- 16 Mart 2008
- 45.684
- 222.714
Kaptanım afiyet olsun. Güzel eksiler gör inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaptanım afiyet olsun. Güzel eksiler gör inşallah.
Haklısın bende öylee yazana kadar tarihe bakıyorum hep ben teldeAbooo ayyyy benim kafa yerinde değil çok yoruldum bugün tarhana yaptım kafamda kaç yerde
Teşekkürler canım
Hiç bir şey yememissin ya paketi gıdalardan uzak dur bence
Afiyet olsun tatlımm yarın kilo bildiriminizi unutmayınn
Tesekkur ederim ablacimCanım afiyet olsun. Pazartesiye hazırlık harika olmuş. Ellerine sağlık. Mutlulukla oturun evinizde.
Aslında yemiyordum paketli gıda ama mideme ne oldu ise akşam menümü komple çıkardım. Sonra bastırsın diye burçak yedim ama bir süre sonra onu da çıkardım. Ilık çay su ve kahve ile geçirdim akşamı ben de.Abooo ayyyy benim kafa yerinde değil çok yoruldum bugün tarhana yaptım kafamda kaç yerde
Teşekkürler canım
Hiç bir şey yememissin ya paketi gıdalardan uzak dur bence
Mide ara sıra erorr veriyor sıcaklarda mahvetti midemizi soğuk soguk içiyoruz geçmiş olsun canımAslında yemiyordum paketli gıda ama mideme ne oldu ise akşam menümü komple çıkardım. Sonra bastırsın diye burçak yedim ama bir süre sonra onu da çıkardım. Ilık çay su ve kahve ile geçirdim akşamı ben de.
Mide izne çıktı anlaşılan
Biz de burada üsüyoruz günlerdir yagmur yagiyor hava soguk , midemi üsütmüsüm fena midem.Kızlar buralar 46 derece bugün yağ yakan sıcaklar diyelim artık.
Gecmis olsun.Aslında yemiyordum paketli gıda ama mideme ne oldu ise akşam menümü komple çıkardım. Sonra bastırsın diye burçak yedim ama bir süre sonra onu da çıkardım. Ilık çay su ve kahve ile geçirdim akşamı ben de.
Mide izne çıktı anlaşılan
cok sagol canim, motive edici yazin icn.Eveet canlarım yeni bir haftada daha beraberiz geçen hafta hepimiz kilo verdik güzel bir haftaydı ama çoğumuzun kapasitesinin altındaydı Bu hafta çok daha güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden
Rakibimiz çok güçlü çünkü rakip kaptan büyük bir strateji hamlesiyle yeni gelenleri seçti takımına
hadi bakalım benim sırtımı yere koymayın
Canla başla çabalayalım veee bu hafta çılgın eksilerle ortalığın tozunu attıralım
Var mısınıııızzzz canlarıııımm ????Hepinizi çoook seviyorum ve bu hafta çok güzel eksiler geleceğine eminim
Ellssa
B Beklenen2
@TemelinSafinazi
@zumazuma
DeryaOnDiet
@asliogretmen
tek eksi gorelim de canim ben geldigimdne beri bir alip bir veriyorum insallah bir sure vere bilsem fark oliur da.DeryaOnDiet canim bu hafta karsilikli yarisiyoruz senle ayni takimda olmak isterdim ama kismet
haklisin canim, en azindan aksama karbonhidrati komple cikartsak guzel olur.Kızlaaar benim ballı lokmalarııımmm menüleri bekliyorum akşamaaa
Herkesler iyi miiii yağlar paketlendi miii
Lütfeeen akşam menülerinden karbonhidratı çıkarın
Sular da bol bol içilsin bu işin anahtarı bu biliyorsunuz
Ellssa
B Beklenen2
@TemelinSafinazi
@zumazuma
DeryaOnDiet
@asliogretmen