Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ev yapimi fit dondurma vardi buzlugumda muzdan yapmistim disi bitter cikolataliydi bugun yiyeyim dedim ödül olsun dedim yedikten sonra uykum geldi uyudum uyandim hersey yemek istiyorum oysaki istahim baya gitmisti noldu bana inanamadim sonra hatirladim insulin direncim vardi benim 🙈😂 sahiden kendime inanamadim

Ya ya ya şa şa şa kırmızı takım çok yaşa :KK73: :KK73: :KK73:
Herkesi tek tek kutluyor büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyor ve başarılarımızın devamını diliyorum🤣😍😍
Artı da görsek amaç pes etmemek olduğu için katılan, emek veren, bildirim yapan ve önemseyen herkesi seviyorum:KK200::KK200: bugün artı haftaya eksi, lütfen pes etmeyelim. Hepimiz istediğimiz kilolara ulaşalım🥰

@Ozzybal kaptancım teşekkür ediyorum benim için çok eğlenceli bir hafta oldu😍

Elhan Elhan ablacım emeklerine sağlık🥰
Hedefine varıncaya kadar başarıların daim olsun koalinacim. :dua::KK200: :KK60:

Süpersin Ozzy kaptanım ☺️💮

Regle rağmen harika eksi. Tebrik ederim aslıcım🥰

Tatilde yediklerine dikkat edemesen De bol su ve hareketli olman sana avantaj sağlar canım.☺️

Çok geçmiş olsun.
79 aşure için harika bir hedef bence ☺️
Sağol cabım. Dikkat etmezsem yuvarlanıp gideceğim bu gidişle

Ev yapimi fit dondurma vardi buzlugumda muzdan yapmistim disi bitter cikolataliydi bugun yiyeyim dedim ödül olsun dedim yedikten sonra uykum geldi uyudum uyandim hersey yemek istiyorum oysaki istahim baya gitmisti noldu bana inanamadim sonra hatirladim insulin direncim vardi benim 🙈😂 sahiden kendime inanamadim
Bitter çikolatadan zarar yok zaten kuzumm iyi ettin 🥰🥰 seker yok onda ya ondan

Kilo bildirimi yaparim ama yarışlara hemen katilamam. Adım tamamlayamam çünkü daha evi tam yerleştiremedim. Kaç bin adım atiliyo
evet canım ben de hemen yarışlara katılmayacağım zaten. hazırlık grubunda oluruz, tartı bildiririz, bir de menü yazabiliriz.

değişmediyse en son 6000 di.

X