Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Selam arkadaşlarım ben geldim 🥰
bu hafta devam ediyorum baktımki izindeyken kilo vermişim 🤩🤩
Geçen hafta 78.45
Bugün 77.75
Fark -700 gr
B2DB9E02-F136-40C3-BC79-536D6EC9333D.jpeg
Elhan Elhan

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar❤️❤️❤️
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor 😔
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Hoş geldin canım 🌼🌺çok iyi düşünmüşsün biz de buranın sayesinde çabalıyoruz hadi sen de bize destek ver 🥰

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar❤️❤️❤️
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor 😔
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Hosgeldin canim nasilsin bak bende burdayim hep birlikte azda olsa gidecek kilolar 🫣😂

Günaydınnn hayırlı Cumalar herkese 😍😍
Ben geldim ❤️
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı🤣 yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse 🥰 Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Eki Görüntüle 3285191
Hoş geldin canııım 💜 tatilden sonra güzel gaza gelirsin kilolara takılma geldikleri gibi gidecekler ❗❗😅😅

Günaydınnn hayırlı Cumalar herkese 😍😍
Ben geldim ❤️
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı🤣 yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse 🥰 Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Eki Görüntüle 3285191
Hoş geldin sidoşum. :KK60:Cok haklısın geldikleri gibi gidecekler :KK76:Listedesin canım.

X