- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım benimÇok teşekkür ederim canım.
Ben 700 gr canım kaptan olamamBakalımm kaptoş kim sende 1 kilo verdi biri daha vermisti gramllar yarişır
Heee 700mü olsun 77 ye indin benim eski kilomaBen 700 gr canım kaptan olamam
Hayırlı cumalar gezom Buralarda olman bizi de çok mutlu eder. Sohbetini ozlemişim Turkiye tatili nasıl geçti ? Rahat gezebildin miGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Herkes mavi kaptan adayı tatlım.Ben 700 gr canım kaptan olamam
Ağustostan 75le çıksam inşallah Ama yine hormon alcam pek sanmıyorum amaHeee 700mü olsun 77 ye indin benim eski kiloma
Aa evet doğru mavi kaptan adayı olabiliriz abla onu unutmuşumHerkes mavi kaptan adayı tatlım.
Gaza gelirsen neden olmasın çıkarsın bence yaniiAğustostan 75le çıksam inşallah Ama yine hormon alcam pek sanmıyorum ama
İnşallah elcommGaza gelirsen neden olmasın çıkarsın bence yanii
Aksamları kocişinle yemee pakkk bi onu yavvİnşallah elcomm
Her gün düğüne mi gitsek napsakAbla hareketli bir haftaydı. Birde elbisem satendi. Mağlum oram buram çıkmasın diye yemedim
Ya akşam yemeğini kesemem adam istiyo sofrada birlikte yemek canım. Bizde o biraz kural gibi sofraya birlikte oturcaz olduğu kadar artık napalım az yerimAksamları kocişinle yemee pakkk bi onu yavv
Artık gitmek yokCok iyi etmissin kuzum burası olmasa bende gitmistimm resmen
Bence gayret et kuzum bırakma bizideeArtık gitmek yok
Pazartesiden itibaren çok dikkat ederek başlayacağım inşallah
Çok yorucu oluyo amaHer gün düğüne mi gitsek napsak
Bizde de oyleydii ama baktım veremiyorumm onca once erken yiyorum zaten zor bebeykenYa akşam yemeğini kesemem adam istiyo sofrada birlikte yemek canım. Bizde o biraz kural gibi sofraya birlikte oturcaz olduğu kadar artık napalım az yerim
Ay hemen kaptan olmasaydım iyiydiİlk kilo bildirimini kaçırmışım. Koalinacim listeye kırmızı kaptan olarak girmeye hazır mısın Tebrikler canım.
Ama çok gec yemiyoruzki ya 7ye kadar yemek işi bitmiş oluyo. 8 9 olsa yemem zatendeBizde de oyleydii ama baktım veremiyorumm onca once erken yiyorum zaten zor bebeyken
Bebe olsin gorürsün kocanla beraberi bizimde şarttı beraber mutlakaa bebe oldu dağıldıkAma çok gec yemiyoruzki ya 7ye kadar yemek işi bitmiş oluyo. 8 9 olsa yemem zatende
Ay haydi gaz zamanı, çok ihtiyacımHoş geldin canım çok iyi düşünmüşsün biz de buranın sayesinde çabalıyoruz hadi sen de bize destek ver