- 10 Mayıs 2023
- 1.195
- 5.364
- 45
Süper canımm hadi haftaya 68 gelsin çoook istiyorum ben de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper canımm hadi haftaya 68 gelsin çoook istiyorum ben de
Ayyy hadii insaallahhh az kaldı bozmazsam pazartesi muhtemelle görürüm 68 zimSüper canımm hadi haftaya 68 gelsin çoook istiyorum ben de
Vallaba bende memleketten 3 kiloyla geldim haftada 2 kilo verdim detokslarlaİnşallah canımmm ben de öyle umuyorum
Senii hınzırrrrr izne ayrilıp vermeyemi çalıştın naptınSelam arkadaşlarım ben geldim
bu hafta devam ediyorum baktımki izindeyken kilo vermişim
Geçen hafta 78.45
Bugün 77.75
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 3285198
Elhan
Yok kızz düğün koşturması bol oynamalar birde elbisede göbeğim çıkmasın diye bişey yemedimSenii hınzırrrrr izne ayrilıp vermeyemi çalıştın naptın
Hoş geldin canım çok iyi düşünmüşsün biz de buranın sayesinde çabalıyoruz hadi sen de bize destek verGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Hee akılli oll bittimi bariiiYok kızz düğün koşturması bol oynamalar birde elbisede göbeğim çıkmasın diye bişey yemedim
Hosgeldin canim nasilsin bak bende burdayim hep birlikte azda olsa gidecek kilolarGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Hoş geldin canııım tatilden sonra güzel gaza gelirsin kilolara takılma geldikleri gibi gidecekler ️Günaydınnn hayırlı Cumalar herkese
Ben geldim
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse Elhan ozlemon
Eki Görüntüle 3285191
TatlışımmmTünaydın
Ballı kurabiyem süpersin vallahiSelam arkadaşlarım ben geldim
Geçen hafta 78.45
Bugün 77.75
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 3285198
Elhan
Hoş geldin sidoşum. Cok haklısın geldikleri gibi gidecekler Listedesin canım.Günaydınnn hayırlı Cumalar herkese
Ben geldim
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse Elhan ozlemon
Eki Görüntüle 3285191
Tamam canım izinli yazıyorum. İyi tatiller dilerim.Elhan yarın inşallah tatile çıkıyorum 2 hafta ne menü ne tartı paylaşabilirim o yüzden izne ayrılabilir miyim gelince başlayayım insallah
Tebrikler canım çok şaşırttın beni. harikasin.Selam arkadaşlarım ben geldim
Geçen hafta 78.45
Bugün 77.75
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 3285198
Elhan
aa kuzum 300 cok iyi bi artı bence yürüyüşle kapatırsın yanii hic sıkma canını 300 nedirr anamm sendeGeçen cuma 69.5
Bu Cuma 69.8
Fark +300
Elhan
Jou balım bu hafta 68 için ölümüne artık
Eki Görüntüle 3285211