- 25 Ağustos 2019
- 60.488
- 110.946
- 30
Kaçtaydın kuzuWauwwww harikasın gerçektennnn.. Ben burda verdiğim kilo ile kaldım malesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçtaydın kuzuWauwwww harikasın gerçektennnn.. Ben burda verdiğim kilo ile kaldım malesef
Yavvv bırak bu islerii 61 de gayet iyi kilondasınnHarikasınız
61 kiloyum. 5li rakamlara geçemedim bir türlü çünkü bolca yiyorum en azından çabuk almadıgıma seviniyorum. Kılomu koruyabildim.
Kötü değil ama yeterli De değill 56 yı görmek istiyorum Eylül'de tekrar buralardayım inşallahYavvv bırak bu islerii 61 de gayet iyi kilondasınn
Sen gelene kadar ben 61 olurum o haldeKötü değil ama yeterli De değill 56 yı görmek istiyorum Eylül'de tekrar buralardayım inşallah
Ay hadi inşallah o zaman daha zevkli olur seninle kapışmakSen gelene kadar ben 61 olurum o halde
Olursan kaptosluk secersin ozaman epey bi eglenceli olur heeAy hadi inşallah o zaman daha zevkli olur seninle kapışmak
KesinlikleOlursan kaptosluk secersin ozaman epey bi eglenceli olur hee
Nerelisin Jou sanki Karadenizlisin gibi geldi Trabzon mu .bizim oradakiler de mesela spor yaptın demez de ettin derler :)Azimli olursak neden olmasınn dimii cok cok mutlu olurum ben veremesemde sizin vermenize
Heee hahaha nasıl anladın kızz masaallahhNerelisin Jou sanki Karadenizlisin gibi geldi Trabzon mu .bizim oradakiler de mesela spor yaptın demez de ettin derler :)
Ettinden anladımHeee hahaha nasıl anladın kızz masaallahh
Rizeliyim
sen nerelisinEttinden anladım
Canım özleniyorsun cok uzatmaKesinlikle
Günaydın canımGünaydın kızlar
LimonicimmmKesinlikle
Babam Kocaeli,Annemin kökeni Trabzon ,eşim Giresunlu .sen nerelisin
Aaa benim esimde aslında giresundan gelme ama cogu adapazarından olduğu için adapazarılıBabam Kocaeli,Annemin kökeni Trabzon ,eşim Giresunlu .
Ben de ucundan tam 5 leri gördüm derken tatile gidiyorum izinliyim dönünce çok almak istemiyorum ama ne kadar dikkat etsem de annem yazlıkta sarmalar, börekler yapmaya başlamış eskiden gençsin yakarsın diyodu şimdi dönünce verirsin geri, bana karışma diyo kızıma güveniyorum bol bol oyun yürüyüş atlama zıplamayla beni hareketli tutacak muhtemeleenEvimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorum sizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii
Ayy helee benntam 70 şe indim memlekete gittim döndüm 3 kiloyla gene tam 3kilo verip 70se indim tekrar gittik gene istanbula ve yazlığa ama neseki 1 kiloyla geri dondum oldu 71 verdim gene 70 simdi oldum 69 dahada biyere gidememBen de ucundan tam 5 leri gördüm derken tatile gidiyorum izinliyim dönünce çok almak istemiyorum ama ne kadar dikkat etsem de annem yazlıkta sarmalar, börekler yapmaya başlamış eskiden gençsin yakarsın diyodu şimdi dönünce verirsin geri, bana karışma diyo kızıma güveniyorum bol bol oyun yürüyüş atlama zıplamayla beni hareketli tutacak muhtemeleen
Gitme gitme vallahi durmuyor boğazımız. tatil anlayışım benim de kaçamaklar üzerineAyy helee benntam 70 şe indim memlekete gittim döndüm 3 kiloyla gene tam 3kilo verip 70se indim tekrar gittik gene istanbula ve yazlığa ama neseki 1 kiloyla geri dondum oldu 71 verdim gene 70 simdi oldum 69 dahada biyere gidemem