Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Bu benim cumadan cumaya değişen listem her gün bunlara uymak zorundayım ilk başladıpım zaman 1 haftada 3 kilo verdim sonrası ailevi sıkıntılar çıktı kendimi boşladım hatta tökezledim psikolojik olarak da diyebilirim şimdi de tekrar kendimle mücadele etmeye çalışıyorum ☺️☺️☺️ ama şimdiye elhamdülillah çok şükür

Eklentiler

• IMG20211016104551.jpg
    IMG20211016104551.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 30
Benimki kesinlikle vermedi koruma diyetine geçince yarım simit verdi
Diyetisyenin iyimiş :)
Aslında kanına göre veriyorlar bende anemi var kansızlık
O yüzden kırmızı biberi domatesi Kırmızıgileri çok yiyorum enerji yerine geliyor
Mesela çig kırmızı biberin. İkiye bölüp üzerine krem peynir sürdüm hep yerim şu an krem peynir yok
Pırasa da kan yapıcı olduğu öğrendim onu da yiyorum
Bol bol sebze meyve yiyorum
Ekmekten çok :)

Diyetisyenin iyimiş :)
Aslında kanına göre veriyorlar bende anemi var kansızlık
O yüzden kırmızı biberi domatesi Kırmızıgileri çok yiyorum enerji yerine geliyor
Mesela çig kırmızı biberin. İkiye bölüp üzerine krem peynir sürdüm hep yerim şu an krem peynir yok
Pırasa da kan yapıcı olduğu öğrendim onu da yiyorum
Bol bol sebze meyve yiyorum
Ekmekten çok :)
Aynen canım kan değerlerine göre veriyor benim diyetisyen isine gerçekten iyi yapıyor giden herkes çok memnun
Çiğ biberi hiç yiyemem 🤢

Bu benim cumadan cumaya değişen listem her gün bunlara uymak zorundayım ilk başladıpım zaman 1 haftada 3 kilo verdim sonrası ailevi sıkıntılar çıktı kendimi boşladım hatta tökezledim psikolojik olarak da diyebilirim şimdi de tekrar kendimle mücadele etmeye çalışıyorum ☺️☺️☺️ ama şimdiye elhamdülillah çok şükür
Guzelmis liste sen buhafta uy buna guzel eksiyle gelirsin canim

Aynen canım kan değerlerine göre veriyor benim diyetisyen isine gerçekten iyi yapıyor giden herkes çok memnun
Çiğ biberi hiç yiyemem 🤢
Herşeyi çiğ olarak tüketince güzel oluyor 😅 mesela yazın köyde mısırı çiğ yaş olarak yedim
Ertesi gün WC’den çıkamamışım 🤣🤣🤣🤣

Menü güzelmiş :)
İnşallah kısa sürede kilo verip hamile kalırsın
Hiç ummadığı bi şekilde bebek gelsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Herşeyi hayırlısı olsun canım 💕

X