Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ooo ne kadar şanslısın bizim yerimize de serinle biz daha bu saatte döktüğüm terin haddi hesabı yok çok sıcak bir de nem mahvediyor

İkimizde 200 vermişim hadı bakalım bende aralıklı oruç düşünüyorum bu hafta

Verirsin canım hepimiz bunun için buradayız vereceğiz başka yolu yok

Ooo masalahhh
Yani çarsıya in cok sıcak ama düzyol burası buraya girdikmi soguk oluyo değişik bi yer yanii simsek yıldırim falan herşey oluyo burda yol üstü bide

cuma 77.4
Ptesi 77.6 🤦🏼‍♀️
+200
Elhan Elhan Ozzybal Ozzybal
cumaya kadar eksi gelir :KK200:
Kızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur

3 ana 2 ara öğün bana özellikle yazın biraz zor geliyor, ama bence kilo vermemiz uyguladığımız yöntemle duruyorsa, vücudu şaşırtıp bir sonrakine geçmek lazım.

Şu an bir çok uzman uzun süre açlığın yağ yakımını arttıracağını söylüyor, bence kuvvetli yağ yakımı için vücut sporla da desteklense iyi olur. Tabi bu benim vücudum için geçerli, sporsuz incelemiyorum, kilo versem de basenlerim gitmiyor.

Hoş geldin canımm özlemdin vallahi başlıyor musun artık 🥰🥰🥰

Ahaahaaaa kıyasıya aynı mı gidiyoruz nedir ben de birazdan tartılacağım belki tuvalete giderim diye bekliyorum 😂😂😂😂
Hahahahah ben gittim caneyy sabah 69.5 dim asıl wc sonucunda 69.2 oldum :KK70: farka bak gayri 200 200gramdır arkadaş🤣🤣🤣

Buradaki sıcakları bir bilsen😔😔
Insallahh sizede biran önce gelir bebeğimm ben perisan oldum sıcaktan ağladım ya boguldum 🥲

Zaten gece ani atesi cıktı kızımın bugune kadar ates i olmamış bir bebe dün patladı korktum elim ayağım boşaldı

Kızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur
Ben aralikli oruc yapiyorum uygulama indirdim ketozis durumu oluyor 10 saatten sonra vucut yag yakmaya basliyor uygulamada motive edici sabah 12-1 arasi aksam 7 gibi ara ogun bile yapmiyorum aklima gelmiyor gec kahvalti insani daha uzun sure tok tutuyor sanki

Kızlaaar tartıları göndermeyeleri bekliyorum canlarııımm🌺🌼🌺

Kaptanlarımızın sonuçları bende açıklamak için heyecanlanıyorum 💫 🌟🌟🌟
Herkes 13 e kadar bildirimini yapmış olsun tatlışlarım ❤️💙❤️💙

Ay geçmiş olsun canım yaa hqvq mı çarptı
Dişten düşündüm lavim gece ılık dus aldım kafası ateş içindeydi duzene girdi uyuduk sabah 5 te baktım gene fırlamış hemen acile gittik totosuna vitil koydu kan aldılar ilaclar da vermis bugün soguk algınlıgı var sanırım hergü dışarı çıkmaktan çarptı tabii

Son düzenleme:
Merhabalar Canlarım

Kusura bakmayın dün çok çokkkk yoğun bir gündü benim için. Bir geçmiş olsun ziyareti için günü birlik Çanakkale’ye gidip geldik. Bütün gün yolda geçti. Maalesef adam gibi yemek de yiyemedim. Acayip ödemliyim. Bugün bol bol dinleneceğim inşallah 🤲🏻

Cuma : 74.45

Bugün : 74.80

Fark : +350 gram

💙 Elhan Elhan 💙 ozlemon ozlemon 💙 Ozzybal Ozzybal 💙

Merhabalar Canlarım

Kusura bakmayın dün çok çokkkk yoğun bir gündü benim için. Bir geçmiş olsun ziyareti için günü birlik Çanakkale’ye gidip geldik. Bütün gün yolda geçti. Maalesef adam gibi yemek de yiyemedim. Acayip ödemliyim. Bugün bol bol dinleneceğim inşallah 🤲🏻

Cuma : 74.45

Bugün : 74.80

Fark : +350 gram

💙 Elhan Elhan 💙 ozlemon ozlemon 💙 Ozzybal Ozzybal 💙

yolculuk bu sıcaklarda ödem yapıyor maalesef.

X