- 11 Şubat 2016
- 3.943
- 18.266
Tamamdır, anlaştıksupeer olur. Bugun birinci gunune basliyorum canim gonderdigim videonun. Hadi gel beraber yapalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır, anlaştıksupeer olur. Bugun birinci gunune basliyorum canim gonderdigim videonun. Hadi gel beraber yapalim
super, bak goreceksin 3-4 gune bile inanilmaz SIKIlasma yapiyor, ben de yapacagim bugun aksam onerilen 1 gun bu diger gun yuryus ve plates tarzi hafif bir egzersiz ama ben bu hafta cuma da dahil hergun yapmak istiyorumAfiyet olsun canım çok güzel.
Bu akşam deneyeceğim
Baya aktif gecmis ben hep dikkat ettim aslinda ama dun aksam bozdumhaftasonu hep evden disardaydik cnaim, cumartesi kizimin okul eksiklerini tamamladik. Birinci sinifa baslayacak bu sene. Bu hafta cumadan sonra tatile gidiyourz, tatil eksikleri vardi onlari aldik.
Dun bisiklet turu filan derken ne listeme dikkat edebildim ne gelebildim.
Ama bugun yine pzartesi is basi
sen nasilsin cnaim> Nasil gecti haftasonun?
Bu hafta listem onceki haftaya cok benzer. sadece aksamda ekmek yok. tatil oncesi detoks olursa tatile gidince hemen alirim diye kararlastirdik. Bakalim, insallah veririm gitmeden 1 kilo.
Insulin direnci olabilir canim bakalim baktiricamBi baktir canim, belki insulin direnci vardir ya da guatr olabilir. Bu ikisi de kilo vermeyi engelleyici faktorler. Tabiki umarim hicbirsey yoktur ama varsa da ona gore ilaclarini alirsin kolayca gider kilolar.
Vucudunda su hissediyorsan onu da soyle doktora, burda bir arkadasimin vucudunda hafif sislik hissediyordu, doktor ekstra test yazdi vucutta su toplanmasi cikti. O suyu vucuttan attioran receteli ilac yazdi ve inanilma kilo verdi, megerse kizi kilolu gosteren suymus
Tabi bunu diyar duymaz ben de gittim doktora ama tu testler iyi cikti benimki sadece yag mis
Bende basliyim bugun aksam yapicamsupeer olur. Bugun birinci gunune basliyorum canim gonderdigim videonun. Hadi gel beraber yapalim
aksam yeme krizlerim benim de cok oluyordu, su son iki haftadir onlari baya azalttim o yuzden ekmegi kesmiyorum, kesince aksam cok birseyler yiyesim geliyorBaya aktif gecmis ben hep dikkat ettim aslinda ama dun aksam bozdum
Insulin direnci olabilir canim bakalim baktiricam
Bende basliyim bugun aksam yapicam
ben de bu durumu çok yaşıyorum, canım akşam tuzlu şeyler istiyor, en çok da turşuCanımm maaleseff dün gece banada aynısı oldu oturdum zeytin ekmek yedim cok acıkmıstım cokta canım cekti zeytinle tursu biber varya sarı o bende güzel bi baya bi eksi gorurdum nese cuma ya kısmett artık
teşekkürlerAfiyet olsun ozicim.
Dimi yaaa nedense hepte akşam oluyo kacgundur yediğim yoktu hepte tartı zamana denk geliyoben de bu durumu çok yaşıyorum, canım akşam tuzlu şeyler istiyor, en çok da turşu
teşekkürler
aksam kosusturmalar bitirip oturunca, hele ki ozellikle birsey izleniyorsa ne yazik ki insanin cani atistirmak istiyor. Onlari kokunden kaldirabilsek keskeDimi yaaa nedense hepte akşam oluyo kacgundur yediğim yoktu hepte tartı zamana denk geliyo
Keskeee kızzz yanii dun epey arkadasımla koyu bi dedikodu vardı bideaksam kosusturmalar bitirip oturunca, hele ki ozellikle birsey izleniyorsa ne yazik ki insanin cani atistirmak istiyor. Onlari kokunden kaldirabilsek keske
Aynı kilodayız ama aynı gramda degilizBilemem artık sürprizler Elhan da
Burda yüzme yürüyüş derken ooooo kim bilir ne kadar eksi çıktımozlemon gectinmi benii
OHhhh bide kesinn tabiii sen var ya seeeennnnnBurda yüzme yürüyüş derken ooooo kim bilir ne kadar eksi çıktım
Valla çok merak ediyorum kaç oldun acabaOHhhh bide kesinn tabiii sen var ya seeeennnnn
Pek fark yok bebegim sen kazandın bence ama cumaya bitircem seniiiValla çok merak ediyorum kaç oldun acaba