Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kaptanım oldu bu iş cuma bombeyiz

Klima çarpmış bana burnum akıyor ya hasta oldum sanirim of klimayla da durulmuyor klimasiz da
Geçmiş olsun canım bende öyleyim yaz gününde ağzım burnum akıyor franjit tim de tuttu her yerim ağrıyor bu sıcaklar bu sene mahvetti
En azından ağrıların da azalma var canım sağlık olsun zaten toparlarsin sen

Güzelliklerle dolu bir haftaya Bismillah...

Bu hafta herbirinize görünmez bir sepet, görünmez bir çöp poşeti hediye ediyorum.

Sepete her gün çalışkanlığınızı, doğru beslenmenizi, sporlarınızı, umudunuzu, huzurunuzu biriktirin.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın..

Çöp poşetine; tembelliğinizi, ertelemelerinizi, sizi siz yapmaya engel olan iç sıkıntılarını, başkalarına olan öfkenizi kininizi, tüm olumsuzlukları atın ve bağlayın ağzını.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın...

O zaman başlıyoruz

Elhan

Jou
Nergis 35
1 1artiikizanasi
FitVenus
TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2

Zam gelmeyen tek ürün market poşetlerini kullanacağım akrebim. Ne güzel ifade etmişsin sözlerinin büyüsüne kapıldım bile. Harekete geçmem için biraz serinlige ihtiyacım var. Basarilar dilerim takımına.

Anlaştık biricik kaptanım. Ailemin yanına geldim ama yine de elimden gelenin fazlasını yapacağım.

Teşekkür ederim biraz da benim hatam çok bunalıp önüne oturdum salı günü de misafirim gelecek bir sürü iş var inşallah toparlanirim

Afiyet olsun tatlım. Bir lokmacik yaz helvani yerim senin.

Başarılar hepimize gerçekten moral ve psikoloji tartıya hemen yansıyor kaptanım
İnşallah bu hafta hepimiz motive ve mutlu bir hafta geçiririz
İki takım için de haftalardır sağlık iş ve sosyal hayat sıkıntılarımız oluyor burdan görüp geçmiş olsun diyene kadar kaybediyordum mesajları.. Bugün adaçayı yakıp evi dolandırırken sizi de aklımdan geçireceğim miss gibi olalım bu hafta hastalarımız iyileşsin,biz iyileşelim, sorunlarımızın üstesinden gelecek gücü kendimizde bulalım şifalanalım

Günaydııın ballı kurabiyeleriiim

Pazar diye salmak yok unutmayın
Her yaptığımız yanlış ilerlememizin önüne bir set oluyor!!
İşte ağustos ayına girdik sayılır
Kimler bu ay kesinlikle 5 kilo vermek istiyor ve bunun için çalışacak
Önce bunu düşünün
Kulağınız da gözünüz de grupta olsun

Gelin bu ay 5 kilo verebilmek için bu grupla bir kapı açmış olalım

Bu hafta eeeen azzz 1 kilo kaybetmeye VAR MISINIIIIZZZ???

Cookiie

DeryaOnDiet

kitapzede

asliogretmen

Lavinia_98

suspushanimcim

Frytiop

esra_34

Canım tekrar geçmiş olsun daha iyiye gidiyor allahtan öyle düşünüp kalbini ferah tut menülerine dikkat et lütfen toparlanmaya çalış biliyorum bu tür durumlarda yemeğe sarılıyoruz ama bu aksine durumu daha da kötüleştiriyor

Kaptanım oldu bu iş cuma bombeyiz
Ben biliyoruuuummm sen geçen hafta artıdaysan bu hafta bombastik bir şeyler gelecek
Anlaştık biricik kaptanım. Ailemin yanına geldim ama yine de elimden gelenin fazlasını yapacağım.
Aslı balım sana güveniyorum menülerine dikkat et boool su iç lütfeeen
İşte buuu afiyet olsun yansın gitsin yağlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…