Bu kadar basit olsa herkez zayıf olurduKızlar
Bende pek inanamadım gerci amaBu kadar basit olsa herkez zayıf olurdu
Bende inanmadım geçen gün de bir bayan gördüm instigram da parmaklarini kapatip aciyor iştah kesiyormusBende pek inanamadım gerci ama
Canım maalesef erkekler bizden hızlı veriyorBende detoks suyu yaptım içtim
Maydanoz limon mısır püsküllü vs eşim icmedi tabiiki ben içtim ve o benden fazla yemek yemişsin buna rağmen vermişken benim veremeyisim belkide detoks suyundan olabilirmi ??? kafamda deli sorularrrr
EVettt yaa abartı şeylerr iyice kemiklerini zarar vereceklerBende inanmadım geçen gün de bir bayan gördüm instigram da parmaklarini kapatip aciyor iştah kesiyormus
Sanırım bizim vücut kitledi kendini bende o kadar dikkat etmeme ragmen 64 u kıramıyorum bende takıldı kaldı benim yaş ve menopoz da artısı var spora ağırlık vermemiz gerekiyor can
Yasin küçükmüş daha rahat veririsin aslında yeme seklini degistir vücudu şaşırt birde öyle dene bu hafta25 yaşındayım
Canım morelim çok bozuk ama pes etmiycmBebeğimm aç gezmek degil mesele yiyerek yakmak gerekir bide düzenli yiyceksin olsun üzülme enazindan denedin anlamış oldun buhafta başka şekilde beslenirsin
Ne gibi bir liste yaparım bilmiyorum ama nasıl böyle oldu çok şaşkınım dahw pazartesi - 500 düm şok oldumCanım pes etmiyoruz, muhakkak faydası olmuştur. Bir öğün bile yapabildiysen kardır. Bence çıkma zaten hep vazgeçişlerimiz değil mi sorun
Canım haftaya farklı bir liste uygularsın olabilir ben de takılıyorum bazen. Probiyotik kullan daha çok kefir, yoğurt, kombu çayı gibi
Süper bir hafta oldu zaten menülerin çok güzeldi canımcım
Olur böyle şeyler yine iyi bence karbonhidrat ağırlıklı bir haftaya göre
Tebrik ederim ozzy kaptanım çok güzel bir sonuç. Senin menüler de harikaydı
Aynn bu hafta birde böyle yapimYasin küçükmüş daha rahat veririsin aslında yeme seklini degistir vücudu şaşırt birde öyle dene bu hafta
Etme ama oylede yapma bidaha yiyipte yağ yakman lazım kuzumm hepimiz nasıl yiyoruz veriyoruz görüyorsunCanım morelim çok bozuk ama pes etmiycm
Ne gibi bir liste yaparım bilmiyorum ama nasıl böyle oldu çok şaşkınım dahw pazartesi - 500 düm şok oldum
Hoş geldin Busracim.Günaydın
18 Ağustos kg bildirimi: 87.3
Bu gözler 65' leri görecek@Koalinaozlemon
Geçen çarsamba 68.5 tim regl haftasınayım sanırım ordan şişlik var bende ama genede iyiyim 68 ze indim
Geçen cuma; 69.4
Bugün;68.8
Fark; - 600 gram
Eki Görüntüle 3288240
Yani 2 ay olck hala 70 kafayı yedimEtme ama oylede yapma bidaha yiyipte yağ yakman lazım kuzumm hepimiz nasıl yiyoruz veriyoruz görüyorsun
Bebeğimm bende 3 haftadır 70 deydim düşünbide hiç bozmadım diyeti anca düştü bukadar çabukYani 2 ay olck hala 70 kafayı yedimyaeın düzeni degişcm bakalım pazartesi nasıl yansıyck
Kizz ablamm hahhaha insaallahhhBu gözler 65' leri görecek
Tebrikler canım