daha evi tam yerleştiremedim. Kaç bin adım atiliyo
tesekkur ederim oncelikle. peki olmak isterım