- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
insallah kaptancim insallah, ahh ne guzel olur eylulde 4 kilo verseekCanlarııım günaydııın
Tatildeyim veee hiçbir bahaneye sığınmıyorum canlar
Evet düzenli kilo veremiyorum bir hafta 1.5 veriyorum diğer hafta 800 gram geri alıyorum ama artık bununla başa çıkmayı öğrendim. Evet insan bu kadar dikkat edip artı çıkınca tüm dengesi alt üst oluyorSinirim ne kadar bozulursa bozulsun beslenmemi bozmuyorum ️ ️ ️
Önceki gün midye yedim mesela ama diğer öğün hiçbir şey yokmuş gibi devam ettimbaşka zaman olsa bozuldu zaten diyip gelsin dondurmalar gitsin çekirdekler
Ne olursa olsun sizlere söylüyorum️ ️ ️
Boolll suuuu
Akşamları karbonhidratı çıkarmak
Ve diğer öğünleri de evde ne varsa olabildiğince sağlıklı hazırlamak
bazı öğünleri de smoothie ile yapmak
Bu formülle zayıflamayacak insan tanımıyorum kızlar
haydi Ağustos en az 4 kilo hedefimize sadık kalalım
eylüle bir beden küçülmüş girelim
İstersek neden olmasın.insallah kaptancim insallah, ahh ne guzel olur eylulde 4 kilo verseek
Tartıldınmı sabahHaklısın kaptan hem saçma beslendim hem yoğundum ama sahaya geri döndüm bugünden itibaren
Kendime hakim olamıyorum resmen 1 aydır 70 lerle savaşıyorum tükendim resmenBebeğimmm hic canını sıkmaa ödemdirr muhtemelenn detoks yaparsan anında gider inan bana
Gelir canım.birazdanElhan abla nerde
Neyin var kuzumKendime hakim olamıyorum resmen 1 aydır 70 lerle savaşıyorum tükendim resmen
Canım bir toparla kendini bak burada ne güzel destek var onu düşün motive olmaya çalışKendime hakim olamıyorum resmen 1 aydır 70 lerle savaşıyorum tükendim resmen
duuurrr bakalııım cumaya çok vaaarrrPek fark yok bebegim sen kazandın benceama cumaya bitircem seniii
Cok var demee görürsün çokuuuduuurrr bakalııım cumaya çok vaaarrr
İnşallah canım. Tekrar o motivasyonu buldum gibi hissediyorum. Sen de yaparsın. Azmini sporunu biliyorum. Artık kilonda almayalım. Bu diyetin adını dursun diyeti koydum. Du bakalım ne olacakSen benim idolümsün sen başardın, bunu da başarırsın . Bende şuan istek yok bir daha başlamaya .inşaAllah istek gelirde ben de 70 yi yine görmek istiyorum sadece 70 i görsem yeter
valla super canim. ben 76 ile basladim yerimde sayiyorum.İstersek neden olmasın.
Ben 86.8 le başladım buraya. Cuma kilom 82.8 di. 4 kilo gitti. Bir 4 kilo da Ağustosta gitse 70 li kilolarda olurum. Süper dimi
Nasılsın canım yakında bıkacaksın benden.Selamm epey oldu gorunmedin