Varız tabikideEveet canlarım yeni bir haftada daha beraberizgeçen hafta hepimiz kilo verdik güzel bir haftaydı ama çoğumuzun kapasitesinin altındaydı Bu hafta çok daha güzel sonuçlar bekliyorum hepinizden
Rakibimiz çok güçlü çünkü rakip kaptan büyük bir strateji hamlesiyle yeni gelenleri seçti takımına
hadi bakalım benim sırtımı yere koymayın
Canla başla çabalayalım veee bu hafta çılgın eksilerle ortalığın tozunu attıralım
Var mısınıııızzzz canlarıııımm ????Hepinizi çoook seviyorum ve bu hafta çok güzel eksiler geleceğine eminim
Ellssa
B Beklenen2
@TemelinSafinazi
@zumazuma
@DeryaOnDiet
@asliogretmen
Aslında ilçeden geldiler zamanında gezdiler bizi görmeye geliyorlarMisafir Antalya ' ya oturmaya mı geldik diye sormuyor mu
Aboovvvv saat 10da tatlı
Azimli olursak neden olmasınn dimii cok cok mutlu olurum ben veremesemde sizin vermenizeHoş bulduk, bu hafta çok güzel sonuçlar alacağız, eminim
Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhhAboovvvv saat 10da tatlı
Ama adimı cok guzel etmissin tebrik ediyorum gercekten
Evettt gramına gitmiştirr bileeeVallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh
Evimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorumNerdesin kızzz annem gelince diyosun
Ooo ne güzell kuzumm annenn yakınındaysa tabiii senin için büyük fırsattEvimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorumsizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii
Wauwwww harikasın gerçektennnn.. Ben burda verdiğim kilo ile kaldım malesefOoo ne güzell kuzumm annenn yakınındaysa tabiii senin için büyük fırsatt
Vallahaa verdim 69 dayım conemmnice 58 lere insallahh
Gece yediğin tatlı ile bugününü zorlaştırmışsın ve attığın adımları hiçe saymışsın haberin olsun.
Verildi verildi. Haftalık kilo verme görevimizi başarıyla tamamladıkEvimdeyim, öğretmen olduğum için okul acıldıgında bebişe annem bakıyor büyük kızımda okula gidiyor. O şekilde kendime biraz daha fazla vakit ayırabiliyorumsizler nasılsınız istikrarlı gidiyorsunuz kiloşlar verildi miii
Sen kaç kilosun?Wauwwww harikasın gerçektennnn.. Ben burda verdiğim kilo ile kaldım malesef
Hayırlı sabahlar canımHayirli sabahlar hanimlar
Günaydın CanımGünaydın kızlar
Ödülünü gün içinde yap canım. Akşam menüsünden sonra kapansın ağzımızın çiğneme bölümü.Vallahi uzun zamandır tatlı yemiyordum eşime yapınca hadı dedim hem sutlu hemde 1.kilo vermişim ödül olsun ama bugünde 7 de çıktım 11 bin adım yürüdüm yakmisimdir insalahhh
HarikasınızVerildi verildi. Haftalık kilo verme görevimizi başarıyla tamamladık
61 kiloyum. 5li rakamlara geçemedim bir türlü çünkü bolca yiyorumSen kaç kilosun?