- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Allah razı olsun inşallah sizin birbirinize olan enerjiniz çok güzel insanlar öyle değil artık tanımıyorsa sırtını dönüp gidiyor burası çok farklı platform bazen de deme şansımız oluyor hala insanlık ölmemiş diye teşekkür ederimCanım senin tartın yoktu. Ayrıca yumurta toplama olacaktı. Bu hafta sadece bebiş olayına odaklan istedim. Ben de geçtim o yollardan. İnşallah sen de takımda yarisacaksin. En kısa zamanda şu an tedavin öncelikli olsun istedim.
Amin amin amin çok amin mevlam razı olsunİnşallah enkisa zamanda bebegini kucagina alirsin
Benimki 4dilim ekmek verdi oglen yemeği bile yokBenimki kesinlikle vermedi koruma diyetine geçince yarım simit verdi
Cok ilginc ama yag ve yiyince yine aciktiriyor kisir döngü yani.Genelde verirler diyetisyenler
Yok yok canım dün ben sürekli dışarda kaldı evde vakit geçiremedim ondan poğaça almak zorunda kaldım kendime yoksa yok ekmek bile tüketmiyorum normaldePogaca vs mi veriyor diyetisyen
Canim pogca simit yada tum hamur isleri hicbir diyetisyen vermez sekeri tavan yapıp açlık hissi uyandirir vucutta onun yerine galeta,tahilli ekmek verirlerCok ilginc ama yag ve yiyince yine aciktiriyor kisir döngü yani.
Ekmek verdi 3 dilim başlarda yedim ama sonradan bıraktım hala da yemiyorum hiç aramam ekmekBenimki 4dilim ekmek verdi oglen yemeği bile yok
Aynen öyleCanim pogca simit yada tum hamur isleri hicbir diyetisyen vermez sekeri tavan yapıp açlık hissi uyandirir vucutta onun yerine galeta,tahilli ekmek verirler
Bende bazi seyleri ekmeksiz yiyemem,menemen,patlican,yada biberli olan seyleri yoksa bende yemiyorum ama tahin falan yersem ekmej yerimEkmek verdi 3 dilim başlarda yedim ama sonradan bıraktım hala da yemiyorum hiç aramam ekmek
Teşekkür ederim hadi bakalımTebrikler canım. Bugün ben de tartılacaktim. İyi hatırlattin.
Arada yiyorum öyle şeylerde bende ama ekmek yok diye yemezmezlik yapmamBende bazi seyleri ekmeksiz yiyemem,menemen,patlican,yada biberli olan seyleri yoksa bende yemiyorum ama tahin falan yersem ekmej yerim
Gerçek değildir umarımbekliyorum
Benim Diyetisyenim vermişti 9 dilim9 dilim ekmek veren diyetisyeni duydum da pogaça vereni ilk defa duydum
Yaaa kocamı bırakırım ekmeği bırakmamEkmek verdi 3 dilim başlarda yedim ama sonradan bıraktım hala da yemiyorum hiç aramam ekmek
BendeBende bazi seyleri ekmeksiz yiyemem,menemen,patlican,yada biberli olan seyleri yoksa bende yemiyorum ama tahin falan yersem ekmej yerim
2deli bulduk birbirimizi
Gerçekti sen kaydettin demiGerçek değildir umarım
Benim Diyetisyenim vermişti 9 dilim
Yaaa kocamı bırakırım ekmeği bırakmam