Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Dikkat et canım ateşini kontrol altına alırsan iyi olur ateş düşürücü bildgim 4 saate bir veriliyor

Dikkat et canım ateşini kontrol altına alırsan iyi olur ateş düşürücü bildgim 4 saate bir veriliyor
Evett canım bugün pek yok ateşii odayıda havalandırdım iyice olursa verecem tekrar
Kizımda bayıldı calpola hahahah zor iciriyodum ilk 6 aylıkken ilk disinde hasta olmustu simdi görünce bidaha istiyi

Canımm çok çok geçmiş olsun

Eyvah eyvah çok geçmiş olsun. Havalar da bir öyle bir böyle ben bile hasta olmuştum terlemekten. Hemen toparlasın inşallah kuzucuk

Eyvah eyvah çok geçmiş olsun. Havalar da bir öyle bir böyle ben bile hasta olmuştum terlemekten. Hemen toparlasın inşallah kuzucuk
Insallahh bebeğimm simdi iyi şükür rüyalarda şuan ben daha yeni hazırlayacam kahvaltı nekadar gec kahvaltı okadar iyiymiş

Bn de daha önce diyetisyen e gitmiştim o da açlık süresi uzun olursa vücut strese girip yağ depoluyor diyor hangisi doğru bilemedim ama bnde sporsuz kilo veremiyorum hele pkos olunca gram gram gidiyor giderse

Yaaa inanamıyorum 68 i ucundan da olsa görmek şahane oldu senin de az kaldı cumaya kadar inşallah biraz daha iner ikimiz de 68 oluruz bu hafta
Oluruzzz bencee haftasonu yedim biraz ama genede almamışım yanii beraber gitmekte pahabiçilemez kuzum 2 günde 900 vermen cok büyük birşey hep böyle devam etsin inşaallahh

Uygulama ne canım özelden atar mısın

canım tabi siz bilirsiniz iyilik hali devam ediyorsa vermene gerek olmayabilir ama mızmızlanma halsizlik varsa veriyordum ben
Evett mizmız yok keyfi yerinde cok sükürr dunde oyleydi sadece 2 3 kez hapşırdı kafası duman çikıyodu resmen sanırım vitilden sonra düzeldi genede kontrol ediyorum sadece meme krizi yaşıyoruz azılar geliyo tabi en zor dişmiş 1 2 ayı bile sürüyo 1 aydır böyleyiz

şahane bir fark, tebrikler

Bn de daha önce diyetisyen e gitmiştim o da açlık süresi uzun olursa vücut strese girip yağ depoluyor diyor hangisi doğru bilemedim ama bnde sporsuz kilo veremiyorum hele pkos olunca gram gram gidiyor giderse

evet vücudun strese girip yağ depoladığını duymuştum, ama eninde sonunda, yavaşta olsa dikkat ettikten sonra kilolar gidecek.

Bende 5 öğün var çok güEl kilo vermiştim. Herkes vücuduna gçre deneyip seçebilir. 5 öğüne geçtim bugün ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…