Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur
Tabii günde iki öğün 🤌🏼

23 gün ne yaptın????
Sabah kalkınca yarım çay bardağı ballı limonlu su ( 9 ) gibi
Öğle yemeği yerine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 12 gibi)
Akşam yemeği yerine yine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 18) gibi
Diğer saatlerde detoks suyu ( 2 lt sürahiye salatalık, limon, nane veya maydanoz)
Çok canım isterse 1 kupa kahve( olmasa çok daha iyi )
Siyah çay da olmasa daha iyi, zaten ben tiksinmiştim

Her 4 günde bir sinameki yada İngiliz tuzuyla bağırsak boşaltımı

Her sabah kalkıp şeker ve tansiyon ölçmüştüm, hepsi gayet iyiydi
Bazen midemi sırtıma yapışmış gibi hissediyordum 😂 ve 23 günde 10,5 kilo vermiştim

Dişten düşündüm lavim gece ılık dus aldım kafası ateş içindeydi duzene girdi uyuduk sabah 5 te baktım gene fırlamış hemen acile gittik totosuna vitil koydu kan aldılar ilaclar da vermis bugün soguk algınlıgı var sanırım hergü dışarı çıkmaktan çarptı tabii
Çok geçmiş olsun canım ❤️

Benim ki niye değil perdelere atlıyor balkon cam bütün odalarda dolaşıyor bi yatmıyor arızalı 🤭
Tekir mi
Yada üst soyda tekir geni mi taşıyor

Aslında benimkiler hazır mama yiye yiye ot gibi yaşıyorlar 😔
Ha hazır gıda yiyen çocuklar ha hazır gıda yiyen hayvanlar. Hepsi uyuşuk gibi 😔
Ben çok yoruluyorum ya, benim oğlanlar benden yorgun 😔
Hep kellogs, kola, enerji içeceği, bilgisayar önünde oyun, acıkınca pizza yada mc yiyeceği, ben yemekleri yapıp yapıp dökerim sorun yok😔
Ne olacak halleri bilmiyorum

Sabah kalkınca yarım çay bardağı ballı limonlu su ( 9 ) gibi
Öğle yemeği yerine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 12 gibi)
Akşam yemeği yerine yine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 18) gibi
Diğer saatlerde detoks suyu ( 2 lt sürahiye salatalık, limon, nane veya maydanoz)
Çok canım isterse 1 kupa kahve( olmasa çok daha iyi )
Siyah çay da olmasa daha iyi, zaten ben tiksinmiştim

Her 4 günde bir sinameki yada İngiliz tuzuyla bağırsak boşaltımı

Her sabah kalkıp şeker ve tansiyon ölçmüştüm, hepsi gayet iyiydi
Bazen midemi sırtıma yapışmış gibi hissediyordum 😂 ve 23 günde 10,5 kilo vermiştim
Canım çok sağlıksız görünüyor. Diyetisyene gittin mi yağdan mi gitmiş meryemcan (youtuber) 5 günlük sadece su ve muz içeren bir diyet yapmıştı sadece su ve kas kaybetmiş çok az yağ kaybetmişti. Sen baktırdım mi değerlerine?

Son düzenleme:
Tekir mi
Yada üst soyda tekir geni mi taşıyor

Aslında benimkiler hazır mama yiye yiye ot gibi yaşıyorlar 😔
Ha hazır gıda yiyen çocuklar ha hazır gıda yiyen hayvanlar. Hepsi uyuşuk gibi 😔
Ben çok yoruluyorum ya, benim oğlanlar benden yorgun 😔
Hep kellogs, kola, enerji içeceği, bilgisayar önünde oyun, acıkınca pizza yada mc yiyeceği, ben yemekleri yapıp yapıp dökerim sorun yok😔
Ne olacak halleri bilmiyorum
Canım smokin kedi. kapı kolu açar hiç durmaz yerinde bi o tarafa koşar bi bu tarafa 🙈
Screenshot_20230814_131640_Video Player.jpg

Canım çok sağlıksız görünüyor. Diyetisyene gittin mi yağdan mi gitmiş meryemcan (youtuber) 5 günlük sadece su ve muz içeren bir diyet yapmıştı sadece su ve kas kaybetmiş çok az yağ kaybetmişti. Sen baktırdım mi değerlerine?
Diyetisyene gitmedim, ev doktoruma danışarak başladım, her hafta kan verdim, 3 haftanın sonunda doktora gittiğimde iyi olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum dedi ve artık yeter sonlandır dedi diye bozdum

Canım smokin kedi. kapı kolu açar hiç durmaz yerinde bi o tarafa koşar bi bu tarafa 🙈Eki Görüntüle 3286376
Yerim ben onu, bizim oğlan kapının önüne gelip bağırır, hizmetçi gezo varken kendi niye açsın 😂😂
Hep ıvır zıvır verirken oturduğum sandalyeye oturunca gelir başımı bekler, ben onu görmezsem ya dokunur yada bacağımdan tutup gerilir, yani acımasa sorun deyil de zaten dokunma hassasiyetim var, elleme yavrum 😂😂
Dün bana küsmüş, yüzüme bakmadı, barışalım diye sevdiği mamalardan yedirdim, yüzüme bakmadan yiyor, gel yatalım diyorum gelmiyor, kucaklayıp yatağa götürdüm geri kaçtı ve tüm gün gelmedi, ne inatçıymış 😂😂
Bugün biraz daha iyiyiz

Yerim ben onu, bizim oğlan kapının önüne gelip bağırır, hizmetçi gezo varken kendi niye açsın 😂😂
Hep ıvır zıvır verirken oturduğum sandalyeye oturunca gelir başımı bekler, ben onu görmezsem ya dokunur yada bacağımdan tutup gerilir, yani acımasa sorun deyil de zaten dokunma hassasiyetim var, elleme yavrum 😂😂
Dün bana küsmüş, yüzüme bakmadı, barışalım diye sevdiği mamalardan yedirdim, yüzüme bakmadan yiyor, gel yatalım diyorum gelmiyor, kucaklayıp yatağa götürdüm geri kaçtı ve tüm gün gelmedi, ne inatçıymış 😂😂
Bugün biraz daha iyiyiz
Screenshot_20230814_133105_YouTube.jpg
Biz de böyleyiz. 🤣🤣🤣

Böyle olsalar eşim evde tutmazdı, size tül dayanmaz o zaman, ne kadar zamanda değiştiriyorsun
Canım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldı 🤣🤣🤣
15 aylık oldu biraz sakinleşti. Sokakta kuş görmedikçe perdeye atlamıyor. Biraz daha durulunca perdeleri yenieyecegim inşallah. Canı sagolsun ❤️❤️❤️
Benim eşimde kızıyor ama kiyamaz. İstersen bırakabilirsin sokaga diyorum, yok artık diyor🤭

Evett canım bugün pek yok ateşii odayıda havalandırdım iyice olursa verecem tekrar
Kizımda bayıldı calpola hahahah zor iciriyodum ilk 6 aylıkken ilk disinde hasta olmustu simdi görünce bidaha istiyi
Geçmiş olsun kuzu ya ❤️
Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm 😊 tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan
Ayyy şahaneesiiinnnnnnn ay inanamıyorum sana cok kıskandım lenn🤣🤣 benimki de ramak kaldı o halde :KK70:
Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuanda🤜😊
Tabii günde iki öğün 🤌🏼
Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 de
6 günde 2 kilo gitti farkında olmadan aralıklı oruç yapmışım galiba öyle oluyor degil mi

Canım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldı 🤣🤣🤣
15 aylık oldu biraz sakinleşti. Sokakta kuş görmedikçe perdeye atlamıyor. Biraz daha durulunca perdeleri yenieyecegim inşallah. Canı sagolsun ❤️❤️❤️
Benim eşimde kızıyor ama kiyamaz. İstersen bırakabilirsin sokaga diyorum, yok artık diyor🤭
Kıyamam yaa bende dört tane dişi köpek besliyordum şuanda sahiplendirdim artık gücüm yetmiyordu onlara 😀 sen nasılsın artık burdasın demi

Geçmiş olsun kuzu ya ❤️

Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm 😊 tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan

Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuanda🤜😊

Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 de
6 günde 2 kilo gitti farkında olmadan aralıklı oruç yapmışım galiba öyle oluyor degil mi
Nice nice 58lere 😀😀

Masterfit Yarışması 79. Etap11.0814.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
Koalina Koalina KAPTAN60.8559.70-1.15
Ellssa Ellssa 82.1
Jou Jou 69.469.2-0.2
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 70.55???
zumazuma zumazuma 74.3???
Cookiie Cookiie 77.45???
aypare ackerman aypare ackerman 64.763.7-1
Mavi Takim
Ozzybal Ozzybal KAPTAN76.7576.40-0.35
ozlemon ozlemon 69.868.9-0.9
B Beklenen2 77.477.6+0.2
Nergis 35 Nergis 35 64.464.2-0.2
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 75.6???
s i d e l y a s i d e l y a 74.2570.90-3.35
Lavinia_98 Lavinia_98 70.4569.95-0.5
zeyneppk zeyneppk 80.880.05-0.3
asliogretmen asliogretmen 74.45???
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Suskunkardelen
gezegenfeza gezegenfeza 87.20086.900-0.3
Cordelia Cordelia
suspushanimcim suspushanimcim 67.9
FitVenus FitVenus
MAKE UP_ MAKE UP_ 61.95

EEVEEEEETTT İŞTE MERAKLA BEKLENEN SONUÇLAAARRRR!!!!!
Bu hafta pazartesi kapışmasında birinciliği kırmızı takım kaptanımız Koalina Koalina çoook güzel bir farkla aldı :sampiyon:En Büyük TÜRKİYE
her iki takım kaptanımızı da tebrik ediyorum :KK36::KK36:bell ki bu hafta eksilerle dolu çok güzel bir hafta olacak
gruplardaki tüm arkadaşlarımızı kutluyorum herkes çok azimli görünüyor :KK6::KK19:
kırmızı takım kaptanımız yarışmacı değişim hakkı sende :KK200::KK200:
kilo bildirimi yapmayan arkadaşlarım veya gözden kaçırdıklarım varsa bir an önce sizleri bekliyorum

X