Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı işlerr kaptoş akşam falann cuma günü görüşelim 🤪🤪😅😅
Valla elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu şartlarda 😂😂 ama tartıda tık yok şimdiye kadar sen ne durumdasın de hele bana
Afiyet olsun canım 🧿
Tatil küsecek sana :confused:
Yaa sorma canım kaptanım benim 🥰🥰dondurma bile yemedim hiç 🤓🤓🤓
Yinede iyi gidiyorsun canım tatilin de tadını çıkart
Evet canım tatil ortamında anca bu kadar oldu ama daha çok dikkat edicem benim tatil uzun en azından 2 vermem lazım 😔😔😔

Bilmiyorum kuzum. İstanbul ' da durum daha iyi sanırım. Hey İstanbullular mikrofon sizde :KK51:
Kiz bu ne 25 tl yuh artık yaaa
Burda 10 tl ben fazla alicam diye 8 tl den aldım geçen hafta
Valla elimden gelenin fazlasını yapıyorum bu şartlarda 😂😂 ama tartıda tık yok şimdiye kadar sen ne durumdasın de hele bana

Evet canım tatil ortamında anca bu kadar oldu ama daha çok dikkat edicem benim tatil uzun en azından 2 vermem lazım 😔😔😔
Veririsin insalahhh canım menülerin çok güzel masalahh

Sindilik yok bi fark yarın görecem artık🤪🤣🤣 kilolar durmuş olabilirr hahahah

Kolay gelsin canım. :KK60:
Saol çıtırım çok oldu geleli :KK200:
Kiz bu ne 25 tl yuh artık yaaa
Burda 10 tl ben fazla alicam diye 8 tl den aldım geçen hafta

Veririsin insalahhh canım menülerin çok güzel masalahh
İstanbulda domates 20 25 hatta çıkıyor bile bazı marketlerde,pembe domates 40 lira filan.

Saol çıtırım çok oldu geleli :KK200:

İstanbulda domates 20 25 hatta çıkıyor bile bazı marketlerde,pembe domates 40 lira filan.
Allah yardımcımız olsun millet nasilyapacak domateslerini vallahi ben izmirdeyim akin çevre koyler sayesinde biraz daha ucuz carsamba pazar da 10 tl.idi normal tarla domatesi 15 ve 20 tl sebze çok pahali burda da fasulye 100 bamya 120

Allah yardımcımız olsun millet nasilyapacak domateslerini vallahi ben izmirdeyim akin çevre koyler sayesinde biraz daha ucuz carsamba pazar da 10 tl.idi normal tarla domatesi 15 ve 20 tl sebze çok pahali burda da fasulye 100 bamya 120
Sadece domates değil ki yani,diğer sebzelerde var onlarda hala pahalı.
Akşam gösterdi izmirde ayşe fasulye 155 liraydı yok artık dedim bamya hep pahalı oluyor nedense.

Canım benim keyifli tatiller dilerim. :KK60:

Sadece domates değil ki yani,diğer sebzelerde var onlarda hala pahalı.
Akşam gösterdi izmirde ayşe fasulye 155 liraydı yok artık dedim bamya hep pahalı oluyor nedense.
Aynenn öyle canım insanlar sorup sorup geçiyor kimse alamıyor ne olacak böyle marketlerde oyle68 tl ye aldığım yoğurt bugün 78 tl.olmus

Dünkü menüm

11:30
3 kaşık çökelek
2 salatalık

18:30
4 fırında sebzeli köfte
1 porsiyon bulgur pilavı
Bol salata

Bugünkü menüm

12:00
4 kaşık çökelek
1 salatalık 1 domates