Normalde parfümün sıvı miktarına bile karışabiliyorlar ama çocuk diye sıkımtı çıkarmazlar sanmıyorumKızlar size bir sorum olacak
yarınn kızımla ikimiz uçağa bineceğiz aklımdaki sorular:
Kabin çantasına yani uçağın içine sokacağım çantaya, biberondaki sütün miktarına, suyuna, meyveli yoğurda vs karışırlar mı? Çubuk kraker, bebe bisküvisi ne bulursam koymayı düşünüyorum da çekincelerim var
İnşallah terleyip terleyip eririz yaKızlar buralar 46 derece bugünyağ yakan sıcaklar diyelim artık.
İnşallah döktüğümüz terler ise yarar bende birde menopoz ter 4 katı ama sagolsun vücuttaki yaglarim mubarek beton beton hiç erimiyorKızlar buralar 46 derece bugünyağ yakan sıcaklar diyelim artık.
Kız yoohhh 6 agustostayızz temmuz coktan bittiiPardon 6 temmuz menüsü tarih yanlış yazdim
Oohhhh temizlikte edildiyse iyi spor olmusturrr hahaha benim zaten totom yer görmüyo kızım sağolsun
Evt bu sicakta iyi geldi enerjimde yerindeydiOohhhh temizlikte edildiyse iyi spor olmusturrr hahaha benim zaten totom yer görmüyo kızım sağolsun
Oohhh misssEvt bu sicakta iyi geldi enerjimde yerindeydi
Abooo ayyyy benim kafa yerinde değil çok yoruldum bugün tarhana yaptım kafamda kaç yerdeKız yoohhh 6 agustostayızz temmuz coktan bittii
Teşekkürler canımMenun ne kadar az adiminda cok guzel afiyet olsun
Hiç bir şey yememissin ya paketi gıdalardan uzak dur bence
Masterfit Yarışması 78. Etap | 04.08 | 07.08 | Fark | Yüzde |
---|---|---|---|---|
Kırmızı Takım | ||||
| 69.5 | |||
| 82.8 | |||
| 75.4 | |||
| 71.05 | |||
| 74.7 | |||
B Beklenen2 | 77.7 | |||
| 74.8 | |||