Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Canım bnm ya veririz merak etme hızlı ve etkili bi kilo verme şekli yok mu ya gram gram çok zor oluyor
Canımm varr ben zulal dan yapıyorum instagramda bilirmisin onunla başlıcam hep onla devam ettim zaten akşamdan detoks suyumu hazırlıcam tekrardan

Şimdi geceden hazırlıcam yarın gün boyu içicem su niyetine bunu

Mesela bunu ilk kilo vereceğim zaman yaptım acayip etkisini gördüm

Bunuda1 haftadır yaptım2 kilo vermistim

Buda 1kilo vermistim hepimizin verme sekli apayrı ama yürüyüş verirsen ve yediklerine cokcok dikkat edersen verirsin benim en favorim en bastakii bunuda 1 kilo vermistim alttaki

Bugune kadar yaptığım bunlar ama hibiskusu 1 hafta kullanabilirsin fazlası çok zararıvar ben içtim 3 ay içmemem gerekir

Birde sabah kalkar kalkmaz yememek gerekirmiş en çok yağ yakarmış sabah oyüzden açkarna içip yağ yakabilirizmesela bu alttakisabah açkarna içersen acayip tok tutuyor

Maviş kaptanım patlıcan kebabı yağlı mıydı mercimek çorbasına da kıtır kıtır ekmek atsaydın oohhh miss

Masterfit Yarışması 77.Etap28.0731.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
ozlemon Kaptan71.3
Cookiie 79.15
DeryaOnDiet 75.7
kitapzede 78.9
asliogretmen 75.0
Lavinia_98
suspushanimcim 67.8
esra_34 53.1
73.8
Mavi Takim
Ellssa KAPTAN83.4
Jou
Nergis 35 65.3
TemelinSafinazi 71.6
N Nimooo 58.15
1 1artiikizanasi 81.1
B Beklenen2 78.1
FitVenus 60.2
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
B Burhan Burhanitto . ( İlk bildirim)56.6
Lonely single girl 64.25
S Suskunkardelen 61.9
@Tatli Manolya
Sevgili Masterfit sakinleri yarın pzt kontrol tartimiz var. Kaptanlarimiz ozlemon , Ellssa tartı bildirimlerinizi fotoğrafli ( nick + tarih) özelden bildirmenizi rica ederim.
Yarışmacılarimizin bildirimlerinde fotoğraf şartı yok.

Bol eksili bir güne uyanmanizi dilerim.

Son düzenleme:
Sağlıklı, keyifli kilo vermen dileğiyle.

Hoşgeldin manolya

Hosgeldin manolya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…