Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım rakibemwuuuwuu harikasin canim
100 gramla seni geçtim şu an Deryacığım bilgineslm kizlar ben bugun artiyim haftasonundaki alkonden miir yoksa yumurtlama donemim yaklasti ondan mi bilemedim.
ama insallah gidecek cumaya kadar
bugunki kilom: 75.50 yani 700 gr artiyim
Elhan asliogretmen kitapzede
Hwhahahaha ama yediklerinede dikkat et ustüne yürüyüş tamamdır biliyonmu hangisini ettigimiDur ben persembe gunu detoks yapayim cuma gunu 74 geleyim hedefim olsun
Teşekkürlerr bebeyimmmm busefer kendimi sıkmıyorum yiyorum ama az yiyorum sabah aksam zaten ekmek yok detoksta istahımı kesey miss gibiiMuhteşemsin bebeyim
günaaayydııınnnnn ballarııımm
Cuma 73.4
Pazartesi 72.4
Fark -1
Geçen hafta o kadar dikkat etmeme 800 gram fazla çıkmıştım o gitmiş çok şükür
Günaydın
Güzel bir gün ve güzel bir hafta diliyorum.
21 Temmuz 75.65
24 Temmuz : 75.40
Fark: -250 gram
Senii vururummm gece yemek nedirrrr bosami verdin o kiloyu
wuuwuu , deniyorummm deniyorumm ama pis bogazima yenik dusuyoruumTeşekkür ederim canım rakibem
100 gramla seni geçtim şu an Deryacığım bilgine
Anladim qnladimmmmmmHwhahahaha ama yediklerinede dikkat et ustüne yürüyüş tamamdır biliyonmu hangisini ettigimi
derya kim görecek önce 6 yı bebeğiimmmm sen bilirsin valahiwuuwuu , deniyorummm deniyorumm ama pis bogazima yenik dusuyoruum
Güzel bir hafta olsun hepimize
Cuma kilom 85.2
Bugün 84.7
Fark 0.5
Haftaya güzel bir başlangıç
Elhan
Hahaha canım beniimmAnladim qnladimmmmmm
Salçasızda yemek yok kuzu nasıl olcakkkKızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağım bakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.
Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.
Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592
Hoş geldin Esra. Cuma günü fotoğrafli bildirimini bekliyorum hazırlık bölümüne ekleyeceğim seni.Bende katılabilir miyim güncel kg 54 boy:1.62 hedefim 48 .
Bence de dayanılır canım 7 gün. metabolizmanı bi şaşırtmış olursun harika olurKızlarrr ben diyetsiyen eşliğinde 7 günlük ketojenik diyete başladım. Hem aralıklı oruç hem keto yağacacağım bakalım dayanbilecek miyim ve etkisi olacak mı.
Ketonun zor yanı meyve, ve domates bile yok. Yemeklerde de salça olmamalı. 7 gün dayanırım diye umuyorum.
Bu da kahvaltım, baya doyurucu ve dolu bir tabak. Eki Görüntüle 3276592