Bugün geç kahvaltı yaptım da yarın bnde öyle yapayım bariBende 5 öğün var çok güEl kilo vermiştim. Herkes vücuduna gçre deneyip seçebilir. 5 öğüne geçtim bugün ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün geç kahvaltı yaptım da yarın bnde öyle yapayım bariBende 5 öğün var çok güEl kilo vermiştim. Herkes vücuduna gçre deneyip seçebilir. 5 öğüne geçtim bugün ben
Tabii günde iki öğünKızlar sizce kilo vermek için aralıklı oruç mu yoksa 3 ana 2 ara öğün mü sizce
Detoks suları faydalı olur mu
Tecrübeli olanlar yazabilir mi acaba
Son olarak kendimizi aç bırakarak mı yağ yakımımız olur yoksa az az sık sık beslensek mi daha iyi olur
TabiUygulama ne canım özelden atarmisin
Sabah kalkınca yarım çay bardağı ballı limonlu su ( 9 ) gibi23 gün ne yaptın????
Çok geçmiş olsun canımDişten düşündüm lavim gece ılık dus aldım kafası ateş içindeydi duzene girdi uyuduk sabah 5 te baktım gene fırlamış hemen acile gittik totosuna vitil koydu kan aldılar ilaclar da vermis bugün soguk algınlıgı var sanırım hergü dışarı çıkmaktan çarptı tabii
Tekir miBenim ki niye değil perdelere atlıyor balkon cam bütün odalarda dolaşıyor bi yatmıyor arızalı
Canım çok sağlıksız görünüyor. Diyetisyene gittin mi yağdan mi gitmiş meryemcan (youtuber) 5 günlük sadece su ve muz içeren bir diyet yapmıştı sadece su ve kas kaybetmiş çok az yağ kaybetmişti. Sen baktırdım mi değerlerine?Sabah kalkınca yarım çay bardağı ballı limonlu su ( 9 ) gibi
Öğle yemeği yerine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 12 gibi)
Akşam yemeği yerine yine 1 su bardağı sulandırılmış meyve suyu ( 18) gibi
Diğer saatlerde detoks suyu ( 2 lt sürahiye salatalık, limon, nane veya maydanoz)
Çok canım isterse 1 kupa kahve( olmasa çok daha iyi )
Siyah çay da olmasa daha iyi, zaten ben tiksinmiştim
Her 4 günde bir sinameki yada İngiliz tuzuyla bağırsak boşaltımı
Her sabah kalkıp şeker ve tansiyon ölçmüştüm, hepsi gayet iyiydi
Bazen midemi sırtıma yapışmış gibi hissediyordum ve 23 günde 10,5 kilo vermiştim
Gelmiş geçmiş olsun canımInsallahh sizede biran önce gelir bebeğimm ben perisan oldum sıcaktan ağladım ya boguldum
Zaten gece ani atesi cıktı kızımın bugune kadar ates i olmamış bir bebe dün patladı korktum elim ayağım boşaldı
Canım smokin kedi. kapı kolu açar hiç durmaz yerinde bi o tarafa koşar bi bu tarafaTekir mi
Yada üst soyda tekir geni mi taşıyor
Aslında benimkiler hazır mama yiye yiye ot gibi yaşıyorlar
Ha hazır gıda yiyen çocuklar ha hazır gıda yiyen hayvanlar. Hepsi uyuşuk gibi
Ben çok yoruluyorum ya, benim oğlanlar benden yorgun
Hep kellogs, kola, enerji içeceği, bilgisayar önünde oyun, acıkınca pizza yada mc yiyeceği, ben yemekleri yapıp yapıp dökerim sorun yok
Ne olacak halleri bilmiyorum
Diyetisyene gitmedim, ev doktoruma danışarak başladım, her hafta kan verdim, 3 haftanın sonunda doktora gittiğimde iyi olacağını biliyordum ama bu kadarını beklemiyordum dedi ve artık yeter sonlandır dedi diye bozdumCanım çok sağlıksız görünüyor. Diyetisyene gittin mi yağdan mi gitmiş meryemcan (youtuber) 5 günlük sadece su ve muz içeren bir diyet yapmıştı sadece su ve kas kaybetmiş çok az yağ kaybetmişti. Sen baktırdım mi değerlerine?
Yerim ben onu, bizim oğlan kapının önüne gelip bağırır, hizmetçi gezo varken kendi niye açsınCanım smokin kedi. kapı kolu açar hiç durmaz yerinde bi o tarafa koşar bi bu tarafa Eki Görüntüle 3286376
Yerim ben onu, bizim oğlan kapının önüne gelip bağırır, hizmetçi gezo varken kendi niye açsın
Hep ıvır zıvır verirken oturduğum sandalyeye oturunca gelir başımı bekler, ben onu görmezsem ya dokunur yada bacağımdan tutup gerilir, yani acımasa sorun deyil de zaten dokunma hassasiyetim var, elleme yavrum
Dün bana küsmüş, yüzüme bakmadı, barışalım diye sevdiği mamalardan yedirdim, yüzüme bakmadan yiyor, gel yatalım diyorum gelmiyor, kucaklayıp yatağa götürdüm geri kaçtı ve tüm gün gelmedi, ne inatçıymış
Bugün biraz daha iyiyiz
Kıyamam yaaaEki Görüntüle 3286383
Hala arkası dönük bankın altında yatıyor
Böyle olsalar eşim evde tutmazdı, size tül dayanmaz o zaman, ne kadar zamanda değiştiriyorsunEki Görüntüle 3286391 Biz de böyleyiz.
Canım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldıBöyle olsalar eşim evde tutmazdı, size tül dayanmaz o zaman, ne kadar zamanda değiştiriyorsun
Geçmiş olsun kuzu yaEvett canım bugün pek yok ateşii odayıda havalandırdım iyice olursa verecem tekrar
Kizımda bayıldı calpola hahahah zor iciriyodum ilk 6 aylıkken ilk disinde hasta olmustu simdi görünce bidaha istiyi
Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan
Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuandaAyyy şahaneesiiinnnnnnn ay inanamıyorum sana cok kıskandım lenn benimki de ramak kaldı o halde
Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 deTabii günde iki öğün
Kıyamam yaa bende dört tane dişi köpek besliyordum şuanda sahiplendirdim artık gücüm yetmiyordu onlara sen nasılsın artık burdasın demiCanım bunlar 10 yıllık perde. Yepyeniydi ama kedicikler delik deşik yaptı. En yaramaz kedi de bana kaldı
15 aylık oldu biraz sakinleşti. Sokakta kuş görmedikçe perdeye atlamıyor. Biraz daha durulunca perdeleri yenieyecegim inşallah. Canı sagolsun
Benim eşimde kızıyor ama kiyamaz. İstersen bırakabilirsin sokaga diyorum, yok artık diyor
Nice nice 58lereGeçmiş olsun kuzu ya
Maşşalah diyelim de devamı gelsin inşallah bende bu cuma 68 görürüm tek istegim ama düşünüyorum 6 gün önce 72 ydim şimdi 69 u gördük ucundan
Senle bu hafta yarışmamız lazımdı ikimiznde hedefi 68 dir şuanda
Abla bende günde iki öğün yiyorum ikinci öğün genelde saat 2 de
6 günde 2 kilo gitti farkında olmadan aralıklı oruç yapmışım galiba öyle oluyor degil mi
Masterfit Yarışması 79. Etap | 11.08 | 14.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
Koalina KAPTAN | 60.85 | 59.70 | -1.15 | |
Ellssa | 82.1 | |||
Jou | 69.4 | 69.2 | -0.2 | |
TemelinSafinazi | 70.55 | ??? | ||
zumazuma | 74.3 | ??? | ||
Cookiie | 77.45 | ??? | ||
aypare ackerman | 64.7 | 63.7 | -1 | |
Mavi Takim | ||||
Ozzybal KAPTAN | 76.75 | 76.40 | -0.35 | |