Canın sağ olsun kaptanım. Düzen bozulunca tartı istediğimiz gibi olmuyor. Güzel menulerinle bunu çözersin biliyorum.Geçen cuma 69.5
Bu Cuma 69.8
Fark +300
Elhan
Jou balım bu hafta 68 için ölümüne artık
Eki Görüntüle 3285211
Kırmızı kaptan göz kırpıyor sanki
Güzel bir eksi. Uzmanların ortalama verilen sağlıklı değeri bu . Tebrikler canım
İlk kilo bildirimini kaçırmışım.
Hatırlıyorum canım çok iyi gitmişti. Sen kırmızı iksir yapmıştın sanki züloşu ben de takip ediyorum bazen de zencefil shot diye birşey vardı sanırım. Öyle birsey mi yapsam diyorum ben deVallaba bende memleketten 3 kiloyla geldim haftada 2 kilo verdim detokslarla
Bitti bitti çok şükürSenii hınzırrrrr izne ayrilıp vermeyemi çalıştın naptın
Yaa biz ne artılar gördük di mi balımaa kuzum 300 cok iyi bi artı bence yürüyüşle kapatırsın yanii hic sıkma canını300 nedirr anamm sende
Vallahi kontrolü hiç kaybetmiyorum kaptaniçemCanın sağ olsun kaptanım. Düzen bozulunca tartı istediğimiz gibi olmuyor. Güzel menulerinle bunu çözersin biliyorum.
Kaptanım senin izinden gidiyorumBallı kurabiyem süpersin vallahi
Hoşbulduk tatlım teşekkür ederimHoş geldin canııımtatilden sonra güzel gaza gelirsin kilolara takılma geldikleri gibi gidecekler ️
Abla hareketli bir haftaydı. Birde elbisem satendi. Mağlum oram buram çıkmasın diye yemedimTebrikler canımçok şaşırttın beni. harikasin.
Hoşbulduk Elhan ablamHoş geldin sidoşum.Cok haklısın geldikleri gibi gidecekler Listedesin canım.
Kizzzz evett yanii ben bu 300 le gunde 2 saatle tamamlamıştımYaa biz ne artılar gördük di mi balım
Vallahi kontrolü hiç kaybetmiyorum kaptaniçem
Çok teşekkür ederim canım.Geçmiş olsun çıtırım acil şifalar diliyorum .
Ayyy vallahi başladığım kilolardasın canımKaptanım senin izinden gidiyorum
KIrmızı iksirde tabii ise yaramıştı onu ictim dimi benHatırlıyorum canım çok iyi gitmişti. Sen kırmızı iksir yapmıştın sanki züloşu ben de takip ediyorum bazen de zencefil shot diye birşey vardı sanırım. Öyle birsey mi yapsam diyorum ben de
İnşallah canım kaç aydır uğraşıyorum inşallah pes etmeden sen de ineceksinHoşbulduk tatlım teşekkür ederimsiz 6lari görmüşsünüz darısı bana inşallah
Bakalımm kaptoş kimKapışalım bu hafta
Ay inşallah bu ay yine biraz hormon alcam son kez bebiş tedavisine başlıyorum biraz zor veririm ama inşallah gelcem oralaraAyyy vallahi başladığım kilolardasın canımgel gel beni takip et