Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aranızda benim gibi diyetisyene giden var mı yoksa siz mi kendinizi dengede tutuyorsunuz yediklerinizle merak ettim ?
Ben ilk baştan kaptanim ve arkadaslarimin sayesinde burda verdim 2kere mezun oldum,rahatsizim uzun zamandir hap kullaniyorum simdi diyetisyen listesiyle devam ediyorum

Ben ilk baştan kaptanim ve arkadaslarimin sayesinde burda verdim 2kere mezun oldum,rahatsizim uzun zamandir hap kullaniyorum simdi diyetisyen listesiyle devam ediyorum
Bende uzun zamandır gidiyorum diyetisyene aslında çok iyi uydum mu haftada 2 3 kilo verebiliyorsunuz ama ben bazen hem kendi açımdan hemde çevrem açısından uyanıyorum ve yavaş kilo verimi oluyor

Kactan kaca dustunuz ?
85 kiloyla 6.takima geldim sanirim 68le mezun oldum tekrar listeye girip 64 düştüm uzun zaman korudum kilomu tekrar aldim simdi aldiklarimi yavastan veriyorum 2hafta olucak diyetisyen 3kilosunu verdim

Ben bir ay once online diyet aldim,gunde uc ana uc ara ogun beslenme vardi programda,surekli bir seyler hazirla ye,yoruyor cidden,saglikli beslenme konusunda kitaplar aldim,arastirmalar yaptim,su an kendim ayarliyorum beslenmemi,bence cok daha iyi oluyor,cunku kisi kendi vucudunu diyetisyenden cok faha iyi bilir

Bende uzun zamandır gidiyorum diyetisyene aslında çok iyi uydum mu haftada 2 3 kilo verebiliyorsunuz ama ben bazen hem kendi açımdan hemde çevrem açısından uyanıyorum ve yavaş kilo verimi oluyor
Gittigin zaman uymak şartiyla git parani çöpe atma derim ben yagdanmi kastanmi veriyorum onu ölćmek icinde gittim,ama senin menulerin cok ciddi derecede sıkintı var

85 kiloyla 6.takima geldim sanirim 68le mezun oldum tekrar listeye girip 64 düştüm uzun zaman korudum kilomu tekrar aldim simdi aldiklarimi yavastan veriyorum 2hafta olucak diyetisyen 3kilosunu verdim
Aaaaaa ne kadar güzel bide ben tartım olmadığı için mi yarışmalara katılamadım acaba. Sizi böyle okurken daha çok hevese geliyorum sanırım ve seviniyorum dirayetim toparlanıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…