- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ahh kızlar Ahh dün gece yediklerimi yazsam. Beni burdan rokete koyup uzaya yollardınız kesin
Takimlara girdin biliyorsun degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahh kızlar Ahh dün gece yediklerimi yazsam. Beni burdan rokete koyup uzaya yollardınız kesin
Başladı canım. 10.000 i bir deneyelim. Kimse zorlanmasin.Bugun adim yarisi basladi degil mi? Bu hafta hedef 15.000olur saniyordum , 12.000e alismistik , Cordelia kaptanim
Aynen uyarsan listeye verebiliyorsun yanında spor da şart benceGittigin zaman uymak şartiyla git parani çöpe atma derim ben yagdanmi kastanmi veriyorum onu ölćmek icinde gittim,ama senin menulerin cok ciddi derecede sıkintı var
Biliyorum kaptanim ben onu hani insan kendi kendine dusunur gibi yazar ya onun gibi yazmistim. Yoksa biliyorumYarisma ne zaman diyeni sopayla kovalayacagim artik
Cumartesi -Pazar %1
Pazartesi-sali-carsamba %1
10000 adim atiyoruz gunluk.
Persembe cuma yok
Tarti sart canim evde kafayi yeriz o olmazsa burda yapilan tüm yarismalara sagligin el verdikce katilmaya caliş,diyetine uymaya çalis eminol hedefine ulasacaksinAaaaaa ne kadar güzel bide ben tartım olmadığı için mi yarışmalara katılamadım acaba. Sizi böyle okurken daha çok hevese geliyorum sanırım ve seviniyorum dirayetim toparlanıyor diye
10.000On bin degil mi adim sayisi
Evet menunü alalimAhh kızlar Ahh dün gece yediklerimi yazsam. Beni burdan rokete koyup uzaya yollardınız kesin
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum bu sebepten diyetisyen ona göre liste yapıyor doktorla bağlantili ilerliyor yani bu hafta yeni değişti listemGittigin zaman uymak şartiyla git parani çöpe atma derim ben yagdanmi kastanmi veriyorum onu ölćmek icinde gittim,ama senin menulerin cok ciddi derecede sıkintı var
0533...... Hahahhahahat hadi bekliyyorumKonum atayım canım daha çabuk bulursun
Biliyorum kaptanım 2ksi olarak gelmek adına herşeyi yaparım
Takimlara girdin biliyorsun degil mi
Tamam canim iste diyosunya cevremden dolayida uyamiyorum oyuzden o listeye uymaya çaliski tedaviye en kisa zamanda baslaBen tüp bebek tedavisi görüyorum bu sebepten diyetisyen ona göre liste yapıyor doktorla bağlantili ilerliyor yani bu hafta yeni değişti listem
Canım senin tartın yoktu. Ayrıca yumurta toplama olacaktı. Bu hafta sadece bebiş olayına odaklan istedim. Ben de geçtim o yollardan. İnşallah sen de takımda yarisacaksin. En kısa zamanda şu an tedavin öncelikli olsun istedim.İnşallah ablacım kendi evimde olunca dikkat ediyorum hemde çok egzersiz spor da yapıyorum ama başka yer olunca çok olmuyor yeni listemide atarım akşam ona uygun gidiyorum şimdi
Pogaca vs mi veriyor diyetisyenBen tüp bebek tedavisi görüyorum bu sebepten diyetisyen ona göre liste yapıyor doktorla bağlantili ilerliyor yani bu hafta yeni değişti listem
Kızım 5 yaşında hala deldirmedimAcimaz canim yaa kucukken deldiren cok var benimde 5 yasinda felan deldirmisti annemler :))
Yarın yada pazartesi gidip hemen tartı alıyorum bir arkadaşımın opu olmasına karar verilmiş darısı başıma inşallah 2018den beri tedavi görüyorum ilaçlar yüzünden vücudum ödem hepTarti sart canim evde kafayi yeriz o olmazsa burda yapilan tüm yarismalara sagligin el verdikce katilmaya caliş,diyetine uymaya çalis eminol hedefine ulasacaksin
Genelde verirler diyetisyenlerPogaca vs mi veriyor diyetisyen
İnşallah enkisa zamanda bebegini kucagina alirsinYarın yada pazartesi gidip hemen tartı alıyorum bir arkadaşımın opu olmasına karar verilmiş darısı başıma inşallah 2018den beri tedavi görüyorum ilaçlar yüzünden vücudum ödem hep
0533...... Hahahhahahat hadi bekliyyorum
9 dilim ekmek veren diyetisyeni duydum da pogaça vereni ilk defa duydumPogaca vs mi veriyor diyetisyen
Benimki kesinlikle vermedi koruma diyetine geçince yarım simit verdiGenelde verirler diyetisyenler