Bu ne kadar güzel bir msj kaptanım ya okuyunca insan umut doluyorGüzelliklerle dolu bir haftaya Bismillah...
Bu hafta herbirinize görünmez bir sepet, görünmez bir çöp poşeti hediye ediyorum.
Sepete her gün çalışkanlığınızı, doğru beslenmenizi, sporlarınızı, umudunuzu, huzurunuzu biriktirin.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın..
Çöp poşetine; tembelliğinizi, ertelemelerinizi, sizi siz yapmaya engel olan iç sıkıntılarını, başkalarına olan öfkenizi kininizi, tüm olumsuzlukları atın ve bağlayın ağzını.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın...
O zaman başlıyoruz
Elhan
Jou
@Ekrl
@1artiikizanasi
@sudansebep
@TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2
Ooyyyy kaptanımm 1 kilo almışım eve geldim tarttım amaaGüzelliklerle dolu bir haftaya Bismillah...
Bu hafta herbirinize görünmez bir sepet, görünmez bir çöp poşeti hediye ediyorum.
Sepete her gün çalışkanlığınızı, doğru beslenmenizi, sporlarınızı, umudunuzu, huzurunuzu biriktirin.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın..
Çöp poşetine; tembelliğinizi, ertelemelerinizi, sizi siz yapmaya engel olan iç sıkıntılarını, başkalarına olan öfkenizi kininizi, tüm olumsuzlukları atın ve bağlayın ağzını.
Hergün düzenli olarak yapın bunu ve buraya da yazın...
O zaman başlıyoruz
Elhan
Jou
@Ekrl
@1artiikizanasi
@sudansebep
@TemelinSafinazi
N Nimooo
B Beklenen2
VarıımmGünaydııın ballı kurabiyeleriiim
Pazar diye salmak yok unutmayın
Her yaptığımız yanlış ilerlememizin önüne bir set oluyor!!
İşte ağustos ayına girdik sayılır
Kimler bu ay kesinlikle 5 kilo vermek istiyor ve bunun için çalışacak
Önce bunu düşünün
Kulağınız da gözünüz de grupta olsun
Gelin bu ay 5 kilo verebilmek için bu grupla bir kapı açmış olalım
Bu hafta eeeen azzz 1 kilo kaybetmeye VAR MISINIIIIZZZ???
Cookiie
@DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
suspushanimcim
@Frytiop
esra_34
Hadi inşallahhhCanım tekrar geçmiş olsun daha iyiye gidiyor allahtan öyle düşünüp kalbini ferah tutmenülerine dikkat et lütfen toparlanmaya çalış biliyorum bu tür durumlarda yemeğe sarılıyoruz ama bu aksine durumu daha da kötüleştiriyor
Ben biliyoruuuummmsen geçen hafta artıdaysan bu hafta bombastik bir şeyler gelecek
Aslı balım sana güveniyorummenülerine dikkat et boool su iç lütfeeen
İşte buuuafiyet olsun yansın gitsin yağlar
Yedin tabi oralardaaOoyyyy kaptanımm 1 kilo almışım eve geldim tarttım amaa70ze zor inmiştim yavv
Yok yazlıktayım yok kışlıktayım toparlan bebeem artık 6 lar seni bekliyorOoyyyy kaptanımm 1 kilo almışım eve geldim tarttım amaa70ze zor inmiştim yavv
dondüm vollaheee bebeğimm bundan sonra 6lara hayırlısıyla inecem insYok yazlıktayım yok kışlıktayım toparlan bebeem artık 6 lar seni bekliyor
Sabah ve aksam yedim aslında ya amaa heç farketmiyomuşYedin tabi oralardaa
Afiyet olsun tatlım. Bir lokmacik yaz helvani yerim senin.
Seninle her şeye varım bennnnnnGünaydııın ballı kurabiyeleriiim
Önce bunu düşünün
Cookiie
@DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
suspushanimcim
@Frytiop
esra_34
tamamdır kaptanımmmmmmmCanım tekrar geçmiş olsun daha iyiye gidiyor allahtan öyle düşünüp kalbini ferah tutmenülerine dikkat et lütfen toparlanmaya çalış biliyorum bu tür durumlarda yemeğe sarılıyoruz ama bu aksine durumu daha da kötüleştiriyor
Ben biliyoruuuummmsen geçen hafta artıdaysan bu hafta bombastik bir şeyler gelecek
Aslı balım sana güveniyorummenülerine dikkat et boool su iç lütfeeen
İşte buuuafiyet olsun yansın gitsin yağlar
Hallederiz coo biz gönderirriz bu gelenleriSabah ve aksam yedim aslında ya amaa heç farketmiyomuşbugunde yedim dedim son olsun yarın sassy su ya devam
Tabii bacuuuu yarindan sonra agızlar kapalıHallederiz coo biz gönderirriz bu gelenleri
Canim ben su bikac hafta Liste için müsade istesem ,cuma yazmistim ama gozden kacmis olabilir. Malum abim evde yemek saatlerimiz duzen değişti. Bide öğleden önceleri kurstayim , yetişemiyorum işlere.Günaydııın ballı kurabiyeleriiim
Önce bunu düşünün
Cookiie
@DeryaOnDiet
@KitapseverAnne
asliogretmen
@Lavinia_98
suspushanimcim
@Frytiop
esra_34
Evet canım tamamen dalmışım kusura bakmaCanim ben su bikac hafta Liste için müsade istesem ,cuma yazmistim ama gozden kacmis olabilir. Malum abim evde yemek saatlerimiz duzen değişti. Bide öğleden önceleri kurstayim , yetişemiyorum işlere.
Evet
Canım bnm ya veririz merak etme hızlı ve etkili bi kilo verme şekli yok mu ya gram gram çok zor oluyorOoyyyy kaptanımm 1 kilo almışım eve geldim tarttım amaa70ze zor inmiştim yavv
Hadi bakalım pazartesiye mükemmel bir giriş bekliyoruz sendenEvetbu hafta çekişmeli olucak anlaşılan ama hafta sonu diye kahvaltıyı biraz kaçırmış olabilirim akşam yemek yememek kaydıyla
Var tabikiCanım bnm ya veririz merak etme hızlı ve etkili bi kilo verme şekli yok mu ya gram gram çok zor oluyor
Hadi bakalım. Sen yaparsın sana güveniyorum.Ellssa canım kaptanım hafta sonu çok dikkatsiz geçti çünkü evimde değildim kendi düzenim olmayınca mecbur ne olursa onu yiyorum. Zaten hiç bir pzt de kilo verip de başlayamadım haftaya yarın full yürüyüş ile başlayacağım