Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Günaydınnnnn

Mutlu Pazarlar

:KK68:

4 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 2 sahanda yumurta, 1 domates, kk kadar peynir, 3 zeytin, 1 küçük elma

18.00 6 yk menemen, yeşil salata ve bir kase yoğurt

7000 adım 🏃🏼‍♀️

5 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

11.30 4 yk menemen, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 armut

18.00 5 yk kısır, 1 bardak ayran

8000 adım 🏃🏼‍♀️

♥️ Elhan Elhan ♥️ ozlemon ozlemon ♥️ DeryaOnDiet DeryaOnDiet
menulerin cok guzel canim, masallah

Nerelerdesin canim ya haftasonu yoktun
haftasonu hep evden disardaydik cnaim, cumartesi kizimin okul eksiklerini tamamladik. Birinci sinifa baslayacak bu sene. Bu hafta cumadan sonra tatile gidiyourz, tatil eksikleri vardi onlari aldik.
Dun bisiklet turu filan derken ne listeme dikkat edebildim ne gelebildim.
Ama bugun yine pzartesi is basi :KK66:
sen nasilsin cnaim> Nasil gecti haftasonun?
Bu hafta listem onceki haftaya cok benzer. sadece aksamda ekmek yok. tatil oncesi detoks olursa tatile gidince hemen alirim diye kararlastirdik. Bakalim, insallah veririm gitmeden 1 kilo.

Elhan Elhan ozlemon ozlemon

6 agustos

aç karna; sirkeli su
2 haşlanmış yumurta
1 çatal kavurma
1 çatal patates kızartma
Tereyağ
Salatalık
Domates
16.00
Türlü yemek 1 tabak
Barbunya pilaki 2 yemek kaşığı
1.5 tam.buğday ekmek
20.00
Zencefilli limonlu soda
Su 2 litre
masallah canim cok iyi gidiyorsun

Cuma: 81.2
Bugun : 81.1
Fark:-100 gr
Dun aksam kendimi tutamadim cis yedim yemeseydim guzel bir eksi gorebilirdim yarinda doktora gidip kan degerlerime baktiricam gunlerdir dikkat ediyorum gitmiyor sanki
Elhan Elhan Jou Jou
Canımm maaleseff dün gece banada aynısı oldu oturdum zeytin ekmek yedim cok acıkmıstım cokta canım cekti zeytinle tursu biber varya sarı o bende güzel bi baya bi eksi gorurdum 🤣 nese cuma ya kısmett artık

6 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi

12.00 1 haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 kk kadar peynir, 3 zeytin, 1 küçük dilim yaz helvası, 1 elma

17.30 6 yk kabak yemeği, 1 kase yoğurt

3 litre su

5000 adım

ozlemon ozlemon ♥️ DeryaOnDiet DeryaOnDiet
ne guzel dikkat ediyorsun cnaim, masallah masallah. darisi basima insallah :KK70:

Cuma: 81.2
Bugun : 81.1
Fark:-100 gr
Dun aksam kendimi tutamadim cis yedim yemeseydim guzel bir eksi gorebilirdim yarinda doktora gidip kan degerlerime baktiricam gunlerdir dikkat ediyorum gitmiyor sanki
Elhan Elhan Jou Jou
Bi baktir canim, belki insulin direnci vardir ya da guatr olabilir. Bu ikisi de kilo vermeyi engelleyici faktorler. Tabiki umarim hicbirsey yoktur ama varsa da ona gore ilaclarini alirsin kolayca gider kilolar.
Vucudunda su hissediyorsan onu da soyle doktora, burda bir arkadasimin vucudunda hafif sislik hissediyordu, doktor ekstra test yazdi vucutta su toplanmasi cikti. O suyu vucuttan attioran receteli ilac yazdi ve inanilma kilo verdi, megerse kizi kilolu gosteren suymus :KK66:
Tabi bunu diyar duymaz ben de gittim doktora ama tu testler iyi cikti benimki sadece yag mis :KK70:

ben galiba guzel sporla veriyorum, dikkat de etsem spor yapmayinca gitmiyor. gecen hafta bisiklet dans filan tamma ama bana tabata tarzi sporlar verdiyoru. Bugunden itibaren devam iki haftadir yapmiyordum tabata. Insallah cumya jadar 74,8i yeniden gorurum, degistirmeye elim varmadi profilimde 74,8 yazmistim iki hfta once

ben galiba guzel sporla veriyorum, dikkat de etsem spor yapmayinca gitmiyor. gecen hafta bisiklet dans filan tamma ama bana tabata tarzi sporlar verdiyoru. Bugunden itibaren devam iki haftadir yapmiyordum tabata. Insallah cumya jadar 74,8i yeniden gorurum, degistirmeye elim varmadi profilimde 74,8 yazmistim iki hfta once
Değiştirme canım, bende bir bakayım. Olmadı sana eşlik ederim. ♥️

DeryaOnDiet DeryaOnDiet

Canım yaptığım bu mu? Ya da farklı bir video mu?

Evet canim bu sekil tabata. sadece gun gun ayirip hergun vucudun farkli bolgelerini sekillendiren ve kesinlikle 3-4 gun sonra bile fark yaratan su video serisini yapiyorum ben, dili Lehce(Polonyanin dili) ama cok da anlamaya gerek yok zaten herseyi gosteriyor:

dunku menum
ozlemon ozlemon asliogretmen asliogretmen zeyneppk zeyneppk Elhan Elhan
sabah: 2 dilim yumurtali ekmek, 1 dilim peynir, salatalik, domates
oglen: 1 kase chiali puding
ara: 1 top dondurma
aksam- 18:00: 1 kase peynirli salata

su:2lt
spor: 25km bisiklet
Afiyet olsun canım çok güzel.
Evet canim bu sekil tabata. sadece gun gun ayirip hergun vucudun farkli bolgelerini sekillendiren ve kesinlikle 3-4 gun sonra bile fark yaratan su video serisini yapiyorum ben, dili Lehce(Polonyanin dili) ama cok da anlamaya gerek yok zaten herseyi gosteriyor:

Bu akşam deneyeceğim 💪🏻

X