Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydın ☀️
Güzel bir gün diliyorum.

7 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 Büyük bir domates, 1 kk kadar peynir, 5 tane yeşil sivri biber

15.00 1 kase yoğurt

18.00 6 yk menemen, 2 yk bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

3 litre su

10.000 adım

Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman 👌🏻

Elhan Elhan 💙 Jou Jou 💙 DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Aslım mükemmel görünüyor. :super:sonuc da mükemmel olsun inşallah :dua::KK200:

Başım d

Başım dönmese edeyim bunu

Attığınız bana zor geldii daha hareketli daha iyi yağ yakar 🤣🤣🤣🤣

Hadi bakalım, kolay gele :KK66: :KK68:
Aslım mükemmel görünüyor. :super:sonuc da mükemmel olsun inşallah :dua::KK200:
inşallahhhh canım kaptaniçem :KK60:
Maşallah ne güzel 15 gündür şekersiz diyetteyim sandım ki enerjim yerine gelir asla gelmedi hala sabah uyanamıyorum bu enerji nasıl oluyor 🫠🫠
canım ben de bir iki gün de olsa şekersiz beslenmeyi denemiştim ama ben aynı zamanda çok çok az karbonhidrat almıştım. Enerjinin yerine gelmeme sebebi karbonhidratı azaltmaman olabilir diye düşünüyorum.
günaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyor 😔 çocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri😔
Çok çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin. 🤲🏻💐

Günaydın ☀️
Güzel bir gün diliyorum.

15.00 1 kase yoğurt

3 litre su

10.000 adım

Tabata videosunu yarısına kadar yapabildim, biraz geç saate bırakmıştım, atlayıp zıplayınca ses oluyor diye yarım bıraktım. Bugün tamamlayacağım, yarısına kadar yaptığım halde su içinde kaldım. Gerçekten güzel bir antrenman 👌🏻

Atlamalı zıplamalı olmasa şu sporlar :KK70:

Günaydın ☀️
Güzel bir gün diliyorum.

15.00 1 kase yoğurt

3 litre su

10.000 adım

harikasin cnaim, dogru ziplama cok var gec ssate kalinca hem uykunu da kacirir.

Beyaz sabun hangi markadan peki gercekten çıkıyomu bazen bende kocamın atlet lekelerine çıkartamıyorum camasır suyunda bekletmektende sıkıldım🤦‍♀️
Nette araştırırken gallseife diye bisey denl geldim bugün alıp onu deneyeceğim bakalım, sonucu da yazarım. Sanırım Turkiyede de var aynisi Rossmanlarda . Çamaşır suyu çamaşırı eritiyor diye çekiniyorum kullanmaya .

Biz de burada üsüyoruz günlerdir yagmur yagiyor hava soguk 🤦‍♀️, midemi üsütmüsüm fena midem.

Gecmis olsun.
Geçmiş olsun canım
Günaydın herkese 😍😍😍😍

Enerjin gün boyunca devam etsin canım. Maşallah sabah yürüyüşlerin çok güzel. Serinliklerin yolunu gözlüyorum bu mesajların ilham veriyor hepimize. 🙏❤️
Amin canım ınsalhhh vallahi serinlese su havalar daha enerjik olacağız da bakma bende yanımda arkadaş ile birlikte ite kalka birbirimize destek ile
Kızlar Günaydın, ya dolapta bekleyen tişörtle oluşan sarı lekeyi nasıl çıkarabilirim. Bide çamur lekesi onu da nasıl çıkarabilirim.

Domol diye bi leke çıkarıcı var onu denedim ama çıkmadı. 😩
Kuzenimin gelinliği de vardı öyle bir leke asperox sari ile çıkardık zarar da vermedi
Maşallah ne güzel 15 gündür şekersiz diyetteyim sandım ki enerjim yerine gelir asla gelmedi hala sabah uyanamıyorum bu enerji nasıl oluyor 🫠🫠
Ben birde 6 dan sonra hiç bir şey yemeyerek de buldum sanki şeker le zaten hiç işim olmuyor
günaydın kızlar nasılsınız bu ara pek uğrayamıyorum buraya bebeğim hasta sürekli ateşi çıkıyor 😔 çocuklar hiç hasta olmasa keşke geceden beri gram uyku yok dualarınızı bekliyoruz teyzeleri😔
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

X