Yani çarsıya in cok sıcak ama düzyol burası buraya girdikmi soguk oluyo değişik bi yer yanii simsek yıldırim falan herşey oluyo burda yol üstü bideOoo ne kadar şanslısın bizim yerimize de serinle biz daha bu saatte döktüğüm terin haddi hesabı yok çok sıcak bir de nem mahvediyor
İkimizde 200 vermişim hadı bakalım bende aralıklı oruç düşünüyorum bu hafta
Verirsin canım hepimiz bunun için buradayız vereceğiz başka yolu yok
Ooo masalahhh
cumaya kadar eksi gelir
Kızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur
İnşallah canım çok sevindimHamdolsun, bu ara ödemim çok, haliyle acı da çok,
Ama daha iyiye gidiyorum, terapiler ve ilaçlara devam, yemeyi de düzeltirsem daha iyi olacağım
Benim ki niye değil perdelere atlıyor balkon cam bütün odalarda dolaşıyor bi yatmıyor arızalıBenim kediler de böyle
Bize daha sıcak gelmezz biz dag da oturuyoruz dag yolu falan
Hahahahah ben gittim caneyy sabah 69.5 dim asıl wc sonucunda 69.2 oldumHoş geldin canımm özlemdin vallahi başlıyor musun artık
Ahaahaaaa kıyasıya aynı mı gidiyoruz nedir ben de birazdan tartılacağım belki tuvalete giderim diye bekliyorum
Insallahh sizede biran önce gelir bebeğimm ben perisan oldum sıcaktan ağladım ya boguldumBuradaki sıcakları bir bilsen
Ben aralikli oruc yapiyorum uygulama indirdim ketozis durumu oluyor 10 saatten sonra vucut yag yakmaya basliyor uygulamada motive edici sabah 12-1 arasi aksam 7 gibi ara ogun bile yapmiyorum aklima gelmiyor gec kahvalti insani daha uzun sure tok tutuyor sankiKızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur
Canım bende mavi takımdayımMerhaba Mavi Takım,
tartı bilgimiozlemon a gönderdim.
elimden geleni yaptım, ama bilemiyorum.
Sizin de göndermeyenlerden tartı bilgilerini bekliyorum:
zeyneppk
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Bir de adım yarışı olacak 4 günlük kimler katılıyor bizden?Cordelia düzenliyor.
Ay geçmiş olsun canım yaa hqvq mı çarptıInsallahh sizede biran önce gelir bebeğimm ben perisan oldum sıcaktan ağladım ya boguldum
Zaten gece ani atesi cıktı kızımın bugune kadar ates i olmamış bir bebe dün patladı korktum elim ayağım boşaldı
Kırmızı Takım |
|
|
|
|
|
|
|
Mavi Takim |
|
B Beklenen2 |
|
|
|
|
|
|
HAZIRLIK BÖLÜMÜ |
S Suskunkardelen |
|
|
|
|
Dişten düşündüm lavim gece ılık dus aldım kafası ateş içindeydi duzene girdi uyuduk sabah 5 te baktım gene fırlamış hemen acile gittik totosuna vitil koydu kan aldılar ilaclar da vermis bugün soguk algınlıgı var sanırım hergü dışarı çıkmaktan çarptı tabiiAy geçmiş olsun canım yaa hqvq mı çarptı
Masterfit Yarışması 79. Etap | 11.08 | 14.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 60.85 | |||
| 82.1 | |||
| 69.4 | |||
| 70.55 | |||
| 74.3 | |||
| 77.45 | |||
| 64.7 | |||
Mavi Takim | ||||
| 69.4 | |||
B Beklenen2 | 77.4 | |||
| 64.4 | |||
| 75.6 | |||
| 74.25 | |||
| 70.45 | |||
| 80.8 | |||
| 74.45 | |||
HAZIRLIK BÖLÜMÜ | ||||
S Suskunkardelen | ||||
| ||||
| ||||
| ||||
|
Hahahahah ben gittim caneyy sabah 69.5 dim asıl wc sonucunda 69.2 oldumfarka bak gayri 200 200gramdır arkadaş
tamm canım, cuma karışıklık oldu, not defterim yoktu hemen tekrar güncelliyorum.Canım bende mavi takımdayım
Ben varımmmmmmmH☸e☸r☸k☸e☸s☸e☸ ☸S☸e☸l☸a☸m☸
p.tesi salı çarşamba ve perşembe 4 gün sürecek adım yarışması yapalım diyorum katılmak isteyenler beni etiketleyip adim resmi ve adım sayısını bildirsin lütfen.
Elhan
Koalina
Ellssa
aypare ackerman
Cookiie
@esra_34
@Frytiop
Jou
TemelinSafinazi
zumazuma
Ozzybal
zeyneppk . (Seni ekledim bile )
DeryaOnDiet
asliogretmen
B Beklenen2
Nergis 35
ozlemon
s i d e l y a
Merhabalar Canlarım
Kusura bakmayın dün çok çokkkk yoğun bir gündü benim için. Bir geçmiş olsun ziyareti için günü birlik Çanakkale’ye gidip geldik. Bütün gün yolda geçti. Maalesef adam gibi yemek de yiyemedim. Acayip ödemliyim. Bugün bol bol dinleneceğim inşallah
Cuma : 74.45
Bugün : 74.80
Fark : +350 gram
Elhan ozlemon Ozzybal