- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
menulerin cok guzel canim, masallahGünaydınnnnn
Mutlu Pazarlar
4 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.30 2 sahanda yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 3 zeytin, 1 küçük elma
18.00 6 yk menemen, yeşil salata ve bir kase yoğurt
7000 adım
5 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
11.30 4 yk menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 armut
18.00 5 yk kısır, 1 bardak ayran
8000 adım
Elhan ozlemon DeryaOnDiet
Nerelerdesin canim ya haftasonu yoktuntek eksi gorelim de canimben geldigimdne beri bir alip bir veriyorum insallah bir sure vere bilsem fark oliur da.
haftasonu hep evden disardaydik cnaim, cumartesi kizimin okul eksiklerini tamamladik. Birinci sinifa baslayacak bu sene. Bu hafta cumadan sonra tatile gidiyourz, tatil eksikleri vardi onlari aldik.Nerelerdesin canim ya haftasonu yoktun
Canımm maaleseff dün gece banada aynısı oldu oturdum zeytin ekmek yedim cok acıkmıstım cokta canım cekti zeytinle tursu biber varya sarı o bende güzel bi baya bi eksi gorurdum
ne guzel dikkat ediyorsun cnaim, masallah masallah. darisi basima insallah6 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 1 küçük dilim yaz helvası, 1 elma
17.30 6 yk kabak yemeği, 1 kase yoğurt
3 litre su
5000 adım
ozlemon DeryaOnDiet
Bi baktir canim, belki insulin direnci vardir ya da guatr olabilir. Bu ikisi de kilo vermeyi engelleyici faktorler. Tabiki umarim hicbirsey yoktur ama varsa da ona gore ilaclarini alirsin kolayca gider kilolar.
Deryacığım çok teşekkür ederim.ne guzel dikkat ediyorsun cnaim, masallah masallah. darisi basima insallah
Değiştirme canım, bende bir bakayım. Olmadı sana eşlik ederim.ben galiba guzel sporla veriyorum, dikkat de etsem spor yapmayinca gitmiyor. gecen hafta bisiklet dans filan tamma ama bana tabata tarzi sporlar verdiyoru. Bugunden itibaren devam iki haftadir yapmiyordum tabata. Insallah cumya jadar 74,8i yeniden gorurum, degistirmeye elim varmadi profilimde 74,8 yazmistim iki hfta once
masallah canim bu gidisle 69u goreceksin okullar acilmadanBu hafta bomba bir yürüyüş planlıyorum.
Deryacığım çok teşekkür ederim.
Okullar açılmadan hayallerimi ucundan da olsa yakalamam lazım
Evet canim bu sekil tabata. sadece gun gun ayirip hergun vucudun farkli bolgelerini sekillendiren ve kesinlikle 3-4 gun sonra bile fark yaratan su video serisini yapiyorum ben, dili Lehce(Polonyanin dili) ama cok da anlamaya gerek yok zaten herseyi gosteriyor:
supeer olur. Bugun birinci gunune basliyorum canim gonderdigim videonun. Hadi gel beraber yapalimDeğiştirme canım, bende bir bakayım. Olmadı sana eşlik ederim.
Afiyet olsun canım çok güzel.dunku menum
ozlemon asliogretmen zeyneppk Elhan
sabah: 2 dilim yumurtali ekmek, 1 dilim peynir, salatalik, domates
oglen: 1 kase chiali puding
ara: 1 top dondurma
aksam- 18:00: 1 kase peynirli salata
su:2lt
spor: 25km bisiklet
Bu akşam deneyeceğimEvet canim bu sekil tabata. sadece gun gun ayirip hergun vucudun farkli bolgelerini sekillendiren ve kesinlikle 3-4 gun sonra bile fark yaratan su video serisini yapiyorum ben, dili Lehce(Polonyanin dili) ama cok da anlamaya gerek yok zaten herseyi gosteriyor: