Hahahahaha aynenn tatilim bitti dahada gitmem anamda diyo gel dedim gelemem hava sıcakGitme gitme vallahi durmuyor boğazımız. tatil anlayışım benim de kaçamaklar üzerine
Çok bitki tüketmekte oluyo canım sabah açkarna sikerli su ictinmi içKizlar ben diyet yaptigim zaman bagirsaklarim pek calismiyor 2 gnde gibi yesil cay ile kiraz sapini iciyorum bunu hergun icsem sizce olurmu aliskanlik yaparmi
Benim bagirsaklari genellikle sekerli seyler calistiriyor yemeyince pek olmuyor.Çok bitki tüketmekte oluyo canım sabah açkarna sikerli su ictinmi iç
Duydum ama hic kullanmadim ben bu ara bu tarz seyler kullanmaktan cekiniyorum insalar karacigerini kaybediyor oyuzden temkinli davraniyorum yesilcaydan bile korkar oldumAspir yağını duyan var mı? Ben bir süredir kahveme karıştırıyorum arada sabahları aç karnına ve hemen tuvalete gidiyorum. Yağ yakmaya yardımcı diye duymuştum hc yağı gibi. Bende bonus olarak tuvalete de yardımcı
Yaaa nedne oyle acabaBenim bagirsaklari genellikle sekerli seyler calistiriyor yemeyince pek olmuyor.
Sirkeli su icmiyorum onuda deniyeyim
Bilmm hicbir fikrim yokYaaa nedne oyle acaba
Ooyyy mangal helee mangal da birsey olmaz aslındaa ekmek tüketme yeter sana akşam yemeği evde yemeseydin dışarda mangalı yiyebilirdin yağsız usul çünkü ya proteinBilmm hicbir fikrim yok
Kaptanim bu arada aksam piknige sahile gidicez karbon almamaya calisicamama gun menusu yaptik salata tarzi yemeye calisicam
Mangal demedim amaOoyyy mangal helee mangal da birsey olmaz aslındaa ekmek tüketme yeter sana akşam yemeği evde yemeseydin dışarda mangalı yiyebilirdin yağsız usul çünkü ya protein
Mangal dediğin tavuk falanmıbilemediğim için haha
VAllahaaa vururumm seniiii mangal derken aklima tavuk falan geliyoMangal demedim amaistanbulda sahilde mangal yasak gün menusu pogaca borek tatli salata vs olacak demek istedim
Tamda sırası burası canımm dün geleydin iyiydinSelam kızlar masterfite ben de katılabiliyor muyum:) halihazırda sporumu takip edip motive olabileceğim bir yere ihtiyacım var da
Dün baktım formu doldurdum yazayım dedim ama kaldı öylece... Bugün dedim bir sorayım bakalım.
Tmm salata yiycemVAllahaaa vururumm seniiii mangal derken aklima tavuk falan geliyoondan dediydim salatayı ye
Aaaa ozaman daha yazmayınca sanırım bilemedikDün baktım formu doldurdum yazayım dedim ama kaldı öylece... Bugün dedim bir sorayım bakalım.
Üzüldüm vallahii yemesende olmuyo arkadaşlarınlaTmm salata yiycem
Hosgeldiniz formu doldurup gunluk menu ve sporunuzu paylasabilirsinizSelam kızlar masterfite ben de katılabiliyor muyum:) halihazırda sporumu takip edip motive olabileceğim bir yere ihtiyacım var da