- 20 Mart 2008
- 140.649
- 210.978
- 60
Canımm banada oluyo bu diyete başlayıncaTeşekkürler arkadaşlar 2 gündür kabız lik başladı hiç olmazdım kolay kolay bugün çok şiş uyandım o kadar bol su ve hareket var ama neden oldu bilemedim bi kayisili form cayi içeyim bakayım
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar
Süper o zaman benim diyete başladığım kilo idi 66,7 ayda 16 kilo vermiştim.Ve sabah tartildim aman aman almamisim. Kaldığım yerden daha sağlam bi motive ile devam edeceğim
Ah canim buraya giremedim kusura bakma yogun geciyor dun dra gittim kan idrar aldi yarin sonucu alicam bakalim dun halsizdim kandan sonraKizlarımmm güzelliklerriiimmm herşye yolundamı
zeyneppk
@Ozzybal
asliogretmen
1 1artiikizanasi
@esra_34
Nergis 35
Alla allaa canım gecmis olsun enfeksiyonmu acaba buara zaten salgın varmış herkes iyi degilAh canim buraya giremedim kusura bakma yogun geciyor dun dra gittim kan idrar aldi yarin sonucu alicam bakalim dun halsizdim kandan sonra
Ayy nedennAntalyalilar bir şey yapmıyor
Yapayım akşam zencefil alayım sagol kuzumNergis 35 aklima geldi aksam yatmadan yoğurda
Tarçın
Zencefil
Zerdeçal
Limon sık ye sabaha hicbirseycik kalmaz
Geçmiş olsun sonuçlar belli oldumu.Ah canim buraya giremedim kusura bakma yogun geciyor dun dra gittim kan idrar aldi yarin sonucu alicam bakalim dun halsizdim kandan sonra
Pazarda 20' den ucuz domates yok. Bulursan haber et bakAyy nedenn