Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet kızlarr olanlar oldu. Ama dün gece yarısı bile aburcubur yedim malesef böyle birşey bekliyordum. Bugün cezalıyım tek öğün yapcam akşam yemeği sadece tamam. Ödemdir kilo olmadan halledip ucurucam inşallah🙏🏼
Cuma 78.0
Bugün 79.2
Fark +1.2
😒😒😒 Ellssa Ellssa Elhan Elhan
Senii vururummm gece yemek nedirrrr 😡😡😡😡😡😡 bosami verdin o kiloyu

Kızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağım 😍 bakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.

Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.

Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. 8F944B7F-FBCC-4034-823E-EC2C40F5E11F.jpeg

Kızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağım 😍 bakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.

Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.

Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592
Salçasızda yemek yok kuzu nasıl olcakkk
Ama evet buda doyurucu 7gün öyle bi gecerki aklın şaşarrr cuma güne kadar hic bozmaa gayret et iyiki yaptım diceksin sonra

Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592
Bence de dayanılır canım 7 gün. metabolizmanı bi şaşırtmış olursun harika olur :KK200: :KK36:

Cookiie Cookiie beybimmm ben asla 27 28 gunde regl olmazdım 5 senede ilkkez 27 günde oldum
35 olurdum geçerdi bile şu hibiskus detoksu veya çayı şahanee birsey ictim 3 4 gün sonra 2 gun sonra bi güzel söktü söktürücüymüş bide zaten bi 1 hafta istersen dene sonra 3 ay içmemen gerekiyor tabii

Detoksunuda içtim
Çayı da içtiğim oldu

X